پرویز توسلی‌‌زاده افزود: سال گذشته ۵۵۰ هزار پرونده در دادگستری کرمانشاه مطرح شده که بخش زیادی از آنها ریشه در مشکلات اقتصادی دارد. وی راهکار رفع بسیاری از مشکلات، جرائم و آسیب‌‌های اجتماعی را رونق تولید و ایجاد اشتغال دانست و اظهار کرد: دادگستری کرمانشاه نیز مسائل اقتصادی و به ویژه اقتصاد مقاومتی را به صورت ویژه دنبال می‌کند. رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه از همت دادگستری برای رسیدگی به مشکلات فعالان اقتصادی و واحدهای تولیدی هم یاد کرد و ادامه داد: تاکنون بیش از ۴۰ جلسه با فعالان اقتصادی بخش خصوصی داشتیم و مسائل ۱۴۰ واحد مورد بحث و بررسی و رسیدگی قرار گرفته است. توسلی‌‌زاده در ادامه به راه‌‌اندازی «شورای خیرین»  در کرمانشاه به عنوان نخستین استان کشور نیز اشاره کرد و افزود: این شورا تلاش می‌کند کمک‌‌های خیرین را برای رسیدن به دست نیازمندان واقعی ساماندهی کند. گسترش فرهنگ کمک به نیازمندان نیز از دیگر اهداف این شورا است.

وی با بیان اینکه این شورا به چند روش فعالیت دارد، یادآور شد: از یکسو هر فرد خیر به هر اندازه که بتواند می‌تواند به این شورا کمک کند که به دست نیازمندان خواهد رسید. از سوی دیگر افرادی که در کرمانشاه از تمکن مالی خوبی برخوردار هستند می‌توانند مبلغی را در حساب این شورا به عنوان سپرده قرار دهند که تجمیع این مبالغ رقم قابل توجهی شده و می‌توان از محل سود آن فعالیت‌‌های خیریه انجام داد، به علاوه فرد هر زمان هم بخواهد می‌تواند اصل سپرده خود را خارج کند.

فرمانده سپاه نبی‌‌اکرم‌‌ (ص) استان کرمانشاه نیز از سابقه قدیمی مردم کرمانشاه در کمک به نیازمندان یاد کرد و گفت: کرمانشاه تابلوی ارزشمند کمک به نیازمندان است. سردار بهمن ریحانی با بیان اینکه کرمانشاه جایگاه زیبا و تابلوی ارزشمندی از خود در زمینه کمک به نیازمندان در سال‌های اخیر به نمایش گذاشته است، مشارکت در کمک به آسیب‌دیدگان سیل، زلزله، زندانیان و کسانی که در ایام کرونا دچار آسیب اقتصادی شدند را نمادی برای حضور مردم و فعالان اقتصادی استان در امور خیر دانست. به گفته فرمانده سپاه نبی‌‌اکرم‌‌ (ص) استان کرمانشاه، تنها در سال گذشته به همت دستگاه قضایی و خیرین ۱۴۰۰ نفر از زندانیان جرائم مالی آزاد شدند و در کشور بعد از فارس بهترین عملکرد را از این نظر داشتیم.

ریحانی از اقداماتی که در دو، سه سال اخیر با شیوع بیماری کرونا و برای کمک به نیازمندان صورت گرفت هم یاد کرد و افزود: در این مدت بیش از ۸۵۰ هزار بسته معیشتی به مبلغ حداقل ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان و ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار بسته آموزشی و بهداشتی بین نیازمندان توزیع شده است. در ادامه مجتبی صفایی، نایب رئیس اتاق اصناف کشور نیز از برخی تصمیمات اقتصادی نادرست که ممکن است منجر به هزینه برای کشور شود گلایه کرد. وی با بیان اینکه باید در تصمیمات اقتصادی نظرات بخش خصوصی نیز شنیده شود، گفت: از دولت سیزدهم توقع داریم همکاری بیشتری در این زمینه با بخش خصوصی داشته باشد.