سرهنگ داود معظمی گودرزی در این باره اظهار داشت: در هفته جاری ۲۷ تن از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و اظهار داشتند، بدون اینکه اطلاعاتی کارت عابر بانک خودشان را در اختیار فردی قرار بدهند، مبالغی از وجوه شان کسر و به حساب سایر افراد انتقال یافته است.

وی با اشاره به اینکه تیم‌های مختلفی از کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم رایانه ای پلیس فتا مسئولیت پرونده ها را بر عهده گرفتند، گفت: در رصدها و پالایش های اطلاعاتی مشخص شد که این برداشت غیر مجاز از حساب شهروندان بوده و از طریق کپی کارت بانکی و سرقت داده ها و اطلاعات بانکی انجام شده است.

این مقام سایبری گفت: کارآگاهان پلیس فتا موفق شدند ۹ میلیارد ریال وجوه کسر شده از حساب ۲۷ مال باخته را قبل از خروج از چرخه بانکی با هماهنگی های قضائی به مال باختگان مسترد کنند.

رئیس پلیس فتا ادامه داد: شناسایی و دستگیری عوامل این کلاهبرداری ها در حال بررسی می باشد و تحقیقات پلیسی برای کشف جزئیات پرونده کماکان ادامه دارد. 

وی خاطر نشان کرد: یکی از اولویت های پلیس فتا جلب رضایتمندی شهروندان و اقدام سریع پلیس در خصوص جرائم مالی در فضای مجازی می باشد تا از پولشویی و خارج شدن وجوه سرقتی از چرخه بانکی جلوگیری شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.