کمانی در ادامه به تلاش برای احداث ۴هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: نیاز است همه دستگاه‌های مرتبط در این زمینه همکاری کنند. وی بیان کرد: احداث نیروگاه‌های خورشیدی نیاز به اخذ یکسری مجوز مانند مجوز تخصیص زمین، مجوزهای زیست‌محیطی، اتصال به شبکه و مجوز نحوه اتصال به شبکه دارد. رئیس ساتبا تاکید کرد: برای احداث ۱۵ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر نیز ساختگاه‌ها مشخص شده و توافق‌های اولیه برای در اختیار قرار گرفتن این ساختگاه‌ها با نهادهایی مانند منابع طبیعی، امور اراضی و مجموعه برق‌های منطقه‌ای برای اتصال به شبکه انجام شده است.

کمانی خاطرنشان کرد: استانداران همکاری خوبی کرده‌اند و از ۳۰ هزار مگاوات، ساختگاه ۱۵ هزار مگاوات مشخص شده که در فاز نخست ۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات در استان‌ها احداث خواهد شد. وی گفت: مقرر شد در کمیته‌ای که زیر نظر معاون اول رئیس‌جمهوری تشکیل می‌شود و دستگاه‌های مربوط حضور خواهند داشت در جلسه‌های هفتگی در‌باره مجوزهای لازم تصمیم‌گیری شده و مشکلات سرمایه‌گذاران هم در این کمیته رسیدگی شود. معاون وزیر نیرو ادامه داد: تلاش می‌شود در این کمیته بتوان با اخذ یک مصوبه، مجوزهای لازم را دریافت کرد تا کارها به‌ سرعت پیش برود. وی بیان کرد: برای مجوز اتصال به شبکه هم با توانیر توافق اولیه حاصل شده و امیدواریم اجرایی شود.

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: شرکت‌هایی هم که برنده مناقصه احداث ۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی می‌شوند در جلسه‌های هفتگی باید شرکت کرده و بر اساس برنامه زمان‌بندی‌‌شده حرکت کنند. کمانی ادامه داد: اگر کارها به‌خوبی پیش برود یک حرکت بزرگ ملی در این زمینه انجام خواهد شد که هم از جهت حجم سرمایه‌گذاری و هم از نظر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر گام مهمی است. وی گفت: توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر هم موجب صرفه‌جویی در مصرف سوخت‌های فسیلی و هم کاهش آلایندگی هوا می‌شود.