مدیرعامل شرکت برق ‌‌‌منطقه‌‌‌ای تهران در گفت‌‌‌وگو با «ایسنا»، با اشاره به مطالب فوق و با بیان اینکه بر اساس این مدل پاداش که با هدف صرفه‌جویی در انرژی ‌برق و کاهش مصرف مطرح شده است در صورتی که مشترکان بتوانند میزان مصرف خود را به نسبت دوره قبل کاهش دهند تا ۲۰ برابر قیمت فروش برق به مشترکان پاداش دریافت می‌کنند، اظهار کرد: این در حالی است که درصورت توجه جدی مشترکان به مصرف به اندازه در تابستان امسال می‌توانند ارقام قابل‌توجهی به عنوان پاداش دریافت کنند. حبیب قراگوزلو افزود: بر اساس اعلام وزیر نیرو این پاداش به صورت نقدی است و در دوره‌های مصرف بعدی مشترکان از مبلغ صورت‌حساب آنها کم می‌شود. به این ترتیب فرصت صرفه‌جویی فرصت ارزشمند رایگان کردن قبض برق به حساب می‌آید و به نظر می‌رسد در این روزهایی که تامین مخارج گوناگون زندگی به یکی از دغدغه‌های اصلی مردم تبدیل شده است، خبر دریافت پاداش صرفه‌جویی خبر خوشی به حساب آید.

مدیرعامل شرکت برق ‌‌‌منطقه‌‌‌ای تهران با تاکید بر اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد صنعت برق در سال گذشته البته در ابعاد محدودتری اجرا شد که بسیاری از مشترکان تبلیغات ۵=۱ را به خاطر دارند، افزود: در این تبلیغات وعده پاداش پنج برابری نرخ برق برای صرفه‌جویی به مشترکان داده شد و بر اساس آمار رسمی وزارت نیرو به صورت سرجمع مبلغ یک میلیارد و ۳۵۰ میلیارد ریال پاداش تحت همین عنوان پرداخت شد. وعده‌ای که وفا شد و حتما عمل به وعده داده‌شده به مردم، منجر به رغبت بیشتر برای همراهی می‌شود.

قراگوزلو با بیان اینکه امسال هم وزارت نیرو علاوه بر اینکه به وعده داده شده خود در همان سال جامه عمل پوشانده، با افزایش چهار برابری پاداش سال گذشته، شرایط همراهی بیشتر مردم را در تابستان امسال فراهم آورده است، گفت: نکته‌ای که در این میان اهمیت دارد تاثیر مستقیم این پاداش بر مشترکان خانگی و مزایای غیرمستقیم بر سایر مشترکان از جمله صنایع کشور است. به بیان دیگر در فصل تابستان به دلیل درمدار آمدن بارهای سرمایشی شامل انوع کولر در بخش‌های مختلف مصرف و همچنین افزایش مصارف چاه‌های کشاورزی در فصل کشت، مصرف برق به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: پیشنهاد پاداش چشمگیر، مشترکان را ترغیب می‌کند که در مصرف خود دقت کنند و این‌گونه علاوه براینکه مشترکان بدون تاخیر، نتیجه همراهی خود را در قالب پاداش نقدی می‌بینند، سایر مشترکان به‌خصوص صاحبان صنایع که چرخ صنعت و رونق اقتصاد به واسطه همت آنان در جریان است می‌توانند از ظرفیت‌های صرفه‌جویی‌شده برای رونق و آبادانی میهن استفاده کنند. در نتیجه مزیت پرداخت این پاداش صرفا متوجه مشترکان خانگی نبوده و کل کشور از آن بهره می‌برند.

مدیرعامل شرکت برق‌‌‌ منطقه‌‌‌ای تهران با بیان اینکه تجربه کشورهای پیشرو در زمینه بهبود سواد انرژی و نهادینه شدن فرهنگ مصرف بهینه انرژی از جمله برق در جامعه نشان می‌دهد تعیین مشوق‌‌‌های انگیزشی و در برخی موارد جرایم بازدارنده، پس از استمرار طی یک دوره سه تا پنج‌ساله، منجر به نهادینه شدن مصرف بهینه در فرهنگ عمومی جامعه می‌شود، گفت: در این شرایط درصورت اجرای خوب و کارآمد برنامه‌های انگیزشی، پس ازمدتی، آموزه‌های مصرف در ذهن افراد جامعه باز‌تولید شده و بدون نیاز به ایجاد مشوق‌‌‌های جدید، به عنوان یک رفتار مورد پسند اجتماعی به مرحله عمل می‌رسد و تایید اجتماعی افراد از رعایت الگوهای مورد پذیرش اجتماعی که به آن «فرهنگ عمومی» اطلاق می‌شود خود نیروی محرک برای استمرار آن است.