آمادگی ۵۰ هزار امدادگر ایرانی برای اعزام به غزه

پیرحسین کولیوند در جلسه شورای معاونین جمعیت هلال احمر با اشاره به وظایف سازمان داوطلبان گفت: باید در سازمان داوطلبان از ظرفیت کمک‌های مردمی، گروه‌های جهادی و خیرین، استفاده شود. این گنجینه‌ای بی بدیل است که باید ارج نهاده شود. از همان ابتدای سنگ بنای تشکیل صلیب سرخ و کمیته ‎ها و فدراسیون‌های عام ‎المنفعه جهانی، به جذب و جلب کمک‎‌های مردمی و خیرین تاکید شده، اصلی که در سازمان داوطلبان هلال‌احمر هم باید بدان توجه شود.

وی با اشاره به این که مردم ایران در همه بحران‌ها، در صف اول کمک رسانی حاضر بودند، افزود: لازم است که از ظرفیت‌های متنوع، از بستر مساجد، نمازهای جمعه و خیرین استفاده شود تا از مردم و به مردم خدمت شود.

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه مسیر کمک‌ها و مشارکت‌های مردمی در سازمان داوطلبان باید مورد بازنگری جدی قرار گیرد، گفت: بهره‌مندی از ظرفیت‌های بازار شرکت‌های تولیدی و معتمدین هم از مواردی است که در این حوزه مغفول واقع شده است. در حوزه‌های داوطلبی و مشارکت‌های مردمی و در فرصت‌های مطلوب نیز ظرفیت های ارزشمند مورد توجه ویژه قرار گیرد. بهره‌مندی از ظرفیت خیرین باید نظام‌مند شود و از تمامی ظرفیت‌های آنان در مسیر داوطلبی بهره گرفته شود.همچنین مشارکت با سایر حوزه‌های داوطلبی، گروه‌ها و مجموعه‌های جهادی و مردمی‌باید مدنظر قرار گیرد و قطعا این مشارکت ها  و هم افزایی‌ها در آینده اثرگذار خواهد بود.

آمادگی ۵۰ هزار امدادگر برای اعزام به غزه

وی همچنین در اظهاراتی که پس از جلسه شورای معاونین مطرح شد، با اشاره به شرکت امدادگران در راهپیمایی حمایت از کادر درمان در غزه، گفت: باید از امدادگران جمعیت هلال‌احمر برای حضور پرشورشان قدردانی و تشکر کرد. تا به امروز بیش از ۵۰ هزار نفر از امدادگران و کادر درمان برای حضور در کمک و امدادرسانی در مراکز درمانی غزه، اعلام آمادگی کرده‌اند. امدادگران به این شیوه در قالب بین‌المللی کمک می‌کنند و مردم هم با کمک‌های نقدی و غیرنقدی می‎توانند در این سختی به مردم غزه کمک کنند.

رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: پس از آغاز حملات به غزه شاهد بودیم که رژیم صهیونیستی به بدترین شکل و به صورت مستقیم کادر درمان و امدادگران را مورد هدف قرار می‌داد که این امری کاملا غیرقانونی و غیرانسانی است و باید مورد پیگرد قانونی قرار گیرد. بر همین اساس و با بهره‌مندی از ظرفیت کمیته ملی حقوق بشردوستانه و با همفکری و تعامل با چندین جمعیت ملی دیگر، پیش نویس طرح شکایت در دادگاه لاهه با مشارکت سایر کشورها آماده شده است تا هدف قرار گرفتن امدادگران و کادر درمان محکوم شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.