شماره روزنامه ۶۰۰۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۹۹ دنیای اقتصاد

اخبار ورزش - روزنامه شماره ۵۸۹۹

  • دربی نوبرانه‌ها!

    دنياي اقتصاد: پرسپولیس و استقلال از ساعت ۱۶:۱۵ امروز (البته اگر برای بار دهم تغییر نکند!) در چارچوب یک مسابقه معوقه از هفته پنجم لیگ برتر به مصاف هم می‌روند. این صدودومین ملاقات سرخابی‌ها در سنتی‌ترین و حساس‌ترین بازی باشگاهی فوتبال ایران است که طبیعتا هیجان هواداران این رشته ورزشی را به اوج خواهد رساند. در این مطلب شرایط دو تیم را از زوایای مختلف بررسی کرده‌ایم، اما این دربی دو ویژگی کلی هم دارد؛ اینکه برای نخستین بار با حضور تماشاگران بانو و نیز با استفاده از سیستم کمک‌داور ویدئویی (باز این هم اگر تا لحظه آخر تغییر نکند!) برگزار خواهد شد. سوت قضاوت بازی هم به موعود بنیادی‌فر رسیده که فعلا تنها داور ایرانی آموزش‌دیده برای استفاده از VAR است.
  • دریایی از رکوردهای منفی

    دنياي اقتصاد: اینکه منچستریونایتد در دیداری خانگی که برایش حکم مرگ و زندگی داشت، اما برای رقیبش کاملا تشریفاتی بود به میدان رفت و شکست خورد، نشان می‌دهد که هیچ استعاره‌ای بیانگر وخامت اوضاع شیاطین سرخ نیست. باخت یک‌برصفر در اولدترافورد برابر بایرن مونیخ سبب شد تا من‌یو در گروه A لیگ قهرمانان پایین‌تر از این تیم، کپنهاگن و گالاتاسرای چهارم شود و فصل جاری‌اش بیش از پیش تلخ. این دوازدهمین شکست فصل تیم اریک تن‌هاخ بود در حالی که تا این مقطع از فصل ۱۱ پیروزی به دست آورده. ضمن اینکه با دریافت ۱۵ گل در مرحله گروهی، آنها بدترین رکورد یک تیم انگلیسی در تاریخ را از این حیث به ثبت رساندند. به یاد داشته باشید که یونایتد در ۳ بازی از ۴ بازی اخیر خود نتوانسته دروازه رقبا را باز کند، نخستین باشگاه انگلیسی شد که دو بار در گروهش قعرنشین می‌شود و البته در ۷ فصل اخیر که در لیگ قهرمانان شرکت کرده، ۴ مرتبه در همان مرحله گروهی کارش به پایان رسیده است.
  • کدام اقتدار؟ کدام مرگ؟

    دنياي اقتصاد: کشمکش‌ها در مورد ارزش خدمات فنی کارلوس کی‌روش در تیم ملی ایران همیشه وجود داشته و این اواخر به بهانه اخراج او از تیم ملی قطر حسابی تشدید هم شده است. موافقان و مخالفان هر کدام حرفی می‌زنند؛ گروهی روی نقاط قوت او متمرکز هستند و برخی نیز بر ضعف‌های این مربی مانور می‌دهند. اعتقاد ما این است که او هم خدماتی داشت و هم اشتباهات و کاستی‌هایی. شاید در سال‌های ابتدایی حضورش روی نیمکت تیم ملی ایران و زمانی که هنوز در اثر حمایت‌ها و مبالغات بی‌قید و شرط «هوایی» نشده بود، عملکردش در مجموع مثبت بوده باشد، اما هر چه به سمت سال‌های پایانی کار این مربی در ایران و مخصوصا دوره دوم حضورش پیش رفتیم، اوضاع بدتر شد. بگذریم؛ این بحث هرگز تمام نمی‌شود. فقط اینکه مطرح شدن دوباره داستان کارلوس، دو مغالطه دیرپا را هم در مورد او زنده کرد. دو ادعای نادرست که به هر کدام نیم‌نگاهی می‌اندازیم.
  • رئال چقدر پول به جیب زد؟

    دنياي اقتصاد: با پیروزی ۳بر۲ برابر یونیون برلین که در دقایق پایانی هم به دست آمد، رئال مادرید با اقتدار و رکورد صد درصد برد به مرحله حذفی لیگ قهرمانان رسید. کهکشانی‌ها با این نتایج ۴۲ میلیون یورو پاداش از لیگ قهرمانان اروپا به دست خواهند آورد که نزدیک به نیمی از پاداش ۸۵ میلیون یورویی قهرمانی در این رقابت‌هاست. اگر می‌خواهید مبلغ پاداش‌ها را بدانید، در نظر داشته باشید که تیم کارلو آنچلوتی به ازای هر پیروزی در این رقابت‌ها ۲.۸ میلیون یورو دریافت می‌کند که مجموعا به ۱۶.۸ میلیون یورو خواهد رسید. علاوه بر این لوس بلانکوس ۱۵.۶ میلیون یورو برای حضور در این رقابت‌ها و ۹.۶ میلیون یورو برای صعود به مرحله یک‌شانزدهم نهایی کسب خواهد کرد. رئال از نظر مالی از نزدیک‌ترین رقیب خود یعنی بایرن مونیخ با ۴۰.۱ میلیون یورو پیشی گرفت. البته این مطلب تا پیش از دیدار دیشب منچسترسیتی و ستاره سرخ تنظیم شده چون سیتیزن‌ها هم درصورت برد همین مقدار پاداش را به جیب می‌زنند. بارسلونا نیز تا قبل از بازی برابر رویال آنتورپ، ۳۶.۱ میلیون یورو پاداش دریافت کرده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر