به گزارش دنیای اقتصاد و به نقل از UNAIDS، نابرابری، یکی از عوامل اصلی در شیوع و ترویج ایدز در جهان است، به همین دلیل، سازمان ملل متحد در زمینه ایدز، با اعلام شعار «برابر ساختن»، از همه افراد می‌خواهد که از نابرابری‌هایی که مانع پایان یافتن ایدز در جهان می‌شود، آگاه باشند و با آن‌ها مقابله کنند.

در این راستا، از جمله اقداماتی که به پایان بخشیدن نابرابری‌ها در جهان کمک می‌کند و باعث کاهش مبتلایان به ایدز می‌شود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

-ارائه خدمات بهینه به تمام افراد: ارائه خدمات بهینه، باعث افزایش دسترسی، برابری و مناسب بودن خدمات درمانی به منظور انجام آزمایشات و پیشگیری از مبتلا شدن به ایدز می‌شود.

-محترم شمردن تمام افراد: اصلاح قوانین، سیاست‌ها و اعمالی که باعث طرد شدن  مبتلایان و به حاشیه رانده شدن آن‌ها از جامعه می‌شود.

-اطمینان از دسترسی همه افراد به تکنولوژی: دسترسی تمامی افراد به تکنولوژی باعث سهولت تمام جوامع (از شمال تا جنوب زمین) در دسترسی به علم روز و نیز آشنایی با بهترین و به روزترین شیوه درمان می‌شود.

-تعمیم و به‌کارگیری پیام «برابر ساختن»: در تمام جوامع و وجوه زندگی: آشنایی و بکارگیری با پیام «برابر ساختن»، باعث شناخت نابرابری‌ها و انجام اقدامات لازم درجهت رفع آن‌ها می‌شود.

در زمینه ایدز و مشکلات مبتلایان آن، ناگفته‌های بسیاری وجود دارد. پیام این روز را «برابر ساختن» نامیدند تا همه افراد در مقابل نابرابری‌هایی که انسان‌ها را از حمایت و دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی و درمانی دور می‌کند، متحد شوند و برای رفع آن‌ها اقدام کنند. در این راستا، تمام افراد را محترم بشماریم و فراموش نکنیم که همه انسان‌ها حق زندگی کردن دارند، این حق طبیعی را از کسی دریغ نکنیم.