ساخت یک باتری که دنیای فناوری  را متحول می‌کند

دانشمندان دانشگاه استنفورد موفق به ساخت باتری آلومینیومی منعطفی شدند که می‌تواند در عرض یک دقیقه شارژ شود. آنان می‌گویند این باتری دنیای فناوری را متحول می‌کند. به گزارش خبرگزاری فارس، روش شارژ این باتری از نمونه‌های موجود بسیار ایمن‌تر است و خطر داغ شدن بیش از حد یا انفجار باتری به حداقل می‌رسد. البته مشکل اصلی این باتری در حال حاضر ظرفیت پایین آن است که محققان می‌گویند این مشکل هم با بررسی‌های بیشتر در آینده حل خواهد شد.

محققان می‌گویند این باتری می‌تواند جایگزین باتری‌های آلکالاین شود که استفاده از آن برای محیط زیست مضر است و همین طور می‌توان آن را جایگزین باتری‌های لیتیومی کرد که احتمال اشتعالش وجود دارد.

جنس آند این باتری از آلومینیوم و جنس کاتد آن از گرافیت است و این مجموعه همراه با الکترولیت مایع یونی داخل یک بسته منعطف پوشیده از پلیمر قرار می‌‌گیرد. با توجه به اینکه الکترولیت یاد شده در واقع نمک مایع در دمای اتاق است، امنیت آن تضمین شده است.

بنابراین حتی ضربه زدن به این باتری با چاقو هم مشکلی به وجود نخواهد آورد. این در حالی است که اگر به باتری یک گوشی معمولی چنین ضربه‌ای وارد شود شاهد اشتعال و انفجار آن خواهیم بود. این باتری هم در یک دقیقه شارژ می‌شود و از نظر نگهداری شارژ خود ۷ برابر بهتر از باتری‌های لیتیومی عمل می‌کند. خم کردن و تا کردن این باتری نیز ممکن بوده و همین مساله طراحی پوشیدنی‌های الکترونیک را ساد‌ه‌تر خواهد کرد. ارزان‌تر بودن آلومینیوم نسبت به لیتیوم و سازگاری بیشتر با محیط زیست هم مزیت دیگر این باتری است.