قهرمان وزنه‌برداری المپیک ریو در گفت‌وگو با مجله فدراسیون جهانی وزنه‌برداری از هدف جدید خود و اینکه بدون مربی تمرین می‌کند، صحبت کرد. به گزارش «ایسنا» نسخه جدید مجله فدراسیون جهانی وزنه‌برداری عکس صفحه اصلی خود را به کیانوش رستمی و وزنه‌بردار تایلندی که به‌عنوان بهترین وزنه‌برداران مرد و زن سال ۲۰۱۶ انتخاب شدند، اختصاص داده است. همچنین در این مجله گفت‌وگویی نیز با کیانوش رستمی انجام شده که بخشی از آن را می‌خوانید:

ما همیشه شما را روی صحنه دیده‌ایم. لطفا به ما بیشتر در مورد پشت صحنه، خانواده خود و اولین گام‌هایی که در ورزش برداشتید، بگویید؟

خانواده من در کرمانشاه زندگی می‌کنند و پدرم پلیس بازنشسته است. من با ۴ خواهر و ۴ برادر یک خانواده بزرگ دارم که خودم کوچک‌ترین فرزند خانواده‌ام. وقتی ۱۰ ساله بودم، برادر من که یک وزنه‌بردار و مربی خوب بود، به من یاد داد که چطور از بدنم استفاده کنم. شهر ما روی دامنه کوه قرار دارد و از این رو بسیاری از زمان‌ها من از کوه بالا و پایین می‌رفتم. ورزش را با ژیمناستیک و واترپلو شروع کردم و مدال‌هایی هم در آن به دست آوردم. اما بعدا جذب وزنه‌برداری شدم و در آن ماندم.

آیا رویای مدال المپیک شما محقق شده است؟

اکنون من دو مدال المپیک دارم و یک هدف جدید را دنبال می‌کنم. می‌خواهم مدال طلا را نه در سومین المپیک بلکه در چهارمین المپیک خود به دست آورم. مردم خیلی من را حمایت می‌کنند. ۱۲۵ هزار نفر صفحه اینستاگرام من را دنبال می‌کنند و یک میلیون و ۸۲۰ هزار نفر هم از صفحه من بازدید می‌کنند.

ما متوجه شدیم شما روش خاصی برای تمرین و مسابقه دارید؟

من این عادت را دارم که اطلاعات را از بقیه جمع‌آوری کرده و از آنها به نفع خودم استفاده کنم. می‌توانم بگویم که همه چیز را در مورد وزنه‌برداری می‌دانم و اطلاع دارم که چه چیزی برای من کارساز است. برای مثال من چهار مرتبه در روز مانند کاری که معمولا در تیم ایران انجام می‌شود، تمرین نمی‌کنم چرا که طاقت‌فرسا است. سعی می‌کنم تمرینات سبک‌تری داشته باشم و برای مثال حداکثر ۲۲۰ کیلوگرم اسکات از پشت انجام می‌دهم. اما وقتی که در مسابقات هستم روی وزنه زدن تمرکز می‌کنم. من بدون مربی به المپیک ریو رفتم. همه به من می‌گفتند این غیر ممکن است که بدون مربی موفق شوم اما من این کار را انجام دادم. معمولا بدون مربی تمرین می‌کنم اما دوستان خوبی دارم.

در مورد قانون جدید چه چیز می‌دانید؟ وزن بدن کمتر دیگر امتیازی در مسابقه محسوب نمی‌شود.

این قانون خوب است اما در عین حال شرایط بسیار سخت شده است. در کل وزنه‌برداری سخت است، بنابراین مسابقات هم باید سخت باشد.