شماره روزنامه ۶۰۱۷
|

  • راهنمایی برای مدیران میانی جدید

    نویسنده: Gloria St. Martin-Lowry مترجم: منا اختیاری
    ماهیت مدیریت میانی، یعنی درک چشم‏‏‌انداز وسیع‏‏‌تر بخش رهبری ارشد سازمان و تبدیل آن به دستورالعمل قابل اجرایی که اعضای تیم بتوانند از آن استفاده کنند. این کار نیازمند حفظ تعادل ظریفی است که شما می‌توانید با طی مراحلی به آن دست یابید و به مدیر میانی قدرتمندی تبدیل شوید.
  • الزامات اخلاقی برای مدیران شهری

    مترجم: کامران اکبری
    ۳۰ ژانویه امسال، برندگان جوایز شهردار جهانی سال ۲۰۲۳ مشخص شدند. پروژه شهردار جهانی در سال ۲۰۰۴ توسط بنیاد شهرداران شهری (The City Mayors Foundation) به منظور کشف، شناساندن و بزرگداشت شهرداران استثنایی از سراسر دنیا کلید خورد. این پروژه هرگز به دنبال انتخاب بهترین شهردار جهان نبوده و اساسا آن را تلاشی بیهوده می‌‌‌داند، زیرا کلان‌شهرها، شهرهای کوچک، شهرهای در حال صلح یا نواحی جنگ‌زده، شهرهای اعیان‌نشین و شهرهای در حال ستیز و تعارض و... هر کدام به شهردارانی با ذهنیت‌‌‌ها و کیفیت‌‌‌های متفاوت نیاز دارند.
  • چگونه بر کلیشه‏‏‌ها در سازمانتان غلبه کنید؟

    مترجم: سید‌حسین علوی‌لنگرودی alavitarjomeh@gmail.com
    چه بخواهیم و چه نخواهیم در هر سازمانی یکسری کلیشه‌‌‌ها و تفکرات قالبی وجود دارد که در برخی موارد بسیار آزاردهنده و منفی هستند. نمونه‌‌‌های شناخته‌‌‌شده کلیشه‌‌‌ها و تفکرات قالبی رایج در سازمان‌ها عبارتند از: نژادپرستی، نگاه‌‌‌های جنسیتی، تفکرات مبتنی بر قومیت‌‌‌گرایی و مذهب و شکاف بین نسل‌‌‌ها. در واقع بخش عمده‌‌‌ کلیشه‌‌‌ها و تفکرات قالبی، ریشه در پیش‌قضاوت‌‌‌ها و تبعیض‌‌‌هایی دارند که خواسته یا ناخواسته در میان برخی مدیران و کارکنان رواج دارند و باعث می‌‌‌شوند آنها در برخورد با دیگران دچار سوگیری و رفتارهای تبعیض‌‌‌آمیز شوند. متاسفانه، این کلیشه‌‌‌ها و تفکرات قالبی منفی که ریشه در سوءبرداشت‌‌‌ها و تفکرات نادرست و تجربیات منفی گذشته دارند به‌‌‌آسانی قابل محوشدن نیستند و از ماندگاری بالایی در سازمان‌ها برخوردارند.
  • بازانگاری خدمات درمانی در یک بازار نوظهور

    مترجم: مریم رضایی
    حساسیت من به خدمات درمانی در بنگلادش، با بیماری آپاندیس مادرم شروع شد. سال ۲۰۱۱ بود و من از خانه‏‏‌ام در نیویورک، به داکا، پایتخت بنگلادش آمده بودم تا در جشن عروسی یکی از بستگانم شرکت کنم. وقتی مادرم گفت که در پهلویش درد شدیدی دارد، به همراه خانواده او را به بیمارستان بردیم. اما خدمات درمانی که او دریافت کرد و خدماتی که شاهد بودیم بیماران دیگر دریافت می‏‏‌کردند (یا نمی‏‏‌کردند) افتضاح بود. باید دنبال پزشک‏‏‌ها می‏‏‌دویدیم تا او را معاینه کنند و تقریبا هیچ‏‏‌کدامشان جواب سرراستی به ما نمی‏‏‌دادند. اسکن‏‏‌ها و آزمایش‏‏‌ها کلی زمان می‏‏‌برد، خدمات پرستاری بسیار ضعیف بود و از همه وحشتناک‏‏‌تر اینکه عمل جراحی‏‏‌اش بسیار دیر انجام شد و ناموفق بود. در نهایت، بعد از اینکه شرایط مادرم بدتر شد، او را به بانکوک بردیم و در آنجا پزشکان برای بار دوم او را جراحی کردند. یک سال بعد، به دلیل عوارض ناشی از عمل اول، برای بار سوم در ویرجینیا تحت عمل جراحی قرار گرفت.
  • در دوران گذار، مثل ایلان ماسک نباشید!

    نویسنده: Brenda Jacobsen مترجم: منا اختیاری
    حفظ روحیه بالای کارکنان طی یک تغییر عمده همچون ادغام یا تملیک کار دشواری است. کارکنان اغلب به‏‏‌عنوان مهم‌ترین دارایی یک شرکت شناخته می‏‏‌شوند و واکنش آنها به تغییر می‌تواند تاثیر ملموسی بر موفقیت هر فرآیند ادغامی داشته باشد. طبق گزارش سال ۲۰۲۰ شرکت مشاوره EY، معمولا ۴۷‌درصد از کارکنان یک شرکت ظرف یک سال پس از ادغام یا تملیک، ‏‏‌ آن شرکت را ترک می‌کنند و ۷۵‌درصد هم در سه سال اول جدا می‏‏‌شوند. همچنین موسسه گالوپ دریافته است که کارکنان بسیار بااستعداد که در این‌ گذار به‏‏‌خوبی به کار گرفته نمی‏‏‌شوند، به‏‏‌طور معمول اولین کسانی هستند که استعفا می‌دهند. مدیرانی که پس از ادغام یا تملیک تاثیر این تغییرات بر کارکنان خود را در نظر نمی‏‏‌گیرند، شانس موفقیت خود را محدود می‌کنند.
  • چطور گزینه پیشنهاد دهیم؟

    نویسندگان: پیتر برگمن، هاوی ژاکوبسن / مترجم: مریم رضایی
    در بخش‌‌‌های قبل، تکنیک‌‌‌های افزایش گزینه‌‌‌های مختلف را برای حل مشکلی که طرف مقابل گفت‌‌‌وگوی شما دچار چالش شده، معرفی کردیم. حالا می‌‌‌خواهیم ببینیم چطور این گزینه‌‌‌ها را ارائه کنیم.
  • کارکنان باید از خود هوش مصنوعی بترسند یا متخصصان آن؟

    «لورنس لیو»، مدیر نوآوری هوش مصنوعی سنگاپور می‌‌‌گوید: «هوش مصنوعی جای شما را نمی‌گیرد. جای شما را کسی می‌گیرد که از هوش مصنوعی استفاده می‌کند تا عملکرد بالاتری داشته باشد.»
  • چهار گام تا رفع بی‏‏‌انگیزگی در محیط کار

    مترجم: مریم مرادخانی
    همه ما ممکن است در مقطعی از زندگی نسبت به شغلمان احساس بی‌‌‌انگیزگی کنیم. هر روز به محل کار می‌‌‌رویم، کارمان را انجام می‌‌‌دهیم اما از آن لذت نمی‌‌‌بریم. خودمان را از کار جدا می‌‌‌کنیم. برایش انرژی نمی‌گذاریم. جسممان آنجاست اما روحمان نه. حس می‌‌‌کنیم دیگر زنده نیستیم. درست مثل زامبی‌‌‌ها، در حال حرکت اما مرده. این اتفاق ممکن است در هر سطحی بیفتد، از کارکنان گرفته تا مدیران ارشد. اکثر مقالات و توصیه‌‌‌ها در رابطه با رفع بی‌‌‌انگیزگی، خطاب به مدیران و سازمان‌ها هستند. کمتر مقاله‌‌‌ای یافت می‌شود که به کارکنان یاد داده باشد چطور بر حس بی‌‌‌انگیزگی غلبه کنند.
  • تجربه هفته کاری ۴ روزه در ایسلند

    مترجم: مهدی نیکوئی
    ایسلند از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ در یک آزمایش گسترده، به بررسی نتایج هفته کاری ۴ روزه پرداخت. البته آنها قصد نداشتند محبوبیت کاهش روزها یا ساعات کاری هفتگی را بین کارکنان بسنجند. آنها می‌‌‌خواستند از نتایج اقتصادی و منافع احتمالی آن برای کارفرمایان آگاه شوند.
  • چالش والدین در استفاده کودکان از هوش مصنوعی

    مترجم: سید‌حسین علوی لنگرودی alavitarjomeh@gmail.com
    ما انسان‌‌‌ها همیشه برای رسیدن به درک و فهم علمی سعی می‌‌‌کردیم شکاف موجود بین تئوری و تجربه را از راه‌‌‌های مختلفی مانند آزمون‌‌‌وخطا پر کنیم؛ اما با پیشرفته‌‌‌تر شدن یادگیری ماشینی با وضعیت جدیدی روبه‌‌‌رو هستیم که در آن، مدل‌‌‌ها نه از طریق درک تئوریک و آزمون ‌‌‌و خطا، بلکه بر مبنای نتایج تجربی شکل می‌‌‌گیرند. در این روش جدید اکتشافات علمی، به‌‌‌جای استفاده از الگوهای سنتی مبتنی بر محاسبه و تحلیل، از روش فهم عمیق و شناسایی اینکه کدام داده برای ارائه آموزش‌‌‌های مناسب به هوش مصنوعی مناسب‌‌‌تر است بهره گرفته می‌شود.
  • ضرورت توسعه مهارت و فرهنگ پایداری در صنایع

    دکتر محمد کارگر شورکی/پژوهشگر فوق دکترا و عضو موسس هسته پژوهشی پایداری کسب و کار دانشگاه تهران
    طبق اعلام سازمان ملل، پایداری به معنی برآوردن نیازهای حال بدون به خطر انداختن ظرفیت نسل‌‌‌های آینده در تحقق نیازهایشان است. در صنعت خودرو، پایداری شامل بازنگری جامع استانداردهای این صنعت، معرفی و اصلاح عملیات، فرآیندها، محصولات و خدمات آگاهانه از نظر زیست محیطی و اجتماعی است. در حالی که ابتکارات پایداری سازمان‌های خودروسازی پیشرو در دنیا رو به افزایش است، بر آن شدیم که بفهمیم آیا تلاش‌‌‌های فعلی سازمان‌ها برای نیل به اهدافشان کافی بوده یا خیر؟به این منظور، از بیش از ۱۰۰۰ مدیر بخش‌‌‌های مختلف شرکت‌های خودروساز دنیا، از جمله بخش‌‌‌های استراتژی، پایداری، تولید، زنجیره تامین تا بازاریابی و فروش در ۹ کشور دنیا، نظرسنجی انجام شده است.
  • چطور نتایج یک کمپین روابط ‌عمومی را بسنجیم؟

    مترجم: مریم رضایی
    طبق اعلام وبلاگ بازاریابی رسانه‌‌‌های اجتماعی Buffer، ۸۲‌درصد متخصصان روابط عمومی، نمی‌‌‌دانند چطور بازدهی کمپین روابط عمومی خود را ارزیابی کنند. سنجش بازدهی روابط عمومی یعنی فرآیند ارزیابی اثربخشی تلاش‌‌‌های واحد روابط عمومی. سنجش اقدامات روابط عمومی نیازمند برنامه‌‌‌ریزی درست، شناخت معیارهای مورد توجه و استفاده از ابزارهای مناسب ارزیابی است. هدف این است که مشخص شود تلاش‌‌‌های روابط عمومی چگونه باعث افزایش آگاهی و ارتقای شهرت برند شما می‌شود. روابط عمومی و بازاریابی دیجیتال، به گسترش آگاهی برند کمک می‌‌‌کند و دسترسی به پیام‌‌‌‌‌‌های روابط عمومی و تاثیرگذاری رسانه‌‌‌ای را افزایش می‌‌‌دهد. اما به هر حال، دیجیتال‌‌‌سازی چالش‌‌‌های جدیدی را به همراه داشته که کارشناسان روابط عمومی باید با آن دست و پنجه نرم کنند. آنها چطور می‌توانند نتایج کمپین روابط عمومی را بسنجند و چه معیارها و شاخص‌‌‌های کلیدی عملکرد را باید برای رسیدن به دیدگاه‌‌‌های عملی دنبال کنند؟ اثر کار آنها چیست؟
  • مصونیت کسب و کارهای سبز در برابر بحران‏‏‌های محیطی

    مترجم: مهدی نیکوئی
    پایداری شاید در ابتدا مانند یک مد زودگذر به نظر می‌‌‌رسید، اما اکنون تبدیل به یک الزام برای هر کسب و کاری شده است. در حقیقت، طبق یک نظرسنجی صورت گرفته توسط شرکت رسانه‌‌‌ای نیلسن، ۷۸‌درصد از مصرف‌کنندگان عنوان کرده‌‌‌اند که پایداری را بسیار مهم می‌‌‌دانند. همچنین نیمی از شرکت‌کنندگان در یک پژوهش موسسه PwC بیان کرده‌‌‌اند که اغلب یا همواره، خرید از برندهای دوستدار محیط‌‌‌زیست را به دیگران توصیه می‌‌‌کنند. بسیاری از کسب و کارها ممکن است به این دلیل تمایلی به سرمایه‌گذاری در پایداری نداشته باشند که در ظاهر، چنین اقدامی منجر به افزایش سودآوری آنها نمی‌شود. با این حال، تجربه سال‌ها مصرف محصولات کسب و کارهای مسوولیت‌‌‌پذیر می‌‌‌گوید که سبز بودن کسب و کارها منجر به افزایش اعتماد مشتریان و مصونیت آنها در مقابل بحران‌‌‌های محیطی می‌شود.
  • تاب‏‏‏‌آوری؛ نشان افتخار در رقابت

    مترجم: مهدی نیکوئی
    مولفه‌‌‌‌های کلان محیطی مانند روندهای اقتصادی، سلامت عمومی، جنگ، پیشرفت‌‌‌‌های فناوری و تغییرات محیط‌‌‌‌زیست اغلب شوک‌‌‌‌های غیرمنتظره‌‌‌‌ای برای سازمان‌‌‌‌ها ایجاد می‌‌‌‌کنند. به همین دلیل، تاب‌‌‌‌آوری و توان عبور از این شوک‌‌‌‌ها، تعیین‌‌‌‌کننده توان بقا و رشد آنهاست.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر