شماره روزنامه ۶۰۰۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۳۱ دنیای اقتصاد

اخبار شهری - روزنامه شماره ۵۹۳۱

  • اراک در محاصره مازوت

    دنیای اقتصاد -اراک‌‌: استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه حرارتی شازند از ۲۰ آذرماه آغاز شده است، هم‏‏‌اکنون در هر شبانه‏‏‌روز چهارمیلیون لیتر مازوت در این واحد مصرف می‌شود که نسبت به سال‏‏‌ گذشته کاهش چشمگیری داشته است. مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان مرکزی با اعلام این مطلب افزود: ‏‏‌اکنون ۷۲ مشعل نیروگاه حرارتی شازند فعال است که از این تعداد، ۵۰ مشعل با سوخت مازوت و ۲۲ مشعل با سوخت گاز است. یوسفی در ادامه اظهار کرد: مازوت‌سوزی نیروگاه حرارتی شازند سال گذشته از ۲۰ آبان‌ماه با چهار واحد آغاز شد و تا ۱۶ اسفندماه، حدود ۷۵۰ میلیون لیتر مازوت توسط این واحد سوزانده شد. وی گفت: امسال مازوت‌سوزی توسط این واحد یک ماه دیرتر آغاز شده و ‏‏‌اکنون ۵۰ مشعل با سوخت مازوت تامین می‌شود و امید است مصرف این سوخت بیشتر از این میزان نشود. وی گفت: محیط‌زیست به هیچ عنوان موافق سوزاندن مازوت توسط نیروگاه حرارتی شازند نیست اما ناترازی در کشور وجود دارد و مردم باید تا حد امکان در مصرف گاز صرفه‏‏‌جویی کنند.
  • آغاز عملیات ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه کرمانشاه

    دنیای اقتصاد- کرمانشاه- الهام اکبری: مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت پالایش نفت کرمانشاه از آغاز عملیات اجرایی ارتقای کیفی نفت کوره تولیدی این شرکت خبر داد.
  • تخریب چهره معدن‌‌‌داران متوقف شود

    دنیای‌اقتصاد - یزد: رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی یزد و رئیس خانه معدن استان یزد گفت: مباحث مطرح‌شده درباره معادن صحت ندارد و باید علاوه بر حفظ ‌شأن معدن‌‌‌داران، موجب ناامیدی در بین جامعه معدنی نشویم. حمیدرضا شرافت در حاشیه پنجمین نشست کمیسیون معدن و صنایع معدنی یزد اظهار کرد: نظارت کامل و کارآمد بر فعالیت‌‌‌های بخش معدن از اهمیت بسیاری برخوردار است.
  • افزایش ۲۳ درصدی صادرات کالاهای کشاورزی از آذربایجان شرقی

    دنیای‌اقتصاد – تبریز - امین بیل‌‌‌ساز: رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از صادرات ۲۴۰‌هزار و ۹۹۵ تن کالای کشاورزی از این استان طی ۹ ماه امسال خبر داد و گفت: این میزان صادرات از نظر ارزش نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳‌درصد افزایش یافته است.
  • افتتاح خانه بلدیه

    هادی حق‌‌‌بین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، در مورد سرانجام ساخت خانه شهر (بلدیه) گفت: خانه شهر یا بلدیه یک پروژه بسیار خاص است و می‌شود گفت بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری است که تاریخ آن منطقه و محدوده را مجددا زنده می‌کند.
  • نوسازی ۱۰۰۰ تاکسی تا پایان سال

    شادی مالکی، مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از نوسازی ۱۰۰۰ تاکسی تا پایان سال‌جاری خبر داد و گفت: شهرداری تهران گام‌‌‌های موثر و رو به جلویی در زمینه نوسازی تاکسی‌‌‌ها برداشته است به گونه‌‌‌ای که با کمک صندوق کارآفرینی امید، تسهیلات ۸درصد با اقساط ۶۰ماهه به تاکسیرانان داده شده است که تاکنون ۴۰۰۰ تاکسی نوسازی شدند و تا پایان سال نیز ۱۰۰۰ تاکسی دیگر نوسازی می‌شود. مالکی با تاکید بر اینکه در کنار نوسازی تاکسی‌‌‌ها باید به فناوری‌‌‌های نوین فرصت داد و خودروهای برقی در کاهش آلودگی هوا و صوتی بسیار موثر است، گفت: با قرارداد طرف چینی ۲۵‌هزار تاکسی و ۱۰‌هزار ون برقی به زودی وارد ناوگان می‌شود و امید است با کمک‌‌‌ وزارت صمت از تولیدات برقی داخلی استفاده کنیم.
  • سه بزرگراه تهران در اولویت ایمن‌‌‌سازی

    مهدی نوروزی، معاون فنی سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران در مورد اجرای طرح ایمن‌‌‌سازی بزرگراه‌‌‌های شهر تهران توضیحاتی ارائه کرد و گفت: طرح جهادی را در سازمان حمل‌ونقل آغاز کردیم که بر اساس این طرح به صورت محوری از محورهای شمالی -جنوبی پایش شاخص‌‌‌های ایمنی را آغاز کردیم و بزرگراه امام علی (ع) با توجه به حجم تصادفات، نیاز به توجه بیشتری داشت که بر همین اساس تمام اکیپ‌‌‌های ترافیکی‌مان را در موضوعات مختلف همچون حفاظ‌های توری، گارد، نیوجرسی، خط‌‌‌کشی و پیمانکاران تابلوها و علائم را به صورت خاص ظرف یک هفته در محدوده بزرگراه امام علی (ع) بسیج کردیم تا از ابتدای محور شروع به بررسی کنند و نواقصی را که بوده رفع کردند. نوروزی افزود: بعد از اینکه پایش محورهای شمالی -جنوبی تمام شود، تیم فنی به سراغ محورهای شرقی -غربی می‌‌‌روند تا پایش و بررسی ترافیکی و ایمنی را انجام دهند و درصدد هستیم تا نگاه ویژه‌تری به بزرگراه‌‌‌ها داشته باشیم و با افزایش ایمنی، تصادفات در این محورها را کاهش دهیم. وی در پاسخ به این سوال که پس از ایمن‌‌‌سازی بزرگراه امام علی (ع) به سراغ کدام بزرگراه می‌‌‌روید؟ گفت: همکاران در حال بررسی بوده و نظر پلیس هم مورد توجه است. یکی از شاخص‌‌‌های مهمی که برای انتخاب محورها مدنظر قرار می‌گیرد، تعداد تصادفاتی است که در آن محورها رخ داده و از این منظر بزرگراه امام علی (ع) اولویت داشت و بعد از آن، بزرگراه‌‌‌های صیاد شیرازی یا مدرس خواهند بود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر