شماره روزنامه ۶۰۱۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۵۵ دنیای اقتصاد

اخبار ورزش - روزنامه شماره ۵۹۵۵

  • این‌طور با عزت زندگی کنید!

    دنیای اقتصاد: یکم اسفند کریم باقری ۵۰ ساله شد و آنچه در این بین خیلی به چشم آمد و حسابی جلب‌توجه کرد، سیل تبریک و تحسین و توجهی بود که به سمت هافبک پیشین تیم ملی ایران سرازیر شد.
  • این دفاع، مشروع نیست

    دنياي اقتصاد: یک جلسه محرومیت تعلیقی و ۲۰۰ میلیون تومان؛ این حکم کمیته انضباطی، جریمه درگیری حسین کنعانی‌زادگان با هواداران رقیب بوده است که تازه او می‌تواند به آن اعتراض هم بکند. البته اگر از این کار شرم نمی‌کند! حواشی بی‌شماری که مدافع پرسپولیس داخل و خارج از زمین ایجاد کرده به کرات در رسانه‌ها مورد بررسی قرار گرفته، اما با هر اتفاقی، مشخص می‌شود که نه اخطار، نه جریمه و نه هیچ چیز دیگری کنعانی را متنبه نمی‌کند.
  • پپ؛ سلطان پول و جام!

    دنياي اقتصاد: همواره رابطه مستقیمی بین هزینه برای خرید بازیکن و موفقیت در زمین فوتبال وجود دارد. شاید نتوان گفت که این موضوع شرط کافی است، اما لازم به نظر می‌رسد. مانند انتخاب درست سرمربی، پایه‌گذاری یک پروژه بلندمدت و عواملی از این دست. به همین دلیل جالب است که پس از پایان پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی ۲۰۲۴، پر‌هزینه‌ترین سرمربیان تاریخ فوتبال را معرفی کنیم تا ببینیم هرکدام در دوران مربیگری‌شان تا چه اندازه برای باشگاه‌های‌شان هزینه تراشیده‌اند.
  • جنجال یک عکس

    دنياي اقتصاد: رسانه‌ها به‌طور مفصل در نقد مطالب مطرح‌شده از سوی امیر قلعه‌نویی در برنامه فوتبال برتر نوشته‌اند و البته که این بازتاب وسیع هرگز چیز عجیبی نبود. ۱۷ سال پیش، پس از حذف تیم ملی از جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۷، برنامه مشابهی به میزبانی عادل فردوسی‌پور و حضور قلعه‌نویی برگزار شد که الان ۱۷ سال است دارد در موردش حرف زده می‌شود! بنابراین چیز عجیبی نیست که اظهارات دوشنبه‌شب امیر همچنان محل بحث بوده باشد. به‌طور ویژه چیزی که توجهات به حضور جنجالی قلعه‌نویی در فوتبال برتر را دوچندان کرد، تصویری بود که یک روز بعد از این برنامه منتشر شد؛ عکسی که نشان می‌داد در فواصل بین گفت‌وگوی امیر با محمدحسین میثاقی، چندین تن از همراهان و اطرافیان قلعه‌نویی بالای سر این مربی حضور پیدا کرده‌اند و در حال راهنمایی او هستند.
  • جنگ برای حیثیت

    دنیای‌اقتصاد: پیش از بازی رفت سپاهان و الهلال عربستان در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، نوشتیم تیم اصفهانی آخرین پرچمدار فوتبال ایران در آسیا است. بعد از حذف تیم ملی از جام ملت‌ها، ناکامی امیدها در رسیدن به المپیک و کنار رفتن پرسپولیس و نساجی از مسابقات این فصل لیگ قهرمانان، فقط سپاهان مانده بود که آن هم مسابقه رفت را به شکلی غریب ۳ بر یک به رقیب قدرتمند عربستانی باخت. البته کیفیت الهلال و ستارگان گران‌قیمتش بر هیچ‌کس پوشیده نیست؛ اما سپاهان هم در آن بازی بد باخت. به هر حال وقتی نیمه اول را جلوی حدود هفتادهزار نفر یک بر صفر می‌بری و در نیمه دوم ۳ گل می‌خوری، حتما ایرادهایی هم متوجه کادرفنی و در رأس آنها ژوزه مورایس بوده است؛ ولو اینکه شما بگویی فرشاد احمدزاده هم دو موقعیت عالی خراب کرد. وقتی به فهرست مسابقات نگاه می‌کنیم و می‌بینیم محمد دانشگر دهمین اخراجی سپاهان در این فصل بوده، این یعنی مربی پرتغالی و دستیارانش نتوانسته‌اند چنین حفره بزرگی را برطرف کنند.
  • امشب؛ تیم ملی در راه نیمه‌نهایی

    دنياي اقتصاد: مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام جهانی فوتبال ساحلی در امارات از ظهر امروز آغاز می‌شود. تیم ملی ایران هم که پس از صدرنشینی مقتدرانه در گروه دوم این رقابت‌ها به دنبال تاریخ‌سازی است، از ساعت ۱۹ در دیداری دشوار به مصاف میزبان این رقابت‌ها می‌رود تا به امید شکست دادن این تیم در نیمه‌نهایی حاضر شود. تیم ملی در صورت برتری در این مسابقه در مرحله بعدی به مصاف برنده دیدار برزیل- ژاپن می‌رود. محسن مسیگر در صورتی که امشب به میدان برود، به یک رکورد تاریخی دست پیدا می‌کند. این کاپیتان با سابقه تیم ملی نخستین بار ۱۷ سال قبل در جام جهانی فوتبال ساحلی به میدان رفت و اکنون این شانس را دارد که قدیمی‌ترین بازیکن تاریخ این رقابت‌ها باشد که در دور حذفی به میدان رفته است.
  • نه فیگو و نه رونالدو، فقط کی‌روش!

    دنياي اقتصاد: روز گذشته به مناسبت سی‌ودومین سالگرد تاسیس دانشکده تربیت‌بدنی دانشگاه کویمبرا از کارلوس کی‌روش تقدیر به عمل آمد. در این مراسم علاوه بر کی‌روش از اوسیانو کروز، دستیار او در تیم‌های ملی فوتبال ایران و کلمبیا هم تشکر شد که او در حاشیه مراسم با تمجید از کی‌روش گفت: «چنین مراسمی بیش از یک ادای احترام شایسته است. آنچه کی‌روش به فوتبال پرتغال داده است، شایسته احترام خیلی بیشتری برای اوست. پذیرفتن برخی چیزها برای من سخت است. پرتغالی‌ها باید بیشتر از استاد تشکر کنند و قدردان او باشند. او مهم‌ترین فرد در فوتبال پرتغال است!» اوسمار درحالی این ادعای بزرگ را مطرح می‌کند که تاریخ پرتغال چهره‌های سرشناس زیادی نظیر اوزه‌بیو، لوییس فیگو و از همه مهم‌تر کریستیانو رونالدو را دارد که برخلاف کی‌روش عناوین فردی و تیمی زیادی را به دست آورده‌اند.
  • اینتر مخوف اینزاگی

    دنياي اقتصاد: اینتر در دیدار رفت برابر اتلتیکو مادرید در سن‌سیرو توانست با تک گل آرناتوویچ به پیروزی دست پیدا کند تا امیدوار به صعود به دور بعد باشد. طبق آمار اوپتا، اینتر برای نخستین‌بار ۹ پیروزی پیاپی را در همه رقابت‌ها با اینزاگی به دست آورده است تا او با رکورد آنتونیو کونته در سال ۲۰۲۱ برابری کند. شبکه اسکواکا هم اعلام کرد که اینتر در ۹ بازی اخیر خانگی‌اش در لیگ قهرمانان اروپا شکست نخورده به‌طوری که ۷ پیروزی و دو تساوی را کسب کرده است.
  • تارتار طلسم را می‌شکند؟

    دنياي اقتصاد: در ادامه مسابقات هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال ایران، امروز ۳ دیدار برگزار می‌شود. بر این اساس از ساعت ۱۵ هوادار به مصاف شمس‌آذر می‌رود و از ساعت ۱۶ هم شاهد دربی خوزستان بین تیم‌های بحران‌زده نفت آبادان و فولاد خواهیم بود. در مهم‌ترین مسابقه امروز اما از ساعت ۱۷:۱۵ ملوان رودرروی استقلال قرار می‌گیرد. نماینده انزلی که از بهترین و شایسته‌ترین تیم‌های این فصل فوتبال ایران بوده تا اینجا با ۲۷ امتیاز از ۱۶ بازی بین تیم‌های بالای جدول قرار گرفته است. استقلال جواد نکونام هم که قهرمان نیم‌فصل شد و دور برگشت را با پیروزی برابر نفت آبادان آغاز کرد. در هر صورت ملوان می‌تواند لقمه‌ای گلوگیر برای استقلال ۳۵ امتیازی تلقی شود. اگر مهدی تارتار موفق به شکست استقلال شود، علاوه بر اثبات دوباره خودش در سطحی بالاتر، یک طلسم عجیب ۱۰ ساله را هم خواهد شکست. آخرین پیروزی ملوان بر استقلال به لیگ سیزدهم و برتری ۴ گله شاگردان اسکوچیچ برابر تیم امیر قلعه‌نویی برمی‌گردد.
  • حق با قلعه‌نویی است یا حاج‌صفی؟

    ورزش‌مديا: امیر قلعه‌نویی دوشنبه‌شب در خلال بحث و مناظره‌اش با محمدحسین میثاقی، در یک قسمت روی قدرت تیم ملی قطر پافشاری کرد. وقتی مجری فوتبال برتر به او گفت بعد از برتری ۴ گله ۴ ماه پیش برابر عنابی‌ها نباید در این مسابقه ۳ گل می‌خوردند، سرمربی تیم ملی جواب داد: «به هر حال قطر تیم کمی نیست و قهرمان دوره قبلی مسابقات بوده است. آنها آن سال سه تا به ژاپن زدند و امسال هم سه تا به اردن.»
  • قطبی فیلترشکن دارد؟

    دنياي اقتصاد: دعوت امیر قلعه‌نویی از افشین قطبی برای همکاری با او در تیم ملی یکی از سوژه‌هایی بود که در شب صحبت‌های فکورانه سرمربی تیم ملی، گم شد. تا اینکه افشین خان که این روزها هزاران کیلومتر دورتر و در سکوت خبری مشغول مربیگری است، از طریق یک واسطه به این پیشنهاد که در تلویزیون مطرح شده، لبیک گفته و احتمالا باید از اردوی بعدی به جای ون یک مینی‌بوس اعضای کادرفنی تیم ملی را به تمرین برساند!

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر