شماره روزنامه ۶۰۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۷۴ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۸۷۴

  • گیت ارزی واردات خودرو

    دنیای اقتصاد: در حالی که وزیر امور اقتصادی و دارایی وعده افزایش سرعت ورود خودروهای خارجی با تامین ارز مورد نیاز را در ۶ماه دوم سال داده بود اما حالا به گفته وزیر صمت تنها ۲۵۰میلیون دلار برای واردات خودروهای نو تخصیص یافته است و ۲۰۰میلیون دلار دیگر نیز در مرحله تخصیص قرار دارد. این درحالی است که در آیین‌نامه ورود خارجی‌ها، سقف منابع ارزی مورد نیاز معادل یک میلیارد یورو در نظر گرفته شده است. به دنبال کندی واردات، وزیر صمت روند تامین ارز را سرعت‌گیر واردات معرفی کرد.
  • تم برقی نمایشگاه «تحول خودرو»

    دنیای اقتصاد: دومین نمایشگاه طرح تحول صنعت خودرو از دیروز کار خود را آغاز کرد، نمایشگاهی که تم اصلی آن خودروهای برقی و هیبریدی است. اوایل شهریور سال گذشته بود که برای اولین بار نمایشگاهی با عنوان «تحول صنعت خودرو» در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد و در آن، به‌اصطلاح دستاوردهای خودرویی کشور به نمایش درآمدند. در آن مقطع، هنوز خودروهای خارجی وارد کشور نشده بودند و از همین رو نمایشگاه نخست به محل نمایش خودروهای داخلی و مونتاژی آینده تبدیل شد. در این نمایشگاه البته خودروهای برقی و هیبریدی که در دست تولید بودند و هستند نیز در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفتند. با‌این‌حال شاید خاص‌ترین محصولی که در این نمایشگاه عرضه شد، «خودروی اقتصادی» بود. این خودرو که گفته می‌شد در واقع همان کوئید (محصول ارزان‌قیمت رنو) است، قرار بود (شاید هنوز هم هست) به عنوان محصولی به‌اصطلاح اکونومی در هر دو شرکت (با اتاق‌های متفاوت) به تولید برسد.
  • حراج فراری ۶۱ساله

    دنیای اقتصاد: فراری ۱۹۶۲ متعلق به مربی محبوب ایتالیایی با قیمت ۵۱.۷میلیون دلار به حراج گذاشته شد. به گزارش ایسنا، یک فراری مدل ۱۹۶۲ توسط اسکاگلیتی، مربی محبوب ایتالیایی، به قیمت ۵۱.۷ میلیون دلار آمریکا در حراجی Sotheby در ۱۳ نوامبر در شهر نیویورک فروخته شد. این گران‌ترین فراری بود که تا به حال در حراجی فروخته شده و گران‌ترین خودروی کلاسیکی به شمار می‌رود که امسال در سراسر جهان به صورت عمومی به فروش رفت. جیم جی‌گر، یک کلکسیونر در اوهایو، حدود چهار دهه قبل، این خودرو را در اختیار داشت، اما مالک جدید شناسایی نشد.
  • هیوندای هم تسلیم اعتصابات شد

    دنیای اقتصاد: شرکت خودروسازی هیوندای هم در افزایش دستمزدها در پی اعتصاب تاریخی اتحادیه کارگران خودروسازی آمریکا، به تویوتا و هوندا پیوست. هیوندای موتور پس از اقدامات تویوتا موتور و هوندا موتور برای افزایش دستمزد و پایان اعتصاب، طی چهار سال آینده به کارگران آلاباما و جورجیا ۲۵درصد افزایش حقوق خواهد داد. این خودروساز کره‌ای اعلام کرد که ساختار جدید دستمزد تقریبا بر ۴هزار کارگر تاثیر می‌گذارد. پیش تر هوندا اعلام کرد که حقوق برخی از کارگران آمریکایی را ۱۱درصد افزایش می‌دهد. بر این اساس، هوندا موتور اعلام کرد که چند روز پس از توافق اتحادیه کارگران خودروسازی آمریکا (UAW) با قراردادهای جدید، افزایش ۱۱درصدی دستمزد کارگران تولیدی در تاسیسات خود در ایالات ‌متحده را از ژانویه اجرا می‌کند.
  • پلستار کوتاه آمد

    دنیای اقتصاد: سازنده خودروهای برقی سوئدی -پلستار- پیش‌‌بینی تحویل سال ۲۰۲۳ خود را کاهش داد و هدف حاشیه ناخالص را نیز به نصف رساند. نرخ‌های بهره بالا برای کاهش تورم، مشکلاتی را ایجاد کرده است، زیرا مصرف‌کنندگانی که به دنبال خرید خودروهای برقی هستند باید هزینه وام بالاتری را بپردازند. این موضوع تا حد زیادی کاهش قیمت‌ها توسط خودروسازان را برای تحریک تقاضا، جبران می‌کند. پلستار که در ۲۷ بازار در سطح جهان فعالیت می‌کند، گفت که حدود ۶۰هزار دستگاه خودرو در سال جاری تحویل خواهد داد. این شرکت که توسط جیلی و ولوو کارز چین تاسیس شده است، همچنین اعلام کرد در سال ۲۰۲۳ به حاشیه سود ناخالص ۲درصدی دست خواهد یافت که کمتر از پیش‌بینی قبلی ۴درصدی است. پلستار اعلام کرد که برای افزایش حاشیه سود، کاهش هزینه‌‌ها را دوبرابر می‌کند.
  • خواست دولت، حذف قیمت دستوری خودرو است

    تسنیم: وزیر صمت با اعلام اینکه «در زمان حاضر ‌تشخیص قیمت‌گذاری خودرو به ‌عهده شورای رقابت است»، گفت: البته در چشم‌انداز می‌خواهیم رقابت در تولید خودرو به‌ گونه‌ای باشد که نیازی به قیمت‌گذاری توسط شورای رقابت نباشد و این خواست ما و دولت است. عباس علی‌آبادی در حاشیه دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو در خصوص اقدام خودروسازان مبنی بر الزام متقاضیان به خرید خودروهایی مغایر با مدل ثبت‌نامی در سامانه یکپارچه خودرو، گفت: خودروساز مطلقا و طبق قانون‌ حق ندارد خریدار را مجبور به خرید محصول دیگری کند و باید طبق قرارداد عمل کند.
  • مهلت دوباره «استاندارد» به خودروسازان

    ایسنا: رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به تهیه تقویم برای اجرای استانداردهای ۸۵گانه گفت: تلاش ما این است که خودروهایی که در شرف اجرای کامل استانداردها هستند، تا پایان سال به این هدف برسند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر