وی افزود: این ۵۰ طرح به صورت کامل متوقف شده بود و از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری، مشکلات آنها حل و فصل شده، طرح‌‌‌هایی که در مجموع حدود ۲۰۰ همت اعتبار به خود اختصاص می‌‌‌دادند که در حال حاضر فعال شده است. همچنین به زودی طرح‌‌‌های جدیدی که شناسایی شده و در حدود ۳۰۰ طرح است به سرمایه‌گذاران معرفی خواهد شد تا زمینه لازم برای اجرای پروژه‌‌‌های جدید در تهران فراهم شود که از جمله این پروژه‌‌‌ها می‌توان به ساخت پنج هتل بزرگ در بوستان‌‌‌های جنگلی شهر تهران اشاره کرد. معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در تشریح ساخت پنج هتل در بوستان‌‌‌های تهران گفت: بوستان‌‌‌های جنگلی در حاشیه شهر قرار دارند؛ بوستان‌‌‌هایی مانند چیتگر و سرخه حصار که ظرفیت‌‌‌های مناسبی برای احداث هتل دارند و مطالعات لازم برای سرمایه‌گذاری در این حوزه انجام شده است. بی‌‌‌تردید بوستان تبدیل به هتل نمی‌شود بلکه بخشی از بوستان که باعث جذابیت بیشتر آن می‌شود به هتل تبدیل خواهد شد.

فروزنده تاکید کرد: این هتل‌‌‌ها در ظرفیت‌‌‌های شناسایی‌شده جانمایی خواهند شد به گونه‌‌‌ای که هکتارها زمین در بوستان‌‌‌های جنگلی بدون درخت وجود دارند که با برنامه‌‌‌ریزی می‌توان طرح مناسبی همچون احداث هتل برای خدمت به مردم را در آنها اجرایی کرد. وی در پاسخ به پرسشی درخصوص تامین اعتبار لازم برای خرید اتوبوس‌‌‌های برقی نیز گفت: با بانک مرکزی برای اتوبوس‌‌‌های وارداتی تعامل کرده‌‌‌ایم و در حال حاضر منتظر هستیم که چینی‌‌‌ها رقم مورد نظر را اعلام کنند.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در خصوص اظهارنظر ریاست شورای اسلامی شهر تهران درباره ایجاد مشکل در ورود واگن‌‌‌های مترو و درخواست از وزارت کشور برای رفع این ایراد گفت: بحث طرح اولیه از سوی طرف چینی مورد تایید قرار گرفت که پس از آن باید توسط وزارت کشور نیز مورد تایید قرار بگیرد که با تعامل و گفت‌‌‌وگو با وزارت کشور مقرر شد این موضوع به خود شرکت مترو با هدف تسریع امور واگذار شود.