شماره روزنامه ۶۰۱۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۴۷ دنیای اقتصاد

اخبار دنیا - روزنامه شماره ۵۹۴۷

  • خیزش دوباره خان

    دنیای اقتصاد-گروه دنیا : زمانی که دولت پاکستان رسانه‌ها را سانسور کرد، حزب عمران خان، نخست‌وزیر سابق، ویدئوهای مبارزات انتخاباتی را در «تیک‌تاک» منتشر کرد. هنگامی که پلیس حامیان او را از برگزاری تجمعات منع کرد، آنها میزبان اجتماعات مجازی به‌صورت آنلاین بودند و زمانی که خان پشت میله‌های زندان فرستاده شد، حامیانش با استفاده از هوش مصنوعی برای شبیه‌سازی صدای او سخنرانی‌هایی تولید کردند. «کریستینا گلدباوم» در گزارش ۱۱فوریه در نیویورک‌تایمز نوشت، پیام خان در میان میلیون‌ها نفر در سراسر کشور که از بحران اقتصادی و سلسله‌های سیاسی قدیمی ناامید شده بودند، طنین‌انداز شد. او گفت که پاکستان برای دهه‌ها در حال افول شدید بوده و تنها اوست که می‌تواند عظمت سابق کشور را بازگرداند.
  • حملات سنگین به رفح

    دنیای‌اقتصاد: به گفته مقامات وزارت بهداشت غزه، درحالی‌که فلسطینی‌ها برای یک حمله بزرگ به منطقه پر ازدحام شهری آماده می‌شوند، اسرائیل حملات هوایی به شهر رفح در جنوب غزه انجام داد. در این زمینه گزارش‌های ضد و نقیضی از تعداد کشته‌شدگان پس از حملات قبل از سحر در روز دوشنبه منتشر شد. خبرگزاری فرانسه گزارش داد که در این حملات ۵۲نفر شهید شدند. رویترز هم گزارش داد که دست کم ۶۷نفر در پی این حملات جان باخته‌اند. هر دو رسانه این ارقام را به نقل از مقامات بهداشتی غزه گفته‌اند.
  • رئیس پنتاگون در بیمارستان

    دنیای‌اقتصاد: پنتاگون روز یکشنبه اعلام کرد که لوید جی.آستینِ سوم، وزیر دفاع به‌دلیل «علائمی که حاکی از مشکل اضطراری در مثانه است» به یک بیمارستان نظامی منتقل شده است و پزشکان در بیمارستان بعدا گفتند که مشخص نیست او چه مدت در آنجا بماند. به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، سرلشکر پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون در بیانیه اولیه ارتش گفت که آستین در ساعت ۲:۲۰ بعدازظهر به مرکز ملی پزشکی نظامی والتر رید در بتسدا، منتقل شد.
  • استاد بازی‌‌ها: هنری کیسینجر و هنر دیپلماسی خاورمیانه‌‌ای

    مارتین ایندیک ترجمه: محمدحسین باقی
    تلاش‌های ناموفق پرزیدنت کارتر برای وارد کردن سازمان آزادی‌بخش فلسطین به مذاکرات حرف کیسینجر را ثابت کرد. در اواخر دولت ریگان، در نوامبر۱۹۸۸، سازمان آزادی‌بخش فلسطین سرانجام قطعنامه۲۴۲ شورای امنیت سازمان ملل را پذیرفت و تروریسم را رد کرد. این منجر به گفت‌وگوی کوتاه‌مدت سازمان آزادی‌بخش فلسطین با ایالات‌متحده شد. تنها زمانی که رابین و پرز مستقیما با سازمان آزادی‌بخش فلسطین در اسلو در سال۱۹۹۳ و پشت سر کلینتون مذاکره کردند، ایالات‌متحده در نهایت این بازیگر غیردولتی را وارد روند صلح تحت رهبری آمریکا کرد. ترجیح کیسینجر همیشه این بود که اردن به‌جای یک کشور مستقل فلسطینی، از طریق کنفدراسیون تحت حاکمیت پادشاه، به‌عنوان قیم فلسطینیان عمل کند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر