شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۳۴ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۵۹۳۴

  • وعده جذاب هوش مصنوعی برای کشورهای در حال توسعه

    دنیای اقتصاد: پدیده جدید دنیای تکنولوژی با امید رفاه و خوشبختی بیشتر و همان میزان ترس از نابودی آنها به میدان آمده است. ساتیا نادلا، مدیرعامل شرکت مایکروسافت می‌گوید از این واقعیت حیرت کرده است که انقلاب صنعتی کشور محل تولدش، یعنی هندوستان را پشت سر گذاشت. تولیدکنندگان هندی به سختی از شرایط مساوی برخوردار بودند و در آن زمان بریتانیا هم رقیب و هم فرمانروای آنها بود.
  • لزوم بازنگری و تخصصی‏‏‌سازی در پارک‏‏‌های علم و فناوری کشور

    دنیای اقتصاد: پارک‏‏‌های علم و فناوری سال‏‏‌هاست که با هدف از بین بردن شکاف میان دو بخش مهم صنعت و دانشگاه ظهور کرده‏‏‌اند و حالا نقش انکارناپذیری در توسعه اقتصاد جهان و به‌ویژه اقتصاد دیجیتال دارند. این پارک‏‏‌ها بستری امن و مناسب برای استارت‌آپ‏‏‌ها و شرکت‌های نوظهور کوچک فناوری‏‏‌محور فراهم می‏‏‌کنند تا با جذب سرمایه‌گذاری بتوانند فرآیند توسعه و انتقال را طی کرده و به بخشی از زنجیره اقتصاد دیجیتال تبدیل شوند. پارک‏‏‌های فناوری کشور هم اگرچه در سال‏‏‌های اخیر بستری برای رشد هر چند اندک اکوسیستم استارت‌آپی بوده‏‏‌اند، اما از مشارکت بخش خصوصی برای تحول در مسیر رشد بی‏‏‌نیاز نیستند. با این اوصاف است که به عقیده بسیاری از کارشناسان و فعالان حوزه استارت‌آپ‏‏‌ها و اقتصاد دیجیتال، پارک‏‏‌های فناوری - با روالی مشابه آنچه در کشورهای دیگر طی می‌شود- باید در مسیر تغییر خود، فرآیند تخصصی شدن را طی کنند و با تقاضای بازار همراه شوند؛ موضوعی که طبق بررسی‏‏‌های مرکز پژوهش‏‏‌های مجلس نیازمند بازنگری نحوه پایش و ارزیابی پارک‏‏‌های علم و فناوری کشور، تاسیس پارک‏‏‌های تخصصی و تقاضامحور با کمک و مشارکت بخش خصوصی است.
  • سامانه «جریان اقتصادی نوین» برای ثبت دانش‏‏‌بنیان‏‏‌ها راه‏‏‌اندازی شد

    مهر: معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به سامانه جان (جریان اقتصادی نوین)، اعلام کرد که این سامانه به‌‌‌زودی راه‌‌‌اندازی می‌شود و به صورت آزمایشی مشغول ثبت محصولات دانش‌‌‌بنیان شرکت‌هاست.
  • یک سرویس تازه برای کارفرمایان و متخصصان

    دنیای‌اقتصاد: پلتفرم کاریابی جاب‌‌‌ویژن سرویس جدیدی را در اختیار کارفرمایان و متخصصان قرار داده است که خدمات هدهانتینگ به آنها ارائه می‌دهد. این سرویس که با نام میرانا از مهر ماه امسال کار خود را آغاز کرده است می‌تواند فرآیند استخدام مدیران ارشد و متخصصان را ساده‌‌‌تر کند.
  • تغییر بسته‌‌‌بندی سفارش‌‌‌های دیجی‌‌‌کالا از اسفندماه

    دنیای‌اقتصاد: اختتامیه نخستین دوره مسابقه دیجی‌‌‌کالا پرایز توسط این مارکت‌‌‌پلیس و با همکاری «بسته‌‌‌ها» تنها رویداد بین‌المللی دیزاین بسته‌‌‌بندی ایران بود که هفته گذشته برگزار و طرح جدید بسته‌‌‌بندی‌‌‌های این فروشگاه اینترنتی مشخص شد. این مسابقه با موضوع خلق راه‌‌‌حل‌‌‌های نوآورانه دیزاین بسته‌‌‌بندی‌‌‌های دیجی‌‌‌کالا، بـرای ایجاد ارتباط حسی با مخاطبان از خرداد ۱۴۰۲ آغاز شد و در جریان آن به طور کلی ۱۸۳ اثر از ۷۸ طراح شرکت کردند.
  • تغییرات جدید در پونیشا

    دنیای‌اقتصاد: بازار فریلنسینگ در سال‌های اخیر و به‌خصوص در دوره همه‌گیری کووید شاهد رشد چشمگیری بوده است و به همین دلیل شرکت پونیشا که در این زمینه فعال است، تلاش کرده تا با ایجاد تغییرات در پلت‌فرم خود، بستر مناسبی جهت همکاری و تعامل کارآمد در اختیار فریلنسرها و کارآفرینان قرار دهد. مهم‌ترین این تغییرات، تغییر لوگو تگ‌‌‌لاین این شرکت است که به گفته مدیرعامل پونیشا به دنبال ارتقای زیرساخت‌‌‌های شرکتی و توسعه نسخه آزمایشی وب‌سایت جدید، اتفاق افتاده است.
  • سقف «باگ‌‌‌بانتی» در بازار تا یک میلیارد تومان افزایش یافت

    دنیای‌اقتصاد: فروشگاه اپلیکیشن بازار با هدف افزایش امنیت خود و کاربرانش سقف باگ‌‌‌بانتی را تا یک میلیارد تومان بالا می‌‌‌برد. به این ترتیب بازار به پژوهشگران امنیت که با کشف و گزارش آسیب‌‌‌پذیری باعث بالا رفتن سطح امنیت بازار و کاربرانش می‌‌‌شوند تا سقف یک میلیارد تومان جایزه می‌دهد. بر این اساس، بازار اعلام کرده است که از همکاری متخصصان امنیت و هکرهای کلاه‌‌‌سفید استقبال می‌کند و در صورتی که متوجه ایراد امنیتی یا آسیب‌‌‌پذیری در بازار شدند، می‌توانند با گزارش آن جایزه نقدی متناسب تا یک میلیارد تومان دریافت کنند.
  • امکان خودکارسازی مسنجر مارکتینگ در اینباکسینو

    دنیای‌اقتصاد: پلتفرم ارسال پیام انبوه اینباکسینو که با تمرکز بر ارسال پیام انبوه در پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها فعالیت می‌کند، به تازگی از سرویس جدیدی برای خودکارسازی مسنجر مارکتینگ (Automated Messenger Marketing) خبر داده است. اینباکسینو که در ابتدا ابزار ارسال پیام انبوه در پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها را برای دیجیتال مارکترها و کسب و کارهای کوچک و متوسط راه‌‌‌اندازی کرده بود، اخیرا از سرویس پاسخگویی خودکار پیام‌‌‌ها در این پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها رونمایی کرد.
  • رونمایی از لوگوی جدید در ۱۴ سالگی

    دنیای‌اقتصاد: شرکت ارائه‌‌‌دهنده خدمات پرداخت الکترونیک زرین‌‌‌پال در آستانه ۱۴ سالگی خودش از لوگو و هویت بصری جدید این شرکت رونمایی کرد. هویت بصری و لوگوی جدید زرین‌‌‌پال با شعار «بدون مرز» رونمایی شد که طبق اعلام این شرکت، با اشاره به انتزاعی بودن مفهوم مرز در ذهن انسان، لوگوی جدید را در کنار هویت بصری تمام زیرمجموعه‌‌‌های خود، طیفی از رنگ‌‌‌ها و اشکال هندسی می‌‌‌داند که هر کدام برای توانمند کردن کسب و کارهای آنلاین و چرخاننده اقتصاد دیجیتال طراحی شده‌‌‌اند. به باور مدیران زرین‌‌‌پال، امروز رنگ زرد همیشگی برند زرین‌‌‌پال در کنار رنگ‌‌‌های دیگر معنا پیدا می‌کند و زمان بازطراحی و بازتعریف مرز‌‌‌هاست. در بیانیه ری‌‌‌برندینگ زرین‌‌‌پال این سوال مطرح می‌شود که هر معنایی برای مرز ساخته شود، آن را به یک مفهوم خوب یا بد، درست یا غلط، محدودکننده یا حافظ بقا و هر دو مفهوم رو‌ به‌‌‌‌روی هم تبدیل می‌کند. اما آیا می‌توان مرز دقیقی بین آنها ساخت؟ آیا مرز دقیقی بین درست و اشتباه وجود دارد؟ یا اینکه ما با طیفی از درست‌‌‌ها و غلط‌‌‌ها مواجه هستیم. در نتیجه هر زمانی برای بازتعریف مرزهای ذهنی، زمان نوآوری است.
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند از سال آینده به ابر دولت بپیوندند

    مهر: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که دستگاه‌های اجرایی بر اساس برنامه هفتم توسعه مکلف هستند از سال آینده به ابر دولت بپیوندند.
  • نصب خارج از اپ‌استور برنامه‌ها در آی‌فون ممکن می‌شود

    مهر: اپل برای پیروی از قانون اتحادیه اروپا تصمیم دارد به کاربران اجازه دهد اپ‌ها را از خارج از اپ‌استور نیز دانلود کنند، اما همچنان از توسعه‌دهندگان هزینه دریافت می‌کند. به گزارش انگجت، همزمان با اجرایی شدن قوانین جدید فناوری در اتحادیه اروپا در هفته‌های آینده، اپل نیز مشغول آماده‌سازی است تا به کاربران اجازه دهد اپلیکیشن‌ها را از منابع خارج از اپ‌استور دانلود کنند. این شرکت تاکنون اطلاعاتی درباره این شیوه دانلود منتشر نکرده است، اما به نظر می‌رسد به توسعه‌دهندگان اجازه ندهد کمیسیون اپل و قوانین بررسی اپ‌ها را دور بزنند.
  • مایکروسافت ۳ تریلیون دلاری شد

    ایسنا: ارزش بازار سهام مایکروسافت روز چهارشنبه، برای نخستین‌بار از مرز سه تریلیون دلار گذشت و موقعیت این شرکت به عنوان دومین شرکت ارزشمند برتر جهان تحکیم شد. قیمت سهام مایکروسافت روز چهارشنبه با ۱.۶ درصد افزایش، به ۴۰۵.۱۵ دلار رسید و این غول نرم‌افزاری را به نقطه عطف ارزش بازار سه تریلیون دلاری رساند. طبق اطلاعات شرکت مالی LSEG، سهام اپل با ۰.۴درصد افزایش، ۱۹۶.۰۴ دلار معامله شد و ارزش بازار این شرکت را به ۳.۰۳ تریلیون دلار رساند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر