شماره روزنامه ۶۰۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۷۹ دنیای اقتصاد

اخبار بازرگانی - روزنامه شماره ۵۸۷۹

  • انحصار در دهکده جهانی

    دنیای‌اقتصاد: انحصار هنوز در دهکده جهانی و در دنیای تجارت آزاد وجود دارد. برخی از کالاها در دنیا در چند کشور محدود تولید می‌شود. این تمرکز در عرضه کالا باعث خواهد شد که مسائل تجاری به مرور امنیتی- سیاسی شود؛ چراکه اغلب کالاهایی که تولید آنها در جهان انحصاری است کالاهایی محسوب می‌شوند که حتی اختلال موقت در عرضه آن، می‌تواند زنجیره تولید جهانی را به هم بریزد.
  • تجارت ایران و افغانستان احیا می‌شود؟

    دنیای‌اقتصاد: رئیس اتاق بازرگانی ایران و افغانستان با اشاره به بهبود شرایط حضور فعالان اقتصادی ایران در بازار افغانستان پس از خروج نیروهای خارجی از این کشور گفت: ایران می‌تواند در بازسازی به این کشور خدمات‌‌‌‌‌‌رسانی کند و از سوی دیگر سود و منفعت خود را از بازار این کشور به‌دست بیاورد. به گزارش «ایرنا» محمود سیادت با اشاره به حضور اخیر هیات اقتصادی افغانستان در ایران، اظهار کرد: معاون اقتصادی هیات‌دولت افغان به‌همراه سه وزیر و ۳۲نفر از مدیران و معاونان در بخش‌های مختلف عمدتا اقتصادی و بخش‌های دیگر در ایران حضور پیدا کردند که دیدارهای خوبی با مقامات ایرانی داشتند. او افزود: نشست‌‌‌‌‌‌هایی با تجار ایرانی و اعضای اتاق مشترک ایران و افغانستان نیز برگزار شد که با توجه به تغییرات مثبت در شرایط اقتصادی افغانستان، اهمیت خاصی برای فعالان اقتصادی کشور داشت.
  • رایزن بازرگانی به عشق‌‌‌‌‌‌‌آباد اعزام می‌شود

    دنیای‌اقتصاد: رئیس سازمان توسعه‌تجارت ایران با بیان اینکه توافق‌های تجاری و بازرگانی در زمینه‌‌‌‌‌‌‌های مختلف، تجارت ایران با ترکمنستان را رشد می‌دهد، گفت: تدوین سند جامع همکاری دو کشور آغاز شده‌است. به گزارش خبر‌‌گزاری مهر، مهدی ضیغمی با اشاره به بر‌‌گزاری هفدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکمنستان در عشق‌آباد اظهار کرد: این سفر بسیار خوب بود زیرا وزیر امورخارجه این کشور و رئیس کمیسیون مشترک پیگیر ایجاد سند جامع تجاری و بازرگانی بین ایران و ترکمنستان هستند که تدوین آن آغاز و رایزن بازرگانی اعزام خواهدشد.
  • چشم‌‌‌‌‌‌‌‌انداز گسترش روابط تجاری ایران و برزیل

    دنیای‌اقتصاد: رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و برزیل گفت: یکی از مشکلات دو کشور چگونگی نقل و انتقالات مالی است که با توجه به عضویت ایران در بریکس می‌توانیم با توافق‌های بانک‌ها مبادلات پولی را تسهیل کنیم. به گزارش «ایرنا» ‌‌‌‌‌‌‌‌ فخرالدین عامریان در دیدار با سفیر جدید برزیل در ایران، همراه با اعضای هیات‌مدیره اتاق بازرگانی مشترک در راستای توسعه روابط تجاری و اقتصادی میان دو کشور خواستار تداوم همکاری‌های دوجانبه شد و تصریح‌‌‌‌‌‌‌‌کرد: سفیر می‌تواند با بازدید از استان‌های مختلف ایران، از نزدیک با پتانسیل‌های موجود در هریک از استان‌ها آشنا شود.وی گفت: سفرهای استانی با حضور نمایندگان اتاق مشترک و سفارت برزیل می‌تواند زمینه‌‌‌‌‌‌‌‌ساز مناسب و موثری به‌منظور هموار‌کردن مسیر تجار ایرانی در برزیل شود. عامریان با بیان اینکه در حال‌حاضر بزرگ‌ترین مشکل بین تاجران ایرانی و برزیلی انتقال پول است، تاکید کرد: این شرایط با توجه به عضویت ایران در گروه بریکس به سهولت رفع می‌شود و به‌زودی می‌توانیم با توافق‌های بانک‌های هر دو کشور برای ایجاد صندوق مشترک پولی نسبت به پرداخت مطالبات ارز حاصل از صادرات یا واردات بازرگانان اقدام کنیم.
  • اصناف، بازار کالاهای اساسی کشاورزی را تنظیم می‌کنند

    دنیای‌اقتصاد: رئیس اتاق اصناف و وزیر جهادکشاورزی تفاهم‌نامه‌ای برای نظارت بر اصناف و تنظیم‌بازار محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی در سطح خرده‌‌‌‌‌‌‌فروشی به امضا رساندند. به گزارش خبر‌‌گزاری تسنیم، محمدعلی نیکبخت وزیر جهادکشاورزی در نشست هم‌‌‌‌‌‌‌اندیشی روسای اتاق اصناف مرکز استان‌های کشور، اظهار کرد: تامین معیشت مردم از اولویت‌های وزارت جهادکشاورزی است که برای تحقق این امر برنامه‌های ما از محل تولید داخلی و واردات انجام می‌شود. او افزود: با این وجود برای تامین مواد غذایی مورد‌نیاز کشور تمایلی به واردات نداریم و با حمایت از تولیدکنندگان و رفع مشکلات آنها به‌دنبال تامین نیاز بازار از محل داخلی هستیم.
  • قاچاق بیش از ۱۷‌میلیارد نخ سیگار به کشور

    دنیای‌اقتصاد: رئیس انجمن دخانیات گفت: با مصرف سالانه ۸۵‌میلیارد نخ سیگار در کشور که ۶۷‌میلیارد نخ آن تولید داخل بوده، بیش از ۱۷‌میلیارد نخ سیگار از مبادی غیررسمی به کشور قاچاق می‌شود. به گزارش «ایرنا» محمدرضا تاجدار در گفت‌‌‌‌‌‌‌‌وگو با برنامه «روی خط اقتصاد» اظهار کرد: زمانی‌که عوارض و مالیات غیرمنطقی وضع می‌شود و هر سال‌قانونی مصوب می‌شود که تولیدکنندگان داخلی با نشان بین‌المللی ۴۰درصد مالیات و سالانه ۵ واحد‌درصد به این مالیات افزوده می‌شود، قاچاق سیگار افزایش می‌‌‌‌‌‌‌‌یابد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر