وی با اشاره به اهمیت کانون‌‌‌های ارزیابی و آیین‌نامه ۹۰.۳ تاکید کرد: رویه بسیار خوب و مثبتی در کشور برای ارزیابی مدیران و انتصاب‌‌‌های مناسب ایجاد شده که با توسعه این مراکز و بهبود نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت و آماده‌‌‌سازی افراد شایسته برای پست‌‌‌های مناسب و توسعه این خدمات برای جانشین‌پروری، شاهد حرکت کشور به سمت کارشناسی و جلوگیری از هدر‌رفت منابع کشور خواهیم بود. حسن شریفی مدیرعامل بیمه ایران نیز در این آیین، ضمن قدردانی از پیشکسوتان، مدیران، همکاران و دست‌‌‌اندرکاران راه‌‌‌اندازی این کانون به موضوع شفاف‌‌‌سازی در بیمه ایران اشاره کرد و گفت: در دوره اخیر تفکر جدیدی در حوزه منابع انسانی بیمه ایران حاکم شده که برخلاف رویه‌‌‌های سنتی قبلی، نشان‌دهنده شفافیت در حوزه‌‌‌های انتصابات علاوه بر شفافیت‌‌‌های صورت گرفته در حوزه‌‌‌های بیمه‌‌‌گری، سرمایه‌گذاری و مالی است.

وی افزود: در یک سال اخیر با ایجاد داشبوردهای مدیریتی سرعت شفاف‌‌‌سازی را افزایش و ارتقا دادیم و در حال حاضر بیمه ایران به یک اتاق شیشه‌ای برای نظارت و ارزیابی توسط مجمع، حسابرس، ذی‌نفعان، نمایندگان و بیمه‌‌‌گذاران در سراسر کشور تبدیل شده است و اعتقاد داریم اگر بیمه ایران بخواهد در صنعت بیمه، بزرگی کند و خوش بدرخشد باید از شاخص‌‌‌های خوبی در زمینه شفاف‌‌‌سازی برخوردار باشد. شریفی با اشاره به قابلیت‌‌‌ها و شاخص کانون ارزیابی، آن را مرکزی برای شناسایی نقاط قوت و ضعف و فعالیت مناسب‌‌‌تر و بهتر کارکنان بیمه ایران خواند و گفت: امیدوارم این مرکز تبدیل به مکانی برای شناخت استعداد‌‌‌ها و تربیت مدیران آینده بیمه ایران با توجه به استانداردهای تدوین‌شده شود.

رئیس هیات‌‌‌مدیره بیمه ایران با بیان اینکه ظرفیت بسیار خوبی در مرکز ارزیابی بیمه ایران برای ارزیابی و انتخاب مدیران شایسته و برتر وجود دارد، تصریح کرد: قطعا کاری که شروع کردیم بدون ایراد و اشکال نیست، اما با رفع این اشکالات و توسعه آن قدم‌‌‌های بهتری برخواهیم داشت و می‌‌‌دانیم استعدادهای بسیار خوبی در بیمه ایران وجود دارد که از دید خود این افراد و مدیرانشان پنهان مانده و از این رو این مرکز، دیدگاهی برای مدیران در انتخاب و تربیت مدیران شایسته آتی ایجاد می‌کند و کسانی که از طریق این مرکز انتخاب شده‌‌‌اند، همیشه دید مناسب‌‌‌تری به شرکت خود خواهند داشت.

مدیرعامل بیمه ایران عنوان کرد: در طول مسیر باید از گزینه‌‌‌های بهتری هم استفاده کنیم، اما با توجه به اینکه در گذشته انتصابات به صورت سنتی انجام می‌‌‌شد در حال حاضر قدم بزرگی برداشته شده و تلاش می‌‌‌کنیم از تجربه دیگران استفاده کنیم و این مسیر را هموارتر کنیم. عبدالصمد خدامی ‌‌‌معاون هماهنگی امور استان‌‌‌ها، شعب و نمایندگی‌ها نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته در دوره مدیران قبلی اظهار کرد: ما یک مسیری را از دو سال پیش شروع کردیم که در ابتدا در حد یک ایده اولیه بود، اما می‌‌‌دانستیم که باید از جایی شروع کنیم و به همین جهت کار را از بحث بهره‌‌‌وری شروع کردیم و با کمک اسناد بالادستی، ارزیابی در انتصابات را از مسیر کار‌گروهی که تشکیل شد، ارتقا دادیم که از جمله خروجی‌‌‌های آن می‌توان به انتصاب یک خانم به عنوان مدیرکل استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد.

خدامی ‌‌‌افزود: اجرای این برنامه‌‌‌ها نشان می‌دهد که شرکت در برابر انتظارات همکاران قرار گرفته است و نکته مهمی‌‌‌ که لازم است به آن بپردازم این است که این اتفاق برای اولین بار در سطح شرکت رخ داده و پیش از این چنین رویه‌‌‌ای در شرکت حاکم نبوده است. در ابتدا انتصابات بیش از ۴۵۰ نفر از همکاران از طریق ارزیابی‌‌‌های صورت‌گرفته انجام شد و علاوه بر آن بیش از ۱۵۰۰ نفر در آزمون شرکت کردند و در هفته آینده هم ۱۲۰۰ نفر در این دوره شرکت خواهند کرد. معاون هماهنگی امور استان‌‌‌ها، شعب و نمایندگی‌ها با اشاره به اجرای ارزیابی ۳۶۰ درجه در بیمه ایران و اقدامات صورت‌گرفته برای بومی‌‌‌سازی مدل ارزیابی در بیمه ایران تاکید کرد: اجرای این برنامه ایراداتی نیز دارد که باید به مرور به‌‌‌روزرسانی شده و موانع آن برطرف شود.