شماره روزنامه ۶۰۰۶
|

  • طرح توسعه در پالایشگاه آفتاب

    دنیای اقتصاد-گروه استان‌ها/ بندرعباس: ساخت طرح توسعه‌‌‌ای نفت خام آفتاب با ظرفیت ۶۰ هزار بشکه در روز با حضور مسوولان ارشد استان هرمزگان کلید خورد. محدودیت‌‌‌ها در تأمین میعانات گازی به عنوان خوراک پالایشگاه و نیاز کشور به بنزین و گازوئیل موجب شد، استفاده از نفت خام به عنوان خوراک اصلی این پالایشگاه در دستور کار قرار گیرد. طرح توسعه پالایشگاه نفت خام آفتاب که عملیات اجرایی آن در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ آغاز شده طی ۱۵ ماه تکمیل و به بهره‌‌‌برداری خواهد رسید و اشتغال‌‌‌زایی بیش از یک هزار نفر به صورت مستقیم و چند هزار نفر غیر‌مستقیم را در پی خواهد داشت.
  • توسعه فضاهای تفریحی تبریز با احداث ۶ شهربازی‌‌‌ جدید

    دنیای‌اقتصاد – تبریز - وحیده حاجی‌محمدیاری: شهردار تبریز از بررسی طراحی و احداث ۶ شهربازی در کنار بهسازی امکانات مجتمع تفریحی باغلارباغی در سال‌جاری با همراهی بخش خصوصی خبر داد. یعقوب هوشیار در یکصد و نود و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: امسال ۶ شهربازی با مشارکت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و با تکیه بر توان تخصصی شهرداری ساخته می‌شود. هوشیار ادامه داد: در صورت عدم‌تمایل سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در این زمینه، شهرداری در دو نقطه شهر اقدام به احداث شهربازی خواهد کرد.
  • راه‌اندازی آزمایشی خط پردازش زباله در قائمشهر

    دنیای اقتصاد – ساری: خط پردازش زباله قائمشهر به صورت آزمایشی راه‌اندازی شد. در این مراسم، مفید اسماعیلی، عضو شورای شهر قائمشهر گفت: طبق توافقات؛ پیمانکاری که نسبت به نصب خط پردازش اقدام کرده تا سه ماه آموزش‌‌‌های لازم را به مهندسان ارائه می‌‌‌دهد تا اگر دستگاه دچار نقص فنی شد آنان هم بتوانند نسبت به نقص دستگاه اقدام کنند. وی تصریح کرد: قرار بر این است که نسبت به وضعیت زباله تجزیه و تحلیلی درمورد بازیافت و تبدیل به کود داشته باشیم و اینکه چه میزان از زباله تبدیل به کود و چه میزان بازیافت می‌شود.
  • آرامستان اصفهان ۴۰ ساله شد

    دنیای اقتصاد – اصفهان: مدیرعامل سازمان آرامستان‌‌‌‌‌‌های شهرداری اصفهان از هوشمندسازی آبیاری ۵۰ هکتار از فضای سبز باغ رضوان طی دوسال گذشته خبر داد و گفت: باغ رضوان با ۱۶۰ هکتار فضای سبز و ۱۲۲‌هزار درخت ‌‌‌‌‌‌و درختچه، از مهم‌ترین ریه‌‌‌‌‌‌های تنفسی شرق شهر اصفهان به شمار می‌‌‌‌‌‌رود. به گفته علی حاجیان در مراسم چهلمین سالگرد تاسیس این آرامستان؛ باغ رضوان در ۱۶۰ هکتار فضای سبز و ۱۲۲‌هزار درخت ‌‌‌‌‌‌و درختچه، از مهم‌ترین ریه‌‌‌‌‌‌های تنفسی شرق شهر به شمار می‌‌‌‌‌‌رود و سالانه بالغ‌‌‌‌‌‌بر ۷ میلیون نفر زائر به آن رفت‌‌‌‌‌‌وآمد دارند. وی افزود: طی دو سال گذشته، روند کفن‌‌‌‌‌‌ودفن در باغ رضوان تغییر کرد و در زمینه رعایت شرعیات و احکام کفن‌‌‌‌‌‌ودفن، رتبه نخست کشور را در میان آرامستان‌‌‌‌‌‌ها کسب کردیم.
  • ۱۰۰۰ میلیارد سرمایه‌گذاری برقی در خراسان جنوبی

    دنیای اقتصاد-بیرجند / محمد قربانی: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: با گذشت حدود ۳۰ ماه از آغاز به کار دولت جدید، ۹۷۹میلیارد تومان طرح در صنعت برق استان سرمایه‌گذاری شده است. مهدی دادگر در گفت‌‌‌وگو با «دنیای‌اقتصاد»، با تشریح اقدامات ماندگار توسعه‌‌‌ای در صنعت برق استان اظهار کرد: در دو سال و نیم اخیر به منظور تامین و پایدارسازی شبکه برق استان، مجموعا ۶۷۱ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف و ۴۰۵ دستگاه پست توزیع، احداث و اصلاح شده است که براین اساس به طور میانگین روزانه ۲ کیلومتر شبکه، توسعه و بهینه‌‌‌سازی شده است. وی به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه تامین برق متقاضیان اشاره کرد و گفت: در طول این مدت، برای ۲۹‌هزار مشترک جدید شهری و روستایی تامین برق انجام شده است، همچنین عملیات انجام‌شده در این حوزه، شامل احداث ۱۱۵ کیلومتر شبکه فشار متوسط، ۲۴۳ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و نصب ۲۷۵ دستگاه ترانس با اعتبار ۳۵۷ میلیارد تومان بوده است.
  • مازندران، منتظر یک‌هزار ون گردشگری

    دنیای‌اقتصاد - ساری: حدود ۷ماه از خبر تخصیص ۱۰۰۰ دستگاه ون برای حمل‌ونقل عمومی و گردشگری روستاهای مازندران می‌‌‌گذرد. لازم است یوسف نوری استاندار جدید مازندران اهتمام جدی به بحث حمل‌ونقل عمومی برای روستاها و شهرهای متبوع این روستاها داشته باشد تا بتوان به روند معکوس مهاجرت که به‌خاطر دورماندن روستاها از توسعه (تعریف توسعه با آنچه در اذهان است متفاوت است) مغفول مانده، امیدوار بود.استاندار سابق مازندران با شانزدهمین سفر شهرستانی خود به سوادکوه در مهرماه گذشته به‌‌‌همراه مدیران کل ادارات استان، در پاسخ به پرسش «دنیای‌اقتصاد» مبنی بر راهکار حمل‌ونقل عمومی روستاهایی که دو تا سه ساعت با شهر متبوع خود فاصله دارند؛ از اختصاص ۱۰۰۰ دستگاه ون برای حمل‌ونقل عمومی و امور گردشگری استان مازندران خبر داد. سید‌محمود حسینی‌‌‌پور رئیس دبیرخانه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی استاندار سابق نیز خواستار پیگیری این موضوع شده بود.
  • ساخت و بازسازی ۲۰۰۰ قطعه در نیروگاه مشهد

    دنیای‌اقتصاد - مشهد: متخصصان نیروگاه مشهد در سال گذشته، ۲هزار مورد قطعات موردنیاز واحدهای بخاری و گازی نیروگاه مشهد را برای حفظ پایداری تولید، ساخته یا بازسازی کرده‌‌‌اند.به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق مشهد، سیدعلی‌اصغر جلالی‌موسوی، مدیرامور تعمیرات مکانیک این نیروگاه اظهار کرد: کارکنان اداره تجهیزات کمکی با ساخت و بازسازی قطعات و تجهیزات به‌‌‌ کار رفته در واحدهای بخاری اشکودا و الین، گازی BBC و آلستوم و واحد تصفیه آب نیروگاه، نقشی مهم در تعمیرات و بهره‌‌‌برداری از واحدهای نیروگاه و حفظ آمادگی تولید داشته‌‌‌اند. وی ادامه داد: نیروگاه مشهد با بیش از ۵۹ سال سابقه تولید برق، طی سال‌های اخیر با رویکرد ساخت و بازسازی قطعات مختلف در داخل نیروگاه، سعی در کاهش هزینه بهره‌‌‌برداری و حفظ پایداری تولید نیروگاه داشته است. جلالی‌موسوی تصریح کرد: صنعت نیروگاهی کشور در سال‌های اخیر با تکیه بر تلاش‌‌‌های بی‌‌‌وقفه متخصصان، کارشناسان و مدیران توانمند خود با وجود تحریم‌‌‌ها، هزینه‌‌‌های بالای تامین قطعات و قیمت پایین خرید انرژی از نیروگاه‌‌‌ها، روندی پایدار و مستمر در تامین انرژی الکتریکی و خدمت‌‌‌‌‌‌رسانی به مردم و تامین برق موردنیاز بخش‌‌‌های اقتصادی و تولیدی کشور داشته است و در این زمینه به موفقیت‌‌‌های بی‌‌‌نظیر و ارزشمندی دست یافته، که یکی از مهم‌ترین آنها بهره‌‌‌مندی از دانش متخصصان خود در زمینه ساخت قطعات موردنیاز نیروگاهی بوده است.
  • ۵۷‌درصد مخازن سدهای لرستان خالی است

    دنیای‌اقتصاد – خرم‌‌‌آباد: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌‌‌ای لرستان اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار تا اوایل اردیبهشت سال‌جاری ۵۷‌درصد از حجم مخازن سدهای استان خالی بوده است. داریوش حسن‌‌‌نژاد با اشاره به آخرین وضعیت مخازن سدهای لرستان افزود: حجم کل مخزن سدهای مروک، ایوشان، تنگ هاله، خان‌‌‌آباد، کزنار و حوضیان ۲۰۸.۷۱ میلیون مترمکعب است که در این مقایسه سد ایوشان با ۹۴درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل، بالاترین ‌درصد افزایش حجم آب را داشته است. وی ادامه داد: حجم آب موجود در پشت سدهای استان ۹۰.۱۴ میلیون مترمکعب گزارش شده است و در حال حاضر مجموع آب ورودی‌‌‌ ۶ سد استان ۷.۷۴ مترمکعب بر ثانیه و آب خروجی ۰.۴۵ مترمکعب بر ثانیه است.
  • امن‏‏‌ترین مقاصد توریستی

    دنیای اقتصاد-صدیقه نژادقربان: اگر به عنوان توریست خارجی به دنبال امن‌‌‌ترین مقاصد جهان برای سفر هستید، سازمان حفاظت از سفر برکشایر هاتاوی (BHTP) اخیرا گزارش سالانه ایمن‌‌‌ترین مقاصد بیمه مسافرتی خود را منتشر کرده است که بر اساس آن، ۱۵ شهر امن جهان برای سفر را معرفی می‌کند. امسال دو شهر از ایالات متحده در این فهرست قرار گرفتند و هونولولو در ایالت هاوایی امن‌‌‌ترین شهر جهان نام گرفت.
  • توزیع کود کشاورزی یارانه‌‌‌ای مطابق با الگوی کشت در همدان

    دنیای‌اقتصاد – همدان - محبوبه یادگاری: مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان گفت: به تمام محصولاتی که از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان به عنوان الگوی کشت تعیین شده باشند کودهای یارانه‌‌‌ای ازته، فسفاته و پتاسه تخصیص داده می‌شود. الیاسی افزود: از ابتدای سال‌جاری تا ۱۵ اردیبهشت ماه مقدار ۹۱۰۰ تن انواع کودهای کشاورزی ازته، فسفاته و پتاسه در استان توزیع شده است که شامل ۸۱۵۰ تن ازته، ۵۰۰ تن پتاسه و ۴۵۰ تن فسفاته بوده است که از مبادی حمل و پتروشیمی‌‌‌ها و همچنین از محل ذخیره انباری، به مقصد ۹۷ کارگزاری شرکت در تمامی شهرستان‌های استان ارسال شده است. الیاسی گفت: تلاش مجموعه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بر این است که کود موردنیاز کشاورزان به موقع تامین شود و در اختیار کشاورزان قرار گیرد.
  • اجرای طرح هادی در ۹۳‌درصد از روستاهای شهرستان آزادشهر

    دنیای‌اقتصاد - گرگان: مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان آزادشهر از برخورداری ۹۳‌درصد از روستاهای این شهرستان از طرح هادی خبر داد و گفت: آزادشهر ۴۵ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد که تاکنون در ۴۲ روستای آن طرح هادی اجرا شده است. سیدمجتبی حسینی با بیان اینکه شاخص اجرای طرح هادی شهرستان آزادشهر ۱۲‌درصد از میانگین استانی و ۱۹‌درصد از میانگین کشوری بالاتر است، اظهار کرد: در دو سال گذشته ۷۵ طرح عمرانی در ۴۶ روستا اجرایی شد که نسبت به مدت مشابه قبل، ۲۲۲‌درصد رشد داشته است و برای سال‌جاری هم ۷ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح هادی در روستاهای شهرستان مصوب شده است. حسینی گفت: در سفر اول رئیس‌جمهوری به استان یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای اجرای طرح هادی در شش روستا مصوب و تخصیص داده شد و در سفر دوم هم یک میلیارد تومان برای اجرای طرح هادی در دو روستا تخصیص داده شده است.
  • «ارومیه» واقعا احیا شد؟

    دنیای اقتصاد-فاطمه باباخانی: حوالی نیمه دهـــه ۷۰ یــعنی سال ۱۳۷۴ دوران طلایی دریاچه ارومیه بود. آن زمان ۳۲میلیارد متر مکعب آب در دریاچه وجود داشت. شاید اگر آن موقع به کسی می‌‌‌گفتید کمتر از سه دهه بعد یعنی در سال ۱۴۰۳ رسیدن به حجم یک میلیارد و ۷۷۰ میلیون متر مکعب آب جزو دستاوردهای دولت باشد و نشان‌دهنده افزایش ۱۷۰میلیون متر مکعبی آب دریاچه نسبت به سال قبل(!‌‌‌‌) آن را گزاره‌‌‌ای اغراق‌‌‌آمیز می‌‌‌دانست که با بدبینی مفرط آمیخته است.
  • علاقه‌مندی زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران

    دنیای‌اقتصاد – تبریز‌: معاون رئیس‌جمهور زیمبابوه گفت: صنعت تراکتورسازی ایران با توجه به کیفیتی که دارد می‌تواند کشاورزی زیمبابوه را متحول و این بخش را از حالت سنتی به صنعتی و مدرن هدایت کند. کنستانتینیو چیونگا در حاشیه دیدار با مسوولان گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به تراکتورهای۴۷ و ۷۵ اسب‌بخار تولیدی تراکتورسازی اشاره و تاکید کرد: تراکتورهای ایرانی از لحاظ کمی و کیفی فراتر از تولیدات بسیاری از کشورهای پیشرو در این صنعت است.‌ وی صنعت داروسازی ایران را نیز منحصربه‌فرد دانست و گفت: تولیدات دارویی ایران در زیمبابوه استفاده می‌شود که بسیار راضی کننده است. چیونگا خواستار ایجاد شرکت مشترک برای افزایش و تسهیل مراودات دو کشور در زمینه‌‌‌های مورد اشاره شد. وی روابط کنونی ایران و زیمبابوه را مثمرثمر دانست و اظهار کرد: این روابط باید توسعه یابد. پیش از این تراکتورسازی ایران آمادگی ایجاد خط مونتاژ در زیمبابوه را اعلام کرده بود.
  • آفت کم فروشی در بوم‌گردی‏‏‌ها

    دنیای اقتصاد-فاطمه باباخانی: تعطیلات سال نو ۱۴۰۳ فصل سرد کسب و کارهای بوم‌گردی بود. بسیاری از صاحبان‌‌‌ خانه‌های بوم‌گردی نتوانستند در نوروز به اندازه‌‌‌ای که انتظار داشتند گردشگر داشته باشند. در برخی استان‌‌‌ها مانند خراسان رضوی ضریب اشغال به ۱۸‌درصد رسید و در استانی مانند مرکزی با وجود نزدیکی به مراکز جمعیتی حتی نتوانست به ۴۰‌درصد نزدیک شود، در آذربایجان غربی هم این عدد ۳۰‌درصد بود. این اعداد و ارقام نشان می دهد این شیوه از کسب و کار در حوزه گردشگری در معرض آسیب جدی قرار دارد. کارشناسان این حوزه در گفت و گو با «دنیای اقتصاد» دلایل این امر را شرح دادند.
  • اعلام مسیرگشایی خیابان انقلاب تبریز

    دنیای‌اقتصاد – تبریز‌: معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز یکی از طرح‌‌‌های شاخص کشور است که موجب تحولی چشمگیر در بافت فرسوده شهری تبریز می‌شود. محمد آئینی که با هدف شرکت در ستاد بازآفرینی شهری پایدار آذربایجان‌‌‌شرقی به این استان سفر کرده است در این سفر از آخرین وضعیت پروژه‌‌‌های بازآفرینی شهر تبریز نیز دیدن کرد. وی در این بازدیدها خاطرنشان کرد: تبریز و آذربایجان شرقی در حوزه بازآفرینی شهری از استان‌‌‌های سرآمد کشور بوده و می‌تواند الگویی برای سایر کلان‌شهرها محسوب شود. او یادآور شد: موفقیت طرح‌‌‌های بازآفرینی شهری همچون مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب به مدد همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان‌پذیر شده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر