شهادت ۴ کودک در غزه بر اثر گرسنگی و سوء‌تغذیه

در سایه تجاوزات وحشیانه و محاصره سنگینی که رژیم اشغالگر به نوار غزه تحمیل کرده و همه راه‌های ورود کمک‌های انسانی به شمال این منطقه را بسته است، منابع وابسته به وزارت بهداشت غزه اعلام کردند که ۴ کودک دیگر در بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه بر اثر سوء تغذیه به شهادت رسیدند تا آمار قربانیان جنگ گرسنگی در این منطقه به ۳۴ نفر برسد.

البته این آماری است که به طور رسمی در بیمارستان ثبت شده و بسیاری از افراد به ویژه کودکان در غزه به ویژه شمال آن در سکوت خبری جانشان را بر اثر گرسنگی از دست می‌دهند.

به گزارش منابع مربوطه در غزه تاکنون آمار قربانیان گرسنگی در شمال غزه به 34 نفر رسیده که 31 نفر از آنها کودک هستند.

خبر مرتبط
بمب‌های مجانی آمریکا در اختیار اسرائیل/ تصمیم جنجالی بایدن لو رفت+ عکس

بمب‌های کشنده آمریکا برای رژیم اسرائیل جهت استفاده علیه مردم فلسطین در نوار غزه حسابی سروصدا به پا کرده است.

از سوی دیگر «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که کودکان غزه هر روز در معرض جنگ و وحشت و گرسنگی هستند؛ درحالی که جهان فقط نشسته و تماشا می‌کند.

بر اساس داده‌های سازمان ملل، در ماه ژانویه، روزانه حدود ۱۰۰ کامیون حامل کمک‌های انسانی وارد جنوب نوار غزه می‌شد و این درحالی است که حتی در وضعیت غیرجنگی هم مردم غزه برای تامین نیازهای خود روزانه به حدود ۵۰۰ کامیون کمک‌های انسانی نیاز داشتند. این درحالی است که بعد از ماه ژانویه تعداد کامیون‌های حامل کمک به ۶۶ کامیون کاهش یافت.

 

البته همین کمک‌های محدود هم صرفا وارد جنوب می‌شود و طی ماه‌های اخیر رژیم صهیونیستی راه ورود هرگونه کمکی به شمال غزه را بسته و از انتقال مواد غذایی از هر نوع حتی شیر خشک به این منطقه هم جلوگیری می‌کند.

فرانسیسکو سیچی، استاد اپیدمیولوژی و سلامت بین‌الملل در دانشکده بهداشت لندن، درباره عواقب بدتر شدن بحران انسانی و گسترش قحطی در نوار غزه هشدار داد و گفت: من ۲۰ سال است که در مورد بحران‌های انسانی تحقیق می‌کنم و حتی در سومالی هم این میزان از گرسنگی که در غزه شاهد هستیم را ندیده بودم. نگران‌کننده‌ترین چیز در غزه در حال حاضر گرسنگی است و اگر میزان غذای ورودی به نوار غزه ثابت بماند و در روزهای آینده افزایش نیابد، به سطوح فاجعه‌باری از گرسنگی خواهیم رسید.

وی تاکید کرد که میزان انرژی دریافتی توسط هر نفر در غزه اکنون بسیار کمتر از حداقل انرژی است که مردم سومالی در روزهای قحطی دریافت می‌کردند. جهان باید به طور جدی درک کند و آگاه باشد که میزان کمک‌های بشردوستانه و مواد غذایی که در حال حاضر وارد غزه می‌شود برای بقای انسان کافی نیست.

دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد نیز هشدار داد که بیش از ۱.۱ میلیون نفر در غزه با سطح شدید ناامنی غذایی مواجه هستند و هیچ جایگزینی برای ارسال کمک‌های زمینی به غزه با هدف نجات جان مردم این منطقه به ویژه در شمال که با یک بحران هولناک مواجه است، وجود ندارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.