شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۲۵ دنیای اقتصاد

اخبار شهری - روزنامه شماره ۵۹۲۵

  • کوچک‏‏‌نمایی پایتخت سنگ ایران

    دنیای اقتصاد -اصفهان / سونیا موگویی: استان اصفهان قطب صنعتی کشور به شمار می‌رود که در زمینه‌‌‌های مختلف صنعتی حرف‌‌‌های بسیاری برای گفتن دارد، ماجرا صرفا به زیرساخت‌‌‌ها، کارخانه‌‌‌های بزرگ یا شهرک‌‌‌های صنعتی خلاصه نمی‌شود، وجود معادن گوناگون در استان یکی دیگر از حلقه‌‌‌های زنجیره صنعت است که بر غنای صنعتی اصفهان افزوده است. به‌‌‌عبارت‌‌‌دیگر تولید ۵۰ تا ۶۰‌درصد سنگ کشور در استان اصفهان گواه این مدعاست که اصفهان پایتخت سنگ ایران است. استقرار ۲۵۰۰ تا ۲۶۰۰ واحد سنگ‌‌‌بری در استان اصفهان نشان می‌دهد که این استان ضمن برخورداری از زیرساخت، معادن و سرمایه لازم برای صنعت سنگ، توانمندی لازم برای ایجاد اشتغال تا حد قابل‌‌‌توجهی در این حوزه را نیز دارد.
  • تکمیل پست برق گرمه نیازمند اعتبار

    دنیای‌اقتصاد - مشهد: مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌‌ای خراسان با اشاره به پیشرفت ۷۰درصدی ساخت پست برق ۱۳۲ کیلوولت شهرستان گرمه گفت: برای تکمیل و راه‌‌‌اندازی این پست برق نیاز به ۳۵ میلیارد تومان اعتبار و عمل به تعهدات مسوولان شهرک‌های صنعتی داریم.
  • کرمانشاه در مسیر هوشمندسازی شهری

    دنیای‌اقتصاد - الهام اکبری: یکی از دغدغه‌‌‌های شهرداری کرمانشاه رصد پیشرفت طرح‌‌‌های عمرانی شهری به‌ویژه طرح‌‌‌های شاخص با جزئیات به طور مستمر است، به طوری که روزانه‌ درصد پیشرفت فیزیکی، پیشرفت ریالی و مسائل پیش روی طرح‌‌‌ها را رصد می‌کند تا نسبت به آن برنامه‌‌‌ریزی دقیق‌‌‌تری با استفاده از تیم مدیریت شهری انجام دهد. برای رفع این نیاز، یکی از پیشرفته‌‌‌ترین سامانه‌‌‌های نرم‌‌‌افزاری در حوزه مدیریت پروژه‌‌‌های عمرانی در این شهرداری پیاده‌سازی و اجرا شد.
  • منطقه اداری تهران از شب‏‏‌مردگی رها می‌شود؟

    دنیای‌اقتصاد: منطقه ۶ یکی از قدیمی‌‌‌ترین مناطق شهر تهران است که در دوره پهلوی اول با ساخت دانشگاه تهران و... توسعه‌اش رشد شتابان گرفت و حالا به عنوان قلب تهران شناخته می‌شود. محلات قدیمی وصال، یوسف‌آباد، حافظ و... در این منطقه واقع شده، قرارگیری منطقه در مرکز تهران و دسترسی آسان به مناطق دیگر تهران سبب شد که ادارات دولتی و... به سمت این مناطق سو‌ق داده شوند و به همین دلیل در طول سال‌های اخیر محلاتی که روزگاری برای خود برو و بیایی داشتند تبدیل به محله‌‌‌ای سوت و کور در هنگام شب شدند و اصطلاحا دچار شب‌مردگی شدند.
  • صدور مجوز اجرای طرح پتروپالایشگاه نگین لاوان

    دنیای‌اقتصاد – بندرعباس: مدیرعامل شرکت پتروپالایش نگین لاوان از مجوز اجرای طرح پتروپالایشگاه ۱۵۰‌هزار بشکه‏‏‌ای نفت خام پتروپالایش نگین لاوان از سوی معاونت برنامه‏‏‌ریزی وزارت نفت خبر داد. حسین بارگاهی گفت: این طرح ۵.۳ میلیارد دلاری با نرخ بازگشت سرمایه ۲۱‌درصد (ارزی) قالب هفت پروژه، تعریف شده است. احداث واحدهای پالایش، پتروشیمی - پلیمری، یوتیلیتی و سرویس‏‏‌های جانبی، احداث مخازن ذخیره‏‏‌سازی خوراک و فرآورده‏‏‌ها، احداث اسکله و آبگیر، احداث شهرک مسکونی ویژه کارکنان و احداث خط لوله انتقال گاز، هفت پروژه طرح احداث پتروپالایشگاه نگین لاوان است. مدیرعامل شرکت پتروپالایش نگین لاوان تصریح کرد: یکی دیگر از مزایا و مشوق‏‏‌های این طرح، معافیت مالیاتی به مدت ۱۳ سال است که این مهم می‌تواند برای سرمایه‌گذاران از اهمیت بسیار بالایی برخوردار باشد.
  • سوسک پوست‏‏‌خوار در چیتگر

    علی‏‏‌محمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‏‏‌ها و فضای سبز شهر تهران درباره علت خشک شدن تعدادی از درختان در بوستان‏‏‌های جنگلی و شهری توضیح داد و گفت: این حشره یکی از آفات مهم و ثانویه درختان است. وی ادامه داد: این آفت از سال ۱۳۹۵ طی چند مرحله به جنگل‏‏‌ها و بوستان‌های شهر تهران از جمله بوستان جنگلی چیتگر حمله کرده و باعث خشک شدن تعدادی از درختان شده که با اقدامات کنترلی و پیشگیری از قبیل سم‌پاشی با سموم شیمیایی و روغن‌پاشی تنه درختان، محلول‌پاشی با کودهای شیمیایی و آبیاری درختان ضعیف، نصب تله‏‏‌های فرمونی و جذب سوسک پوست‏‏‌خوار جهت کاهش جمعیت آفت تا حدود زیادی این آفت تحت کنترل درآمد، اما به دلیل گرم شدن هوا، خشکسالی و کمبود منابع آبی، مجددا طغیان کرد و منجر به خشک شدن تعدادی دیگر از درختان شده است.
  • بیمارستان امام خمینی به مترو متصل می‌شود

    علی شریفی، سرپرست معاونت پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از آغاز عملیات اجرایی اتصال بیمارستان امام خمینی به ایستگاه متروی مدافعان سلامت خبر داد و گفت: در نشستی مقرر شد شرکت راه‏‏‌آهن شهری تهران و حومه (مترو)، برنامه زمان‌بندی برای آغاز عملیات اجرایی و فضــای موردنیاز برای تجهیز کارگاه و مســاحت زمین موردنیاز برای تملک را اعلام کند تا پس از آن این موضوع وارد فرآیند اجرایی و عملیاتی شود. سرپرست معاونت پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه شهرداری منطقه۶ نیز باید نسبت به اخذ مجوزهای ترافیکی اقدام کند، گفت: همچنین بیمارستان امام خمینی (ره) باید همکاری همه‌جانبه را با شرکت مترو در خصوص نقشه‏‏‌برداری محوطه جنوبی بیمارستان، برای تعیین محدوده دقیق موردنیاز داشته باشد.
  • ورود ۱۹۰ ون برقی به مدار شاتل سرویس

    محسن هرمزی، معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران درباره اجرای طرح شاتل سرویس در پایتخت گفت: طرح شاتل طرحی است که برای اولین بار در تهران در حال اجراست. قرار است در این طرح بر مبنای تقاضا به مردم سرویس بدهیم. وی با بیان اینکه این طرح مشکلاتی دارد که درصدد حل آن هستیم، اظهار کرد: تاکنون استقبال شهروندان از شاتل سرویس خوب بوده و موفق عمل کرده است. با این حال هنوز با آن شرایط ایده‏‏‌آل مدنظر کمی فاصله دارد. معاون شهردار تهران درباره المان‏‏‌هایی که منجر به خدمات‏‏‌دهی بهتر این طرح می‌شود، گفت: تعداد سرویس‏‏‌هایی که باید طی یک روز انجام بشود از مهم‌ترین این موارد است.وی خاطرنشان کرد: این کار اگر صورت بگیرد به هدف مورد نظر می‏‏‌رسیم. باید تمام ۱۹۰ دستگاه ون برقی را که برای شاتل سرویس در نظر گرفته‏‏‌ایم به مدار وارد کنیم و فعلا پایانه ونک پایلوت این طرح است اما اگر تمام ظرفیت را وارد خطوط کنیم پایانه‏‏‌های دیگر نیز به این طرح می‏‏‌پیوندند.
  • خداحافظی با پل بعثت و ساخت پل جدید یک کیلومتری

    هادی حق‌‌‌بین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از جمع‌‌‌آوری پل بعثت و ساخت یک پل جدید ۱.۲ کیلومتری خبر داد و گفت: در سال‌های گذشته پل فعلی بعثت خیلی سریع احداث شد و طبق طرح باید پلی ساخته شود که بر این اساس در طرح جدید، یک پل قبل از تقاطع خیابان شهید رجایی شروع و پس از حذف تقاطع خیابان شهید رجایی، از روی مترو و راه‌آهن عبور می‌کند و پل موجود حذف می‌شود. همچنین در ادامه از جلوی ترمینال جنوب عبور کرده و باعث حذف تقاطع خیابان شهید بخارایی می‌شود و در نهایت طول این پل در حدود ۱.۲کیلومتر خواهد بود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر