شماره روزنامه ۶۰۱۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۳ دنیای اقتصاد

اخبار کدال - روزنامه شماره ۵۸۸۳

  • چشم‏‏‌انداز مبهم فلزات گرانبها

    دنیای‌اقتصاد - علی قاسمی: گروه فلزات گرانبها، در مهرماه عملکرد خوبی را به ثبت نرساند، به طوری که مجموع درآمد این صنعت با افت ۳درصدی نسبت به شهریورماه مواجه شد. صنعت آلومینیوم، یکی از صنایعی است که طی سال‌جاری با رشد سودآوری اندکی همراه بوده است. یکی از دلایل عمده عقب‌ماندگی این صنعت، رشد قیمت مواد اولیه تولید شمش آلومینیوم و شمش بیلت، یعنی آلومیناست. بخش بزرگی از آلومینای شرکت‌های تولیدکننده، وارداتی است و تامین آن نیز برای شرکت‌ها دشوار شده است. بنابراین شرکت‌هایی نظیر آلومینیوم ایران در سال‌جاری با کاهش تولید روبه‌‌‌رو بوده‌‌‌اند. به این ترتیب با وجود نیاز روزافزون به تولیدات این صنعت، کاهش تولید موجب شده است تا از جذابیت سرمایه‌گذاری در این صنعت کاسته شود. در صنعت سرب و روی نیز افت قیمت‌های جهانی، در کنار ثبات نرخ دلار موجب انباشت موجودی در شرکت‌های این صنعت شده است.
  • حجم مبنا در برخی نمادهای معاملاتی اعمال نمی‌شود

    براساس اطلاعیه‌‌‌ فرابورس، حجم مبنا برای برخی شرکت‌ها در بازار پایه از ۴ آذر ۱۴۰۲ اعمال نمی‌شود. به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، به نقل از روابط‌عمومی فرابورس، پیرو اطلاعیه شماره ۴۵۱۱/ الف/۰۱ مورخ ۹ آذر ۱۴۰۱ این شرکت، پس از بررسی‌‌‌های صورت‌گرفته از تاریخ اول تا ۳۰ آبان ۱۴۰۲ حجم مبنا برای نماد معاملاتی به شرح جدول ذیل از روز شنبه ۴ آذر اعمال می‌شود. براساس این گزارش، حجم مبنا برای نمادهای معاملاتی «شصفها۱» و «فنفت۱» از روز شنبه مورخ ۴ آذر ۱۴۰۲ اعمال می‌شود.
  • صندوق بازنشستگی تکمیلی؛ نقطه عطف توسعه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم

    یک کارشناس بازار سرمایه گفت: صندوق‌های بازنشستگی تکمیلی به سبب آنکه ماهیت بلندمدتی دارند، موجب تقویت فرهنگ سهامداری می‌شوند. عباس سلطانی، در گفت‌‌‌وگو با پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، در مورد مزایای صندوق بازنشستگی تکمیلی، اظهار کرد: مجموعه‌‌‌های خصوصی که با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار اقدام به تاسیس صندوق بازنشستگی تکمیلی می‌کنند قاعدتا به سبب حفظ منافع و عایدی‌شان در مقایسه با صندوق‌های بازنشستگی دولتی عملکرد بهتری را ثبت می‌کنند.
  • نشست تامین مالی دانش‌بنیان‌‌‌ها از بازار سرمایه برگزار شد

    شیوه‌ها و راهکارهای تامین مالی صندوق‌های نوآوری و شکوفایی در بازار سرمایه دیروز در نشستی مورد بررسی قرار گرفت. به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، نشست بررسی شیوه‌‌‌ها و راهکارهای تامین مالی صندوق‌های نوآوری و شکوفایی در بازار سرمایه با حضور مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، تعدادی از اعضای هیات‌مدیره این سازمان، محمدصادق خیاطیان مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از مدیران این صندوق در سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد.
  • تسلط قدرت فروشندگان در آتی طلا

    دنیای‌اقتصاد - علی قاسمی: تلاطم‌های طلا پس از فروکش کردن جنگ، سبب شد تا قیمت قراردادهای آتی نیز در بورس‌کالا با کاهش همراه شود. شروع جنگ در میانه مهرماه قیمت طلای جهانی را از کف کانال ‌هزار و ۸۰۰دلار به ۲هزار و ۱۶دلار رساند. همزمان با افزایش تنش‌‌‌ها در ابتدای نیمه دوم مهر، قیمت دلار نیز در داخل کشور به ۵۳هزار تومان افزایش پیدا کرد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر