شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۴۴ دنیای اقتصاد

اخبار خبر - روزنامه شماره ۵۹۴۴

  • سرلیست‌های اصولگرایان

    دنیای اقتصاد-گروه خبر: شنیده‌های خبرنگار «دنیای‌اقتصاد» حاکی از آن است که اختلافات میان سه گروه شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا (شریان و ۱۰ حزب کوچک) در اردوگاه اصولگرایان آن‌چنان است که آنها قادر نیستند تا روز انتخابات به اجماع برسند. قالیباف، باهنر و رسایی نیز به‌عنوان سرلیست‌های این سه ائتلاف انتخاب شده‌اند.
  • نگاه چینی به حملات اخیر آمریکا در منطقه

    دنیای‌اقتصاد: خبرگزاری شینهوا در گزارشی تحلیلی به بررسی تنش‌‌‌ها در خاورمیانه و دریای سرخ پرداخت و نوشت: «ایالات متحده و بریتانیا شنبه شب حملات هوایی مشترکی را به اهداف شبه‌نظامیان حوثی در یمن انجام دادند که برای سومین بار در دو هفته گذشته است.» درست یک روز قبل، ارتش ایالات متحده با هدف انتقام حمله هواپیمای بدون سرنشین به پایگاه آمریکایی در اردن که منجر به کشته شدن سه سرباز آمریکایی شد، به بیش از ۸۵ هدف در عراق و سوریه حمله هوایی کرد. از زمان وقوع آخرین درگیری اسرائیل و فلسطین در ۷ اکتبر، ارتش یمن با نشان دادن حمایت خود از فلسطین، بارها به کشتی‌‌‌های اسرائیلی در دریای سرخ، یکی از مهم‌ترین خطوط کشتیرانی جهان، حمله کرده‌‌‌است.
  • کنترل ایران بر شبه‌نظامیان چقدر است؟

    دنیای اقتصاد-گروه خبر: اندیشکده استیمسون در مطلبی به بررسی آخرین تنش‌‌ها در منطقه و نفوذ و اثرگذاری ایران بر عملیات‌‌هایی که صورت می‌گیرد پرداخت و نوشت: «ارتش ایالات متحده در ۲ فوریه ۲۰۲۴ به تلافی حمله انتحاری هواپیمای بدون سرنشین که منجر به کشته شدن سه سرباز آمریکایی و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر در پایگاهی دورافتاده در اردن شد، یکسری حملات هوایی و موشکی را علیه برخی گروه‌‌های شبه‌نظامی در عراق و سوریه انجام داد.» این حملات، که انتظار می‌رود ادامه یابد، همچنین برای جلوگیری از حملات بیشتر گروه‌‌های شبه‌نظامی بوده است که از زمان آغاز جنگ اسرائیل و غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۱۶۰ بار آمریکایی‌‌ها را در عراق و سوریه هدف قرار داده‌‌اند.جو بایدن، رئیس‌‌جمهور آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده به دنبال جنگ گسترده‌‌تر با ایران یا هیچ کشور دیگری در خاورمیانه نیست. ایران همچنین ترجیح خود را برای برخی تبادلات محدود نشان داده است.
  • ادعای تنش‌زدایی آمریکا در نیویورک

    دنیای‌اقتصاد: نمایندگان آمریکا و انگلیس با تلاش برای توجیه حملات اخیر آمریکا علیه گروه‌‌های مقاومت در عراق و سوریه، ادعای مرتبط بودن اقدامات گروه‌‌های مقاومت منطقه با ایران را تکرار کردند. به گزارش «ایسنا»، اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد بامداد سه‌‌شنبه گردهم آمدند تا تجاوزات نظامی آمریکا به نقاطی در عراق و سوریه را بررسی کنند. «رابرت وود» معاون نماینده آمریکا در سازمان ملل در نشست بامداد سه‌شنبه شورای امنیت سازمان ملل با تکرار ادعاها درباره نقش ایران در اقدامات گروه‌‌های مقاومت، از شورای امنیت خواست که ایران و آنچه گروه‌‌های نیابتی آن خواند را «کنترل کند.»روزنامه اماراتی نشنال در این باره گزارش کرد که وود با نادیده گرفتن تاثیر ثبات‌‌زدای حضور نظامی مداخله‌‌جویانه آمریکا در منطقه، تاکید کرد که شورای امنیت باید به دولت سوریه فشار بیاورد تا از این کشور به عنوان بستری برای ثبات‌‌زدایی در منطقه استفاده نکند.
  • نفوذ از «در پشتی» به بریتانیا

    دنیای‌اقتصاد: بر اساس گزارش منتشره از سوی یک اندیشکده بانفوذ اروپایی که جمهوری ایرلند را متهم به «مفت‌خوری» در مورد دفاع اروپا می‌کند، بریتانیا با یک تهدید «در پشتی» برای امنیت خود ناشی از حضور روسیه، چین و ایران در جمهوری ایرلند مواجه است. «در پشتی» در مباحث امنیت سایبری به معنای یک قطعه کد است که به دیگران اجازه می‌دهد بدون اینکه تشخیص داده شوند از یک سیستم وارد و خارج شوند.
  • پیرترین زن ایران در‌گذشت

    معصومه صانعی طرقی از اهالی کوهسرخ در خراسان رضوی و متولد اول مهر ۱۲۷۷ بود که با ۱۲۶ سال سن به عنوان کهنسال‌ترین زن ایرانی شناخته می‌شد. این بانوی کهنسال دوره‌های قاجاریه، پهلوی و جمهوری اسلامی را دیده بود. وی روز دوشنبه ۱۶ بهمن در مشهد درگذشت. /همشهری‌آنلاین
  • ۱۲ هزار دیپلمه کارنامه دکتر مجتهدی در البرز

    علینقی عالیخانی را معمار توسعه اقتصادی ایران در سال‌های پیش از انقلاب می‌دانند؛ اگرچه او نیز همچون دیگران قربانی نظام استبدادی پهلوی شد و پس از مدتی از مسند هدایت اقتصاد ایران کنار گذاشته شد. خاطرات وی را که ماحصل کوشش حسین دهباشی است، می‌توانید در روزنامه دنیای اقتصاد مورد مطالعه قرار دهید. این خاطرات به‌صورت پرسش و پاسخ تنظیم شده است.
  • دکه - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸

    روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله دیروز خود با تاکید بر اهمیت تامین رفاهی و مالی مردم آورد: «دولتمردان امروز ما باید از تجربه تلخ دولت‌های گذشته در پذیرفتن دخالت واسطه‌ها و بازگذاشتن دست دستگاه‌ها، افراد و مجموعه‌هایی غیر از وزارت نفت برای فروش نفت درس عبرت بگیرند و از تکرار این اقدام زیان‌بار خودداری کنند تا بتوانند از امکانات کشور برای رفاه حداکثری مردم استفاده کنند و پشتوانه مردمی نظام را تقویت نمایند.»

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر