شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۹ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۵۸۸۹

  • بهترین خریدار شرکت‌های تکنولوژی در جهان

    دنیای اقتصاد: این روزها برای استارت‌آپ‌های قدیمی‌تر سخت می‌گذرد. عرضه اولیه‌های اخیر نه چندان قدرتمند شرکت بریتانیایی سازنده تراشه Arm، گروه تحویل کالاهای خواربار Instacart و شرکت نرم‌افزاری Klaviyo در بورس، تب خرید سهام این شرکت‌ها را فرونشانده است. سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر هم به‌شدت کاهش یافته‌اند. داده‌ها و آمارهای ارائه شده توسط شرکت تحقیقاتی PitchBook نشان می‌دهد که استارت‌آپ‌های بالغ تقریبا به سه برابر سرمایه‌ای که در آنها وجود دارد، نیاز دارند. بسیاری از این استارت‌آپ‌ها خودشان را برای فروش گذاشته‌اند و به این ترتیب است که ارزش خرید شرکت‌های خصوصی به ۱۰۰میلیون دلار یا کمی بیشتر رسیده که این رقم، بالاترین میزان این خریدها از ماه سپتامبر سال ۲۰۲۲ به حساب می‌آید.
  • ایلان ماسک: کشفی خطرناک در هوش مصنوعی محتمل است!

    سیتنا: ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا که از بنیان‌گذاران شرکت اوپن ای‌آی بوده است، می‌گوید که هرج‌و‌مرج‌های اخیر در این شرکت احتمالا به یک کشف «خطرناک» در هوش مصنوعی برمی‌گردد.
  • ایجاد زیرساخت‌های پردازشی لازم برای کارهای گرافیکی سنگین

    سینا: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که این وزارتخانه در تلاش است تا در آینده زیرساخت‌های پردازشی لازم را برای کارهای گرافیکی سنگین در راستای تولید محتوا در فضای مجازی فراهم کند.
  • ساخت تراشه در ایران شتاب می‌گیرد

    مهر: مدیر برنامه ملی میکروالکترونیک از تکلیف برنامه هفتم برای تدوین سند میکروالکترونیک خبر داد و گفت: موضوع گلوگاهی برای ما صنعت ساخت تراشه است که یک مزیت نسبی در حوزه علم و فناوری ایجاد می‌کند.
  • الزام لیسانس از شرایط استخدام در نیمی از شرکت‌های آمریکایی حذف شد

    آی‌تی‌ایران: در حالی سال‌هاست که تقریبا تمام شرکت‌ها برای برخی از شغل‌ها به مدرک کارشناسی نیاز دارند، طبق نظرسنجی انجام شده توسط Intelligent. com از ۸۰۰ کارفرمای آمریکایی در نوامبر، ۴۵درصد از شرکت‌ها گفته‌اند که قصد دارند در سال ۲۰۲۴ شرایط مدرک کارشناسی را برای برخی از موقعیت‌های شغلی حذف کنند.
  • اسپیس‌ایکس مامور پرتاب ماهواره‌های اینترنتی آمازون شد

    ایسنا: آمازون قراردادی را با شرکت اسپیس‌ایکس ایلان ماسک، برای ارسال ماهواره‌های اینترنتی خود به فضا، امضا کرد. این قرارداد که در وب‌سایت آمازون اعلام شد، به معنای آن است که این غول تجارت الکترونیکی و رایانش ابری، برای ارسال ماهواره‌های اینترنتی خود به فضا، به رقیب اصلی خود متکی خواهد بود.
  • اروپا خواستار شفافیت متا در مقابله با کودک‌آزاری شد

    مهر: رگولاتورهای اتحادیه اروپا خواستار جزئیاتی درباره اقدامات متا برای مقابله با محتوای کودک‌آزاری در اینستاگرام شدند. تیک‌تاک و ایکس نیز در‌خواست‌های مشابهی دریافت کرده‌اند. به گزارش رویترز، رگولاتورهای اروپا از متا پلتفرمز خواستند جزئیات بیشتری درباره اقدامات اتخاذ شده برای مقابله با محتوای کودک‌آزاری در اپلیکیشن اینستاگرام را تا ۲۲ دسامبر فراهم کند. درغیر این‌صورت براساس قوانین محتوای آنلاین اروپا، شرکت با تحقیقات رسمی روبه‌رو خواهد شد. کمیسیون اتحادیه اروپا طی بیانیه درباره جدیدترین تحقیق خود اعلام کرد: «ما همچنین خواستار اطلاعاتی درباره سیستم توصیه اینستاگرام و افزایش محتوای مخرب شده‌ایم.» درخواست مذکور برای دریافت اطلاعات براساس قانون سرویس‌های دیجیتال اتحادیه اروپا انجام شده که طبق آن شرکت‌های بزرگ فناوری باید اقدامات بیشتری برای رصد محتوای مخرب و غیرقانونی در پلتفرم‌هایشان انجام دهند.
  • فرار آگهی‌دهندگان از ایکس وسیع‌تر می‌شود

    مهر: تحلیلگران معتقدند پس از اینکه ایلان ماسک، مدیر ارشد اجرایی ایکس در رویداد DealBook نیویورک‌تایمز به برخی از بزرگ‌ترین نام‌های صنعت رسانه حمله کرد، احتمالا آگهی‌دهندگان بیشتری از این شبکه اجتماعی فرار خواهند کرد. به گزارش نیویورک تایمز، در ماه جاری پس از آنکه ماسک یک پست در ایکس که ضد یهود خوانده شد را تایید کرد، شرکت‌های دیسنی و وارنر برادرز تبلیغ در این پلتفرم را تعلیق کردند. مدیر ارشد اجرایی تسلا همچنین اعلام کرد بایکوت گسترده آگهی‌دهندگان ممکن است ایکس را به ورشکستگی بکشاند، اما وی معتقد است مردم برندها را عامل فروپاشی شرکت خواهند دانست. راس مولد، مدیر سرمایه‌گذاری شرکت AJ Bell در این باره می‌گوید: «ماسک اعلام کرده قیمت توییتر اکنون بسیار کمتر از ۴۴ میلیاردی است که برای خرید آن پرداخته. اگر آگهی‌دهندگان از گفته‌های ماسک برنجند، به سختی می‌توان این روند کاهش ارزش را تغییر داد.»

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر