به گزارش خبرگزاری خانه ملت از سازمان زمین‌‌‌شناسی و اکتشافات‌‌‌معدنی کشور، لطف‌الله سیاهکلی درباره برنامه‌‌‌های موجود در مجلس برای پررنگ‌‌‌تر شدن نقش این سازمان در مباحث اکتشاف، زمین‌‌‌شناسی، مخاطرات و همچنین تولید و نگهداری ثروت، افزود: زیرساخت فعالیت‌‌‌ها در همه کشورها براساس قانون است و قانون به صورت ایجابی مانند چتری امنیت و آرامش برای سرمایه‌گذاری و فعالیت اقتصادی را تحت پوشش قرار می‌دهد. وی خاطرنشان‌‌‌ کرد: ارتباط این سازمان با کمیسیون‌‌‌های تخصصی مجلس باید بیشتر توسعه یابد و مجلس از اطلاعات موجود در این سازمان نهایت بهره را برای تنظیم و اصلاح قانون بهره ببرد. وی با اشاره به اینکه اطلاعات تولیدشده در سازمان زمین‌‌‌شناسی و اکتشافات‌‌‌ معدنی کشور برای همه فعالان اقتصادی کشور سودمند است، ادامه‌‌‌داد: این اطلاعات برای درست عمل‌کردن در سرمایه‌گذاری و خلق ثروت بسیار تاثیرگذار است و در جهت استقلال و خودکفایی کشور بسیار اهمیت دارد.

نماینده مردم استان قزوین تاکید کرد: در مجلس باید درباره معادن فعالیت زیادی انجام شود و ما‌ درصد کمی از معادن را احیا کردیم. بر همین اساس باید اطلاعات موجود در سازمان زمین‌‌‌شناسی و اکتشافات‌‌‌معدنی کشور به سرمایه‌‌‌گذاران و سیاستمداران ارائه شود.

متخصصان سازمان زمین‌‌‌شناسی برای کشور غنیمت هستند

سیاهکلی با بیان اینکه متخصصان فعال در سازمان زمین‌‌‌شناسی و اکتشافات‌‌‌معدنی کشور برای کشور غنیمت هستند، گفت: باید از سرمایه نیروی انسانی بسیار کارآمد در این سازمان کمک بگیریم و اطلاعات موجود را به سیاستمداران کشور ارائه کنیم تا در راستای تصمیم‌گیری درست عمل کنند. نماینده مردم استان قزوین با تاکید بر اینکه همگی معتقدند پیشرفت‌‌‌های حوزه فناوری بر پایه معادن است، تصریح‌‌‌کرد: همه مواد اولیه از معدن تامین می‌شود و بسیاری از مواد معدنی دارای جایگاه ویژه‌‌‌ای در جهان بوده و در حوزه فناوری تاثیرگذار هستند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان‌‌‌کرد: دو ماده معدنی ژرمانیوم و سیلیس دنیای الکترونیک را متحول کرده و معدن در خلق ثروت و پیشبرد علم و تولید دانش و محصول دارای جایگاه ویژه‌‌‌ای است.

سیاهکلی از آمادگی کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای ارتقای جایگاه سازمان زمین‌‌‌شناسی و اکتشافات‌‌‌ معدنی کشور خبر داد و گفت: جایگاه کشور ما در حوزه معادن نسبت به ظرفیتی که در اختیار دارد کم است که باید به ساختار، جایگاه و بودجه این سازمان برای توسعه اکتشاف و داده‌‌‌کاوی توجه ویژه‌‌‌ای کرد.