فوتبالی‌ها 90 را تحریم کردند

گروه ورزش - پس از اختلاف‌نظرهایی که بین برخی مسوولان فدراسیون فوتبال و برنامه تلویزیونی ۹۰ پیش آمد، این فدراسیون طی ابلاغیه‌ای انجام مصاحبه با برنامه‌های تلویزیونی را منوط به هماهنگی کرد.

فدراسیون فوتبال کشورمان پس از اتفاقات هفته‌های اخیر و موضع‌گیری که برخی برنامه‌های تلویزیونی علیه این فدراسیون انجام داده‌اند، طی ابلاغیه‌ای به کمیته‌های خود تاکید کرده است برای انجام مصاحبه و حضور در برنامه‌های تلویزیونی باید مجوز دریافت کنند.

به نظر می‌رسد این تصمیم در راستای اختلافات مسوولان فدراسیون فوتبال و برنامه تلویزیونی ۹۰ صورت گرفته است که طی هفته‌های گذشته بارها یکدیگر را به نقد کشیدند.

بر همین اساس روز شنبه و به هنگام برگزاری دیدار تیم‌های فوتبال استقلال تهران و برق شیراز از ورود دوربین برنامه ۹۰ به سالن کنفرانس ممانعت به عمل آمد و به بازیکنان دو تیم نیز تاکید شده بود که حق انجام مصاحبه با این برنامه تلویزیونی را ندارند.

حتی شنیده می‌شود که هیچ یک از اعضای کمیته داوران تحت عنوان کارشناس حق حضور در برنامه‌های تلویزیونی را ندارند و در صورتی که هر یک از این اعضا بخواهند در این برنامه‌ها شرکت کنند باید مجوز لازم را بگیرند.

رییس فدراسیون فوتبال هم ضمن تایید منع اعضای فدراسیون فوتبال از حضور در برنامه نود گفت: اعضای کمیته‌های فدراسیون برای مصاحبه با برنامه‌های تلویزیون باید موافقت ما را داشته باشند.

علی کفاشیان اظهار کرد: چندی قبل به روسای کمیته‌های فدراسیون فوتبال ابلاغ کرده‌ایم که برای گفت وگو با هر برنامه تلویزیونی باید فدراسیون را در جریان بگذارند و اگرما موافقت کردیم آنها می‌توانند در این برنامه‌ها شرکت کنند.

وی افزود: متاسفانه برخی از برنامه‌های تلویزیونی بی‌طرف نیستند و سعی می‌کنند به هر نحوی که شده کارهای انجام شده را تخریب کنند و این به ضرر یک نفر یا یک شخص نیست بلکه به ضرر کل ورزش و فوتبال کشور است.

کفاشیان با بیان اینکه فدراسیون فوتبال نقدپذیر است، گفت: انتقاد ایراد ندارد. اصلا کار رسانه انتقاد است و ما هم در فدراسیون نقدپذیر هستیم و به اعتقادمان این انتقادها برای رفع ضعف‌ها انجام می‌گیرد اما اینکه به ۱۰ کار انجام شده بی‌توجه باشیم و دست بگذاریم روی کاری که به هر دلیلی به خوبی انجام نگرفته و به آن دامن بزنیم کار صحیح و درستی نیست.

وی افزود: بعضی از برنامه‌های تلویزیونی کارشان شده

دو به هم زنی و انجام کارهای خاله زنکی! خیلی از افراد هم برنامه‌های خاله زنکی را دوست دارند اما این کار درستی نیست. چرا برنامه‌های تلویزیونی ایرادات فنی را نمی‌گیرند. مگر ما با گفتن ضعف داوری‌ها در پی اصلاح آنها نرفتیم. اما متاسفانه بعضی از برنامه‌های تلویزیونی شیوه غلطی را در پیش گرفته‌اند. این وقت رسانه را می‌گیرد و در هیچ جای دنیا مرسوم نیست. در کجا سراغ دارید که وقتی نهادی تصمیمی می‌گیرد، رسانه‌‌ای بخواهد با گذاشتن نظرسنجی در آن تصمیم‌گیری دخالت کند. اگر این شیوه درست است پس می‌شود این سوال را طی یک نظرسنجی اعلام کرد که شما با تلویزیون خصوصی موافقید یا تلویزیون دولتی اما می‌دانیم این دخالت در تصمیم‌گیری نهادی دیگر است.

کفاشیان ادامه داد: اگر این برنامه‌های تلویزیونی ابزار در اختیار دارند ما هم ابزاری داریم که بخواهیم از آن استفاده کنیم اما تنها خواسته مان این است که اصولی، منطقی و بی‌طرفانه برنامه‌ها را اجرا کنند. با این حال می‌بینیم که فوتبال را مسخره می‌کنند. مثلا در یک برنامه تلویزیونی سخنگوی اسبق فدراسیون گفته که فدراسیون فعلی کاسه تکدی‌گری دستش گرفته است. گفتن این جمله چه دردی از فوتبال دوا می‌کند. اگر ایشان می‌گفت که کفاشیان دزد است و جایی پولی خورده من ناراحت نمی‌شدم اما اینکه فدراسیون را مسخره می‌کنند عجیب است. ما در فدراسیون از صبح تا شب تلاش می‌کنیم که چرخ فوتبال بچرخد و اگر جایی هم می‌گوییم مشکل مالی داریم به این خاطر است که مسوولان بالاتر در این برهه حساس به ما کمک کنند.

کفاشیان افزود: چرا این برنامه‌های تلویزیونی نمی‌آیند بین فدراسیون فعلی با فدراسیون‌های گذشته از دیگر زوایا مقایسه انجام دهند. مثلا چرا نمی‌آیند بگویند در فدراسیون‌های گذشته پنج ماه قبل از شروع رقابت‌های المپیک سرمربی انتخاب می‌شد اما در فدراسیون فعلی دو سال و نیم قبل این کار انجام گرفته است. چرا تعداد بازی‌های تدارکاتی تیم ملی را با گذشته مقایسه نمی‌کنند.

از سوی دیگر شنیده می‌شود وزارت صنایع نیز با ارسال نامه‌ای به باشگاه‌های زیر مجموعه خود از آنها خواسته تا اطلاع ثانوی از هر گونه همکاری با برنامه‌های تلویزیونی امتناع کنند. اما عادل فردوسی پور، تهیه‌کننده برنامه نود در واکنش به اتفاقات رخ داده گفت: برنامه نود با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد.