شماره روزنامه ۵۹۹۷
|

  • بدعهدی پس‌از حریق «گاندی»

    آتش‌سوزی «گاندی» که سال گذشته به خاطر «نمای دارای مجوز اما مستعد حریق» به معما تبدیل شده بود، اکنون از بعد دیگری سوال‌‌برانگیز شده است. پرونده خسارت بیمه‌ این مجتمع هتل‌بیمارستان «ماراتن ۹۰روزه» را طی می‌کند و با وجود توافق سه‌جانبه برای پرداخت مبلغی معادل نصف «برآورد مالک»، هنوز پرداختی صورت نگرفته است.
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی‌‌‌پیشگیری از سرطان شد

    رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس، تاکید کرد: صندوق نوآوری، بر دانش‌بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد.
  • کردستان شایسته توسعه

    مراسم گرامیداشت هفته کار و کارگر در محل پروژه در حال ساخت فولاد‌سازی و نورد پیوسته ورق گرم فولادی قروه برگزار شد.
  • ریسک غیرمنتظره شرکت‌ها

    دنیای‌اقتصاد: خشونت سیاسی به دلیل ناآرامی‌‌های جهانی و عدم‌اطمینان اقتصادی به عنوان یک نگرانی اصلی برای مشاغل بدل است تا جایی که برای برخی از کشورها می‌تواند به مهاجرت سریع‌‌تر نیروی کار منتهی شود اما این همه ماجرا نیست.
  • پرچمداری ایرالکو در مسوولیت اجتماعی

    دنیای‌اقتصاد – اراک: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ آغاز یک دوره و تجربه جدید در زندگی مردم استان مرکزی و شهر اراک بود. روزی که پس از ۱۸ سال تیم فوتبال آلومینیوم برای نخستین بار در تاریخ ورزش استان به لیگ برتر فوتبال راه یافت و شادی، نشاط و امید را به ارمغان آورد و مایه مباهات ورزش استان شد که این مهم بار دیگر با راهیابی تیم فوتبال آلومینیوم به مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی با برد خاطره‌‌‌انگیز در مقابل پرسپولیس تهران به عنوان یکی از تیم‌‌‌های قدرتمند کشور تداوم یافت.
  • قصه‌‌‌ پر‌بیم و امید متانول ایران

    حسین افخمی/ رئیس روابط عمومی و امور فرهنگی شرکت پتروشیمی بوشهر
    هدف نگارنده، تبیین ساده و گویا از چالش‌ها و ارائه راهکار برای بهبود نقش اول این داستان؛ متانول و بخشی از جایگاه آن در اقتصاد کشور است. به‌دور از آمارهای فراوان، فضای تخصصی و واژه‌‌‌های مهندسی. با مصادیقی عینی و دردسترس.
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‏‏‌بنیان‏‏‌ها در راستای تحقق رشد تولید

    نشست مشترک رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک ملت با هدف بررسی زمینه‌‌‌های توسعه همکاری‌‌‌های مشترک جهت کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ و رشد و شکوفایی بیشتر شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، این نشست مشترک با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر فرشید فرخ‌نژاد مدیرعامل بانک ملت، دکتر روح‌‌‌الله ذوالفقاری معاون تسهیلات و تجاری‌‌‌سازی، دکتر کمیل شاعری معاون سرمایه‌گذاری و دکتر یاسر عرب‌‌‌نیا معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونان بانک ملت عصر چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه در محل صندوق نوآوری برگزار شد.
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی از طریق بانک سامان

    بازار: همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو که به معرفی توانمندی‌‌‌های صادراتی ایران می‌‌‌پردازد، بانک سامان به عنوان یک بانک پیشرو در ارائه خدمات به تجار کشور، حضوری فعال و پررنگ در این نمایشگاه دارد. به گزارش سامان رسانه، هاله حسین‌‌‌زاده معاون بین‌‌‌‎الملل بانک سامان در گفت‌وگویی، با بیان اینکه بانک سامان به منظور معرفی خدمات خود به صادرکنندگان کشور، حضوری پررنگ در نمایشگاه ایران اکسپو دارد، عنوان کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط و محدودیت‌های بین‌المللی، یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌‌‌های صادرکنندگان ایرانی نحوه وصول عواید صادراتی است.
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳

    ایبنا: به تازگی کلاهبرداران در صفحات مجازی با عنوان خرید و فروش و ثبت‌‌‌نام وام ازدواج اقدام به کلاهبرداری می‌کنند؛ مراقب این شیادان باشید. بر اساس اعلام بانک مرکزی مبلغ تسهیلات قرض‌‌‌الحسنه ازدواج در سال ۱۴۰۳، برای آقایان زیر ۲۵ سال و خانم زیر ۲۳ سال ۳۵۰ میلیون تومان و برای سایر افراد واجد شرایط مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان است. تمام زوج‌‌‌هایی که تاریخ ازدواج آنها بعد از یکم فروردین ۱۴۰۱ باشد و تاکنون تسهیلات ازدواج دریافت نکرده باشند، می‌توانند برای دریافت وام ازدواج اقدام کنند. دوره بازپرداخت این وام ۱۰ ساله و نرخ کارمزد آن هم سالانه ۴‌درصد است.
  • افزایش علاقه مردم به تلویزیون‌های بزرگ

    دنیای اقتصاد: در بخش لوازم صوتی و تصویری، تلویزیون و سیستم‌های تقویت صوتی آن قرار دارند که اهمیت ویژه‌ای در صنعت لوازم خانگی دارند. تلویزیون از همان ابتدای اختراع، وسیله‌ای جادویی و سرگرم‌کننده محسوب می‌شد و حالا پس از گذشت سال‌ها هنوز نقش ارزشمند خود را برای انسان‌ها ایفا می‌کند. در ایران بسیاری از شرکت‌های داخلی اقدام به تولید تلویزیون می‌کنند و محصولات برخی از آنها فاصله زیادی با تکنولوژی روز دنیا ندارد. رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری و موبایل در گفت‌وگو با روزنامه «دنیای‌اقتصاد» در خصوص مسائل مختلف این صنف به صحبت نشسته است.
  • رکن غایب صندوق زمین و ساختمان

    دنیای اقتصاد -گروه شرکت‌های ساختمانی: صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان نوعی صندوق سرمایه‌گذاری است که سرمایه‌‌‌های خرد سرمایه‌گذاران را جمع‌‌‌آوری می‌کند. مجموع این سرمایه‌‌‌ها در پروژه‌‌‌های ساختمانی تجاری، اداری یا مسکونی سرمایه‌گذاری می‌شود. این نوع صندوق برای اولین بار در اوایل دهه ۹۰مطابق قوانین و مقررات تعیین‌شده در سازمان بورس، وزارت مسکن و شهرسازی و فعالان حوزه ساختمان وارد معاملات بازار شد.
  • لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌کند

    فصل گرم تابستان در راه است و بسیاری از خانواده‌ها به سمت استفاده از کولرهای گازی و آبی می‌روند. در این میان کولرهای گازی که بخشی از لوازم خانگی نیز محسوب می‌شوند مصرف برق بالایی دارند. به همین دلیل اخیرا توانیر هشدار داده که قبض برق کسانی که از این نوع کولرها استفاده کنند تصاعدی حساب شده و بنابراین رقم بالایی برای خانواده‌هایی که از این وسیله استفاده می‌کنند محاسبه خواهد شد.
  • صادرات لوازم خانگی ایرانی در بازارهای رقابتی جهان‌

    در خصوص میزان صادرات لوازم خانگی ایران اغلب موارد ضد و نقیضی وجود داشته است. از یکسو برخی ادعا می‌کنند حجم صادرات لوازم خانگی ایران چشمگیر است ولی به دلیل تحریم‌ها برخی شرکت‌های تولیدکننده ایرانی مجبور می‌شوند عبارت«ساخت ایران» را از روی آنها حذف کنند. از سوی دیگر برخی از فعالان و کارشناسان این صنعت در کشور معتقد هستند حجم صادرات لوازم خانگی در حد کانتینری بوده و بسیاری از کشورهای منطقه به دلایل مختلف پذیرای لوازم خانگی تولید شده در ایران نیستند.
  • چینی‌ها تلویزیون ۱۰۰ اینچ تولید کردند

    بازار تولید تلویزیون‌ها در جهان بسیار متنوع و با افزودن قابلیت‌های جدید است. به گزارش دیجیاتو، شیائومی اخیرا تلویزیون ردمی مکس ۱۰۰ اینچی مدل ۲۰۲۵ را روانه بازار کرده است. این تلویزیون هوشمند جذاب برای علاقه‌‌‌مندان به سرگرمی و بازی در چین عرضه می‌شود. در ادامه با مشخصات این محصول جذاب بیشتر آشنا می‌‌‌شویم.
  • رکود ساخت‌وساز ۹ ساله شد

    دنیای‌اقتصاد: انبوه‌‌‌سازان می‌‌‌گویند سال‌هاست ساخت‌وساز در کشور با تاثیر از تورم و وضعیت نابسامان بازار مسکن و مشکلات ساخت‌وساز در رکود به‌‌‌سر می‌‌‌برد. این وضعیت باعث شده است تعداد زیادی از فعالان این حوزه، عطای بازار مسکن را به لقایش ببخشند و ترجیح دهند سرمایه خود را در زمینه‌‌‌ای درگیر کنند که سودآوری بیشتری داشته و احتمال نقدشوندگی آن نیز بالاتر باشد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر