شماره روزنامه ۶۰۱۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۷۱ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۹۷۱

  • میل مرموز شرکت‌های بزرگ به تحقیقات

    سال ۲۰۲۱، مدیر مرکز امنیت غذایی دانشگاه پرتوریا آفریقا به عضویت هیات‌مدیره نستله درآمد. در آن زمان، گروهی متشکل از ۲۰۰ تن از استادان ارشد دانشگاه در نامه‌‌‌ای سرگشاده بابت تضاد منافع این انتخاب، ابراز نگرانی کردند. پیش‌تر، شرکت نستله خود اقرار کرده بود که بیش از ۶۰‌درصد محصولات غذایی‌‌‌اش در دسته «غذاهای سالم» قرار نمی‌‌‌گیرند. دسامبر پارسال، همین مرکز اعلام کرد تفاهم‌‌‌نامه‌‌‌ای با نستله امضا کرده. طبق آن، طرفین در تلاشند تا برای ایجاد تحول در سیستم غذایی آفریقا و آموزش و تحقیقات در حوزه تغذیه، با یکدیگر همکاری کنند.
  • روند صعودی درآمدهای رافزا

    مدیرعامل رایان‌‌‌هم‌‌‌افزا ضمن تشریح برنامه‌‌‌های شرکت برای سال ۱۴۰۳، روند سوددهی و درآمد رافزا را نسبت‌‌‌ به سال‌‌‌های گذشته افزایشی دانست و گفت: هم‌افزا در سال آینده در حوزه‌‌‌های مختلف برنامه‌‌‌هایی برای بهبود روند شرکت خواهد داشت.
  • افزایش تولید متانول پتروشیمی بوشهر

    مدیرعامل پتروشیمی بوشهر گفت: واحد متانول پتروشیمی بوشهر در ۱۹ اسفند توانست با عبور از مرز ۱.۵ میلیون تن تولید، افزایش ۸ درصدی را نسبت به سال قبل داشته باشد. به‌‌‌گزارش «ایسنا»، جواد حاتمی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پتروشیمی بوشهر در دو عرصه در حال فعالیت است، اظهار کرد: نخست، بخش تولید در فاز اول و زنجیره ارزش متان و همزمان اجرای فاز توسعه‌‌‌ای و ابرپروژه فاز دوم که توسعه زنجیره ارزش اتان است.
  • تندیس زرین طرح برتر به فولاد هرمزگان

    در فرآیند ارزیابی هشتمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی، طرح «تیغه سکسیونر ترانس کوره» از شرکت فولاد هرمزگان با توجه به ارزیابی‌‌‌های صورت گرفته و کسب امتیاز لازم، به عنوان نوآوری برتر ایرانی در سال ۱۴۰۲ انتخاب شد. در هشتمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی اعطا شد
  • تبعات واردات ماشین‌آلات مستعمل

    عبدالرضا صالحی دبیر انجمن تولیدکنندگان و وارد‌کنندگان ماشین‌آلات سنگین معدنی، ساختمانی و راهسازی
    یکی از دستورالعمل‌های غیر‌کارشناسی در حوزه ماشین‌آلات معدنی کشور را باید واردات ماشین‌آلات مستعمل دانست؛ چرا که اصولا در کشورهای توسعه یافته ماشین‌آلات معدنی با توجه به حجم کارکرد بعد از یک دوره ۵ ساله به دلیل کاهش راندمان، بالا رفتن هزینه‌های تعمیر و نگهداری و مصرف بالای سوخت از رده خارج می‌شوند و از طرق مختلف به کشورهای جهان سوم صادر می‌شوند.
  • خلاقیت و جزئی‏‏‌نگری رمز ماندگاری و رشد بنگاه آموزشی

    جناب آقای دکتر علیخانی، شما یکی از باتجربه‌‌‌ترین مدیران حوزه آموزش زبان انگلیسی در ایران شناخته می‌‌‌شوید و با بیش از دو دهه سابقه اجرایی و تعلیم هزاران زبان‌آموز یکی از چهره‌‌‌های تاثیرگذار در این حوزه به‌شمار می‌‌‌آیید. راز ماندگاری خودتان را چه می‌‌‌دانید؟
  • استخدام بر اساس شخصیت افراد

    انتخاب و استخدام کارکنان نیاز به مولفه‌‌‌های مشخصی دارد. هر کسب‌و‌کاری می‌‌‌کوشد که مناسب‌‌‌ترین استعدادها را برای فعالیت خود انتخاب کند. گاه تخصص کنونی افراد، گاه تجربیات پیشین و گاه استعدادهای او اهمیت بیشتری برای کارفرمایان دارند. اما دیوید استوارد، بنیان‌گذار شرکت ورد واید تکنولوژی، بیش از هر چیز به شخصیت و اصول اخلاقی کارکنان انتخابی خود اهمیت می‌دهد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر