مقامات فدرال آمریکا ابراز اطمینان کردند وضعیت شش نیروگاه هسته‌ای این کشور که در مسیر توفان فلورانس قرار دارند، ایمن است با این حال کارشناسان زیاد در این باره مطمئن نیستند و هشدار دادند سیل و باران‌های شدید ناشی از این توفان می‌تواند استحکامات این نیروگاه‌ها را از بین ببرد.

بنابر اعلام مری کاترین گرین، سخنگوی شرکت دوک انرژی، شش نیروگاه هسته‌ای در کارولینای شمالی و جنوبی مستقیما در مسیر توفان فلورانس قرار دارند. سخنگوی شرکت دوک انرژی اعلام کرد نیروگاه هسته‌ای برونسویک دوک و نیروگاه هسته‌ای شارون هریس در رالی، هر دو در کارولینای شمالی، در نزدیکترین نقطه‌ای قرار دارند که براساس پیش بینی‌ها توفان فلورانس در آنجا رخ می‌دهد. شرکت انرژی دوک مالکیت هر شش نیروگاه را در اختیار دارد.

سازمان مدیریت بحران فدرال اعلام کرد در حال حاضر نگرانی درباره نیروگاه‌های هسته‌ای در مسیر توفان فلورانس نداریم. با این حال کارشناسان به شدت نگران هستند که این نیروگاه‌ها نتوانند در مقابل این توفان دوام بیاورند. زیرا اطلاعاتی درباره میزان آمادگی این نیروگاه‌ها در دسترس عموم نیست. در سال ۲۰۱۲ شرکت انرژی دوک در گزارشی اعلام کرد صدها مورد از موانع طراحی شده در مقابل سیل در این نیروگاه مفقود یا تخریب شده‌اند. همچنین گزارش سال ۲۰۱۵ شرکت انرژی دوک درباره وضعیت ایمنی این نیروگاه‌ها منتشر نشد.

پس از زلزله سال ۲۰۱۱ در ژاپن و به دنبال آن وقوع سونامی، این مسئله به یک نگرانی بزرگ برای نیروگاه‌های هسته‌ای تبدیل شده است. سونامی سال ۲۰۱۱ ژاپن یکی از بدترین بلایای هسته‌ای پس از فاجعه چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ بود. سه راکتور هسته‌ای نیروگاه‌ هسته‌ای فوکوشیما داییچی بر اثر سونامی مذاب شدند و مقادیر فراوانی مواد خطرناک رادیواکتیو به مناطق اطراف انتشار یافت. پس از فاجعه سونامی سال ۲۰۱۱ در ژاپن کمیته مقررات هسته‌ای الزامات خود برای نیروگاه‌های هسته‌ای را درخصوص بلایای طبیعی را به روز رسانی کرد.

توفان سهمگین فلورانس با سرعت ۲۲۵ کیلومتر در ساعت و همراه با بارش‌های سنگین در حال نزدیک شدن به سواحل شرقی آمریکاست و می‌تواند خسارات فراوانی به مناطق مسکونی بیش از ۵/۴ میلیون نفر وارد کند. در پی هشدار مقامات ایالتی، بسیاری از مردم در حال فرار از مناطق شرقی آمریکا هستند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.