شماره روزنامه ۶۰۱۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۷۹ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۵۹۷۹

  • بازگشت امنیت به چابهار و راسک

    دنياي اقتصاد: در حمله تروریستی پنج‌شنبه شب به سه نقطه از اماکن عمومی و پایگاه‌های نظامی و انتظامی برقرار‌کننده امنیت در شهرهای چابهار و راسک در سیستان و بلوچستان، ۱۰تن از نیروهای حافظ امنیت شهید و ۱۸نفر از تروریست‌ها کشته شدند‌. همچنین این حمله تروریستی که تا بامداد پنج‌شنبه ادامه داشت ۴۴ مجروح و مصدوم به جا گذاشت که روز گذشته ۲۹نفر از آنها از بیمارستان چابهار مرخص شدند. به گزارش تسنیم، این اقدام تروریستی که به صورت همزمان در سپاه شهرستانی چابهار و راسک و دریابانی و کلانتری ۱۱ چابهار انجام شد، ازسوی تروریست‌های گروهک جیش‌الظلم (جیش العدل) صورت گرفته است. در همین حال گروهک مذکور هم با انتشار بیانیه‌ای مسوولیت این حملات را بر عهده گرفته است.
  • خشم بایدن؛ عقبگرد بی‌بی

    دنیای اقتصاد: جو بایدن روز پنج‌شنبه تهدید کرد که حمایت بیشتر از اسرائیل را مشروط به نحوه رسیدگی به نگرانی‌های خود درباره تلفات غیرنظامی و بحران انسانی در غزه خواهد کرد و این امر اسرائیل را وادار کرد که به امید آرام کردن بایدن، اجازه دهد غذا و تدارکات بیشتری به منطقه محاصره‌شده وارد شود. «پیتر بیکر» در گزارش ۵آوریل در نیویورک‌تایمز نوشت، بایدن طی یک تماس ۳۰دقیقه‌ای پرتنش با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، برای اولین بار از کمک‌های ایالات متحده برای تاثیرگذاری بر هدایت مسیر جنگ علیه حماس استفاده کرد. اعلام مسیرهای مربوط به کمک‌های مضاعف ساعاتی بعد برخی از –و نه همه- خواسته‌های بایدن را برآورده کرد. بر اساس خلاصه‌ای از درخواست کاخ سفید، «پرزیدنت بایدن تاکید کرد که حملات به کارکنان بشردوستانه و وضعیت کلی بشردوستانه غیرقابل قبول است.» در بخش دیگری از این درخواست آمده است: «رئیس‌جمهور این ضرورت را برای اسرائیل برای اعلام و اجرای یک سری گام‌های مشخص، ملموس و قابل اندازه‌گیری برای رسیدگی به آسیب‌های غیرنظامی و ایمنی امدادگران آشکارا اعلام کرد. وی تصریح کرد که سیاست آمریکا در قبال غزه با ارزیابی ما از اقدام فوری اسرائیل در قبال این اقدامات تعیین خواهد شد.»
  • هندوستان؛ بازیگر جدید صنعت جهانی تراشه

    دنیای اقتصاد: در نخستین روز ماه آوریل در دو سایت ساختمانی بزرگ دو ایالت هندوستان، کلنگ دو کارخانه تراشه‌سازی زده شد. کارخانه واقع در گجرات با ارزش ۱۱ میلیارد دلار، قرار است ۲۰ هزار نفر را استخدام و ماهانه ۵۰ هزار ویفر سیلیکونی را تولید کند.
  • خانه‌تکانی مکرر در شبکه بانکی

    دنیای اقتصاد: به تازگی خبرنگار «دنیای‌اقتصاد» در یکی از شهرهای شمالی با بنری از سوی یکی از شعب موسسه اعتباری نور مواجه شده که مشتریان این شعبه را به شعبه‌ای دیگر از بانک ملی ارجاع داده بود. سال گذشته این موسسه اعتباری به‌دلیل ناترازی منحل شد و تمام امور مربوط به دارایی‌ها و بدهی‌های این موسسه و همچنین مشتریان آن به بانک ملی واگذار شد.
  • برنت ۹۰ دلاری؛ استمرار کاهش عرضه اوپک

    دنیای اقتصاد-حمید ملازاده: قیمت نفت در روز جمعه پنجم آوریل به افزایش خود ادامه داد و دومین هفته متوالی سیر صعودی خود را رقم زد که ناشی از افزایش تنش‌های ژئوپلیتیک در اروپا و خاورمیانه، همراه با نگرانی‌ها در مورد کاهش عرضه و چشم‌انداز خوش‌بینانه برای تقاضای جهانی سوخت بود. به گزارش رویترز و تا لحظه تنظیم این گزارش، نفت‌ برنت با ۵۹‌سنت افزایش به ۹۱.۲۴ دلار در هر بشکه رسید، درحالی‌که نفت‌خام وست‌تگزاس اینترمیدیت آمریکا با ۴۳‌سنت افزایش، ۸۷.۰۲ دلار در هر بشکه فروخته شد. هر دو شاخص در بالاترین سطح خود از اکتبر۲۰۲۳ قرارگرفته‌اند که نشان‌دهنده اعتماد روبه‌رشد در حرکت بازار نفت است.
  • مدیر نظم‏‏‌دهنده؛ قانونمند و گریزان از تحول

    مهندس احمد مرآتیان Ahmad.meratian@gmail.com
    در بخش‏‏‌های قبلی این مطلب، مدیران از نظر نوع نگرش، روش‌ها، سلیقه‏‏‌های کاری و... به چهار دسته خلاق، فعال، نظم‏‏‌دهنده و وحدت‏‏‌بخش تقسیم شدند. همچنین ویژگی‏‏‌های رفتاری و مدیریتی مدیران خلاق و فعال را بررسی کردیم؛ ویژگی‏‏‌هایی مثل مبتکر بودن، شهامت، ریسک‏‏‌پذیری و نتیجه‏‏‌گرا بودن خلاق‏‏‌ها و تلاشگری و مسوولیت‏‏‌پذیری فعال‏‏‌ها. گفتیم که این مدیران در وضعیت سوءمدیریت چه می‌کنند و چه زمان‏‏‌هایی بیشترین نیاز به هرکدام از آنها وجود دارد. در این بخش، دسته سوم را بررسی می‏‏‌کنیم.
  • زنی که روزولت را رئیس‌جمهور کرد

    دنیای اقتصاد -آسیه اسدپور: در بوستون به دنیا آمد، اما ریشه‌های فکری‌اش در مین (نیوانگلند) جا مانده بود. پدر و مادرش، سوزان و فردریک پرکینز، کشاورز بودند و همزمان در یک کارگاه آجرپزی کار می‌کردند. پس از جنگ داخلی، اقتصاد روستایی مین ضعیف‌تر شد. کارگاه‌های آجرپزی از رونق افتادند و مردان مجبور به مهاجرت شغلی شدند. فردریک، برای رهایی از فقر، به ماساچوست رفت و کمی که اوضاع مالی او بهتر شد به بوستون بازگشت تا با خانواده‌اش به ووستر بروند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر