به گزارش «دنیای‌اقتصاد»، حوالی ظهر دیروز نیز میانگین کیفیت هوای پایتخت با شاخص ۱۰۶ در شرایط ناسالم برای گروه‌‌‌های حساس قرار داشت و کیفیت هوای ۱۴ ایستگاه در وضعیت نارنجی و یک ایستگاه در شرایط قرمز گزارش شد.

بر اساس اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران تا ساعت ۱۱ دیروز چهارشنبه (۲۴ اسفند)، کیفیت هوا تنها در ایستگاه دانشگاه علم و صنعت با آلاینده شاخص ذرات معلق کوچک‌تر از ۵/ ۲ میکرون ناسالم برای تمام گروه‌‌‌ها بوده است.

همچنین کیفیت هوا در ایستگاه‌‌‌های شریف (منطقه ۲)، شهرداری منطقه ۲، شهرداری منطقه ۴، تربیت مدرس (منطقه ۶)، ستاد بحران (منطقه ۷)، گلبرگ (منطقه ۸)، شهرداری منطقه ۱۰، شهرداری منطقه ۱۱، شهرداری مرکز منطقه ۱۲، پیروزی (منطقه ۱۳)، شهرداری منطقه ۱۵، شادآباد (منطقه ۱۸)، شهرداری منطقه ۱۹، شهرداری منطقه ۲۱ با آلاینده شاخص ذرات معلق کوچک‌تر از ۵/ ۲ میکرون ناسالم برای گروه‌‌‌های حساس ثبت شد.

بر اساس این گزارش کیفیت هوا در ایستگاه‌‌‌های پونک، مسعودیه (منطقه ۱۵)، شهرری (منطقه ۲۰) و شهرداری منطقه ۲۲ با آلاینده شاخص ذرات معلق کمتر از ۵/ ۲ میکرون، ایستگاه‌‌‌های اتوبان محلاتی (منطقه ۱۴) و شهرداری منطقه ۱۶ با آلاینده شاخص ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون و ایستگاه‌‌‌های اقدسیه (منطقه ۱)، میدان فتح (منطقه ۹)، با آلاینده شاخص دی‌‌‌اکسید نیتروژن کیفیت هوا در وضعیت قابل قبول قرار داشت. در این میان دانشگاه علم و صنعت با شاخص ۱۵۸ آلوده‌‌‌ترین ایستگاه‌‌‌ سنجش کیفیت هوای تهران در ساعات منتهی به ظهر دیروز بود.

شاخص کیفیت هوا (AQI)  به پنج دسته اصلی تقسیم‌‌‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌‌‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «سالم»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروه‌‌‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم برای همه گروه‌‌‌ها»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.