مروری بر گذشته و حال یک رویداد/ در سالگرد حادثه پلاسکو مرور شد؛

دستور تخریب این اماکن صادر شد/ 6 ماه حبس برای متخلفان

کدخبر: ۶۲۳۵۰۵
اقتصادنیوز: اماکن خطرناک و فرسوده از 50 سال گذشته تا به امروز یک معضل بزرگ و بسیار خطرناک کشور بوده اند که گاهی اوقات حوادث تلخ و جبران ناپذیری را برجا گذاشتند؛ مانند حادثه تلخ و فراموش نشدنی که هفت سال پیش درست در همین روزها برای ساختمان پلاسکو رخ داد و منجر به کشته شدن آتش نشانان کشورمان شد.
دستور تخریب این اماکن صادر شد/ 6 ماه حبس برای متخلفان

به گزارش اقتصادنیوز، بافت فرسوده و اماکن خطرناک در نقاط مختلف کشور همچون بمب‌های ساعتی می‌مانند که هر لحظه ممکن است منفجر شوند و حادثه‌ای بزرگ را برای مردم رقم بزنند؛ اتفاقی که بارها و بارها در طول این سال‌ها شاهد آن بوده‌ایم.

خبر مرتبط
۷۵ ساختمان ناایمن پایتخت در وضعیت بحران

اقتصادنیوز: رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: تعداد ساختمان‌های ناایمن پایتخت از ۱۲۹ به ۷۵ ساختمان کاهش یافته است.

هر چند تا به امروز وضعیت کمی بهبود یافته است اما همچنان هم شاهد استفاده از چندین ساختمان خطرناک و فرسوده در تهران هستیم، اتفاقی که قدرت‌الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری هم اخیرا در برنامه تهران ۲۰ به آن اشاره کرد و از حضور ۷۵ ساختمان ناایمن در پایتخت خبر داد.

همچنین بنابر اعلام رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران، سخت گیری‌ها در این زمینه بسیار تشدید شده است و ساختمان‌های ناایمن پلمب خواهند شد.

البته این برخورد قاطع پیش از این هم در ایران سابقه داشته است، چرا که بر سر جان مردم با هیچکس و هیچ جا نباید شوخی داشت. مانند 50 سال پیش که کمیسیون ماده 100 دستور تخریب امکان خطرناک را صادر کرد.

خبر مهمی که اطلاعات در تاریخ 30 دی ماه سال 1353 به آن پرداخت و درباره‌اش نوشت: «در متن ماده 100 قانون شهرداری‌ها تغییراتی داده شد و کارشناسان حقوقی وزارت کشور، شمول مقررات این ماده را به ساختمان‌های مخروبه، اهمال ماموران در حین انجام وظیفه و تخلفات از مقررات پروانه ساختمان گسترش دادند. این ماده همچنین به ماموران شهرداری در خارج از محدوده اختیار تخریب داده است.»

این روزنامه در ادامه با اشاره به جزییات این طرح آورده است: «با اقدامات اخیر دولت و وزارت کشور، پس از تصویب لایحه فوق الذکر، کمیسیون ماده 100 می تواند برای امکان مخروبه نیز در صورت عدم مرمت و رفع خطر به وسیله مالکان، حکم تخریب صادر کند. همچنین لایحه جدید برای ماموران شهرداری که در حوزه ماموریت آن ها خانه بدون پروانه یا ساختمانی مغایر با ضوابط ذکر شده در پروانه ساخت مشاهده شود، شش ماه حبس و صد هزار ریال جریمه پیش بینی شده است.»

Untitled

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید