شماره روزنامه ۶۰۱۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۹ دنیای اقتصاد

اخبار بازرگانی - روزنامه شماره ۵۸۸۹

  • میراث شوم تفکیک صمت

    دنیای‌اقتصاد: لایحه انتزاع وزارت بازرگانی از وزارت صمت این هفته در صحن علنی مجلس بررسی می‌شود. در این راستا نمایندگان مجلس در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» درخصوص این لایحه به اظهارنظر پرداخته‌اند. لایحه‌ای که میراث شومی از گذشته است و پیامدهایی در همان زمان به دنبال داشت و موجب دوگانگی و اصطکاک در زمینه سیاستگذاری در این دو بخش همبسته با یکدیگر شده بود.
  • تجارت در سرزمین نقره

    دنیای اقتصاد: اتاق بازرگانی و خدمات آرژانتین (CAC) یک سازمان معتبر و تاثیرگذار در زمینه تجارت و خدمات آرژانتین است. این سازمان در طول تاریخ به‌عنوان نماینده و راهنمای بازرگانان و شرکت‌های فعال در آرژانتین عمل کرده‌است. هدف اصلی اتاق بازرگانی و خدمات آرژانتین، حمایت و توسعه‌تجارت کالا و خدمات در این کشور است. این سازمان به‌عنوان یک مرکز ملی برای سازمان‏‏‏‏‌دهی بازرگانان و شرکت‌های مختلف در سراسر کشور عمل می‌کند. اعضای CAC شامل تجار، کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ، شرکت‌های خدماتی و سایر نهادها و سازمان‌های مرتبط با صنعت و تجارت در آرژانتین می‌شود.
  • بهترین شیوه بازگشت ارز صادراتی

    دنیای‌اقتصاد: رئیس گروه ارز و موازنه پرداخت‌های وزارت اقتصاد گفته است: «بهترین شیوه برای رفع تعهد ارزی، واردات در ازای صادرات است که انگیزه صادرکنندگان را از بین نمی‌برد.» در حالی رویا عاطفی‌منش از این روش به‌عنوان بهترین روش بازگشت ارز یاد می‌کند که مساله رفع تعهد ارزی به چالشی بزرگ برای فعالان اقتصادی تبدیل شده‌است. از سال‌۹۷ و همزمان با سختگیرانه‌تر‌شدن تحریم‌ها این موضوع سدی مقابل تجارت ایجاد کرد و ایده خام بانک‌مرکزی برای بازگشت ارز صادراتی به نتیجه‌ عکس رسید. تجارت کاهش یافت و ارزهای صادراتی نتوانستند با شیوه‌هایی که بانک‌مرکزی اصرار بر استفاده از آنها برای بازگشت ارز داشت، به کشور بازگردند.
  • آمار ۸ماهه ترانزیت کالا از ایران

    دنیای‌اقتصاد: گمرک ایران اعلام کرد: در ۸ماهه سال‌جاری میزان ترانزیت خارجی از مسیر ایران به ۱۰‌میلیون و ۹۱۹‌هزار‌تن رسیده‌است. به گزارش خبر‌‌گزاری تسنیم، این میزان ترانزیت خارجی از مسیر ایران در ۸ ماهه سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال‌قبل ۱۹.۵۴‌درصد افزایش را نشان می‌دهد.
  • خطرات فزاینده تغییرات آب‌وهوایی برای امنیت غذایی

    دنیای‌اقتصاد-گروه اقتصاد بین‌‌‌‌‌الملل: خسارات و آسیب‌های ناشی از تغییرات آب‌‌‌‌‌وهوایی، سیستم‌های کشاورزی و غذایی جهانی را با تهدید فزاینده‌ای مواجه کرده‌است. افزایش تامین مالی و اقدامات دیگر برای مقابله با آسیب‌‌‌‌‌پذیری‌‌‌‌‌های این سیستم‌‌‌‌‌ها ضروری است. رهبران جهان در COP۲۸، کنفرانس آب‌وهوایی سازمان ملل‌متحد در دبی، به توافقی مهم برای عملیاتی‌کردن صندوق «زیان و خسارت» دست‌یافتند.
  • سرآغاز آقای مهندس

    محمود خلیلی در سال‌۱۳۰۹ مسوولیت رفع نقایص روشنایی در تمامی بخش‌های شهربانی (نظمیه) را به عهده گرفت و تاسیسات جدیدی برای روشنایی برق زندان قصر ایجاد کرد. او ضمن نظارت بر تاسیسات چگونگی کارکرد موتور دیزل، نگهداری آن را هم به‌‌‌‌‌کارگران آموزش می‌داد. سومین فرزند وی در سال‌‌‌‌‌۱۳۰۸ و چهارمین فرزندش در سال‌‌‌‌‌۱۳۱۰ به دنیا آمد. او پس از جابه‌‌‌‌‌جا‌‌‌‌‌شدن در چهارخانه اجاره‌‌‌‌‌ای کوچک سرانجام در خیابان علایی منزلی خریداری کرد (سال ۱۳۱۲) و به این ترتیب خانواده ۶‌‌‌‌‌نفره وی به اولین خانه شخصی خودشان رفتند. خلیلی مدتی در کارخانه برق امین‌‌‌‌‌الضرب مشغول کار بود و با مهندسان آلمانی همکاری می‌کرد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر