سرهنگ علی محمد رجبی با اشاره به تبلیغات و عضوگیری برخی از شرکت‌های بازاریابی شبکه ای در فضای مجازی گفت: گاهی در فضای مجازی تبلیغاتی منتشر شده که  هدف از آن جذب کاربران برای بازاریابی شبکه‌ای بوده است، این افراد ادعا می‌کنند که شرکتشان دارای مجوزهای لازم بوده و کاربران با سرمایه گذاری و پرداخت مبلغی می‌توانند کسب درآمد کنند.

وی با تاکید بر اینکه هیچ شرکت هرمی مجوز قانونی برای فعالیت در کشور را ندارد، گفت: اما  شرکت‌های مختلفی هستند که از طریق بازاریابی شبکه‌ای صحیح ودر چارچوب، محصولات خود را به فروش می‌رسانند و همین موضوع ممکن است منجر به سودجویی کلاهبرداران شده و آنان تحت عنوان بازاریابی شبکه ای اقدام به سوءاستفاده و کلاهبرداری از کاربران کنند.

وی با بیان اینکه  مجوز فعالیت این شرکت‌ها تنها توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر می شود، تصریح کرد: برابر مقررات منحصراً شرکت‌های دارای مجوز فروش محصولات به صورت بازاریابی شبکه‌ای از این وزارتخانه، حق فعالیت را خواهند داشت.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا افزود: برای آنکه کاربران در دام افراد سودجو گرفتار نشوند، لازم است اصالت شرکت های مورد نظر را بررسی کرده و برای این کار باید به سایت وزارت صنعت معدن و تجارت ( اینجا) مراجعه کرده و نام دقیق شرکت مذکور را جستجو کنند.

وی اضافه کرد: همچنین سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۰۸۲ به منظور اطلاع از فعالیت شرکت‌های هرمی و بازاریابی شبکه‌ای به کاربران گرامی این امکان را می‌دهد که با وارد نمودن اسم شرکت مورد نظر (چه به زبان فارسی و چه به زبان انگلیسی) و ارسال پیامک به شماره ۳۰۰۰۶۰۸۲ جواب استعلام خود را بلافاصله و به صورت پیامک دریافت کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.