این راکت ۲۶ متری ساعت ۹:۵۰ دقیقه امروز (جمعه) به وقت محلی، از مرکز فضایی اوچینوئورا در استان کاگوشیما واقع در جنوب غرب ژاپن به فضا پرتاب شد.

بزرگترین ماهواره این راکت اندکی پس از ساعت ۱۰:۴۱ دقیقه بامداد به وقت محلی و بعد از طی ۵۱۴ کیلومتر مسافت، طبق برنامه با موفقیت وارد مدار شد و به دنبال آن ۶ ماهواره دیگر به ترتیب در مدار قرار گرفتند.

این ماهواره ها توسط چند شرکت خصوصی و دانشگاه ژاپنی توسعه داده شده اند.

ماهواره اپسیلون-۱ حدود ۶ سال پیش با موفقیت در مدار قرار گرفت.

پیش از این گروهی از محققان ژاپنی با استفاده از ماهواره آکاری (AKARI) توانستند برای نخستین بار ذخایر آب به شکل مواد معدنی هیدراته را در تعدادی از شهاب سنگ ها کشف کنند.

ماهواره ژاپنی آکاری در ماه فوریه سال ۲۰۰۶ به فضا پرتاب شد و مجهز به یک دوربین مادون قرمز است که امکان دریافت طول موج های نزدیک به مادون قرمز از ۲ تا ۵ میکرومتر را فراهم می کند این قابلیت منحصر به فرد برای نخستین بار امکان رصد ۶۶ شهاب سنگ را با استفاده از طول موج های حدود ۲ میکرومتر در اختیار محققان قرار داده است.

این ماهواره امکان رصد شهاب سنگ های نوع سی.۱۷ (۱۷ C) را که در طول موج های نور مرئی، تاریک هستند، فراهم کرده است؛ پیش از این تصور می شد این نوع شهاب سنگ ها غنی از آب و مواد معدنی هستند، اما سند معتبری از این امر در دست نبود اکنون مشاهدات جدید محققان ژاپنی وجود مواد معدنی هیدراته را در این نوع شهاب سنگ ها تایید می کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.