اما وقتی آنها با این لگوها کار کردند، سرسخت‌‌ترین منتقدها به پرسروصداترین طرفداران سیستم تبدیل شدند.

تولیدکننده دانمارکی اسباب‌‌بازی‌های جورچین لگو، در اوایل دهه ۲۰۰۰ در آستانه ورشکستگی بود. اما به گفته تحلیلگران و یکی از سخنگوهای این شرکت، با تحولات بنیادی توانست همه‌چیز را برگرداند. آنها محصولاتی به جز جورچین‌‌ها را کنار گذاشتند و در عوض، طیف محصول سنتی لگو را با تم‌‌های مختلف جنگ ستارگان و هری پاتر توسعه دادند که هم بچه‌ها را جذب می‌کند و هم بزرگسالان را. سال گذشته، فروش لگو به ۷ میلیارد یورو رسید که این رقم در سال ۲۰۱۰ حدود ۲/ ۲ میلیارد یورو بود. این شرکت بار دیگر، عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده اسباب‌‌بازی دنیا را به دست آورد. محرک رشد جدید لگو این است که بزرگسالانی که از این اسباب‌‌بازی در خانه استفاده می‌کردند، آن را وارد محیط کار هم کرده‌‌اند. شرکت‌‌ها و افرادی که از لگو در دفتر کار استفاده می‌کنند، می‌گویند بازی با این جورچین‌‌ها به افزایش خلاقیت، کنترل اضطراب و افزایش ارتباطات آنها کمک می‌کند.

یک محرک این رشد، برنامه‌‌ای به نام Lego Serious Play یا LSP است که به عنوان یک ابزار آموزشی، از کارکنان می‌خواهد یک مساله کاری را با درست کردن مدل کوچکی از آجرهای لگو مورد توجه قرار دهند و سپس آنچه درست کرده‌‌اند را همراه با دلیلش توصیف کنند. رابرت راسموسن، مشاور کسب‌‌وکار در دانمارک که به توسعه این برنامه بیش از دو دهه پیش کمک کرد، می‌گوید این سیستم برای افزایش ارتباطات و توسعه عملکرد شرکت طراحی شده است. شرکت‌‌هایی مثل گوگل، ارنست‌اند یانگ، مایکروسافت، ویزا، لکسوس و پراکتر‌اند گمبل از آن استفاده کرده‌‌اند. کارگاه‌های آموزشی LSP از ۵۰۰ تا ۵ هزار دلار هزینه دارند و از دو ساعت تا دو روز برگزار می‌شوند و ممکن است تعداد زیادی از کارکنان در آن شرکت کنند.

شرکت‌‌های دیگر، به شیوه‌های مختلفی از محصولات لگو استفاده می‌کنند. مثلا شرکت اریکسون، برای آموزش مفاهیم برنامه‌نویسی به بچه مدرسه‌‌ای‌‌ها از لگو استفاده می‌کند.

منبع: IEB.today