شماره روزنامه ۶۰۱۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۴ دنیای اقتصاد

اخبار شهری - روزنامه شماره ۵۸۸۴

  • واگذاری املاک شهرداری با قید زمان

    دنیای‌اقتصاد: شهرداری تهران به عنوان یک نهاد عمومی خدمت‌‌‌رسان و در راستای وظیفه ذاتی خود نسبت به واگذاری بهره‌‌‌برداری از املاک خود به سازمان‌های عام‌المنفعه و... اقدام می‌کند اما مدتی است که در راستای ساماندهی املاک، شهرداری تهران با نظارت شورای شهر اقدام به نظام‌مند کردن املاک خود کرده است.
  • فنلاندی‏‏‌ها دریاچه ارومیه را نجات می‌دهند؟

    دنیای‌اقتصاد - تبریز- وحیده حاجی‌محمدیاری: سفیر فنلاند در ایران گفت: تبریز یکی از مهم‌ترین شهرهای بزرگ صنعتی ایران بوده و در آینده می‌تواند بستر بخش مهمی از روابط اقتصادی بین ایران و فنلاند باشد.
  • شکست تمام رکوردهای تولید در فولادخراسان

    دنیای‌اقتصاد - مشهد: مدیرعامل شرکت «مجتمع فولاد خراسان» با اعلام اینکه همکارانش آبان ماه امسال موفق شده‌‌‌اند رکوردهای تولید ماهانه را در هر چهار کارخانه این شرکت جابه‌‌‌جا کنند، گفت: آبان امسال در اتفاقی بی‌‌‌سابقه که احتمالا در سایر شرکت‌های فولادی هم کم‌‌‌نظیر باشد، رکورد تولید ماهانه در هر چهار کارخانه (گندله‌سازی، احیای مستقیم، فولادسازی و نورد) همزمان شکسته شد.
  • برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان

    دنیای‌اقتصاد - اصفهان - بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان ۱۳ تا ۱۵ آذرماه سال‌جاری همزمان با هفته پژوهش با هدف تقویت ارتباط میان دستگاه‌‌‌های دولتی، فعالان بخش خصوصی، دانشگاه‌‌‌ها، مراکز علمی و پژوهشی در برج فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می‌شود.
  • برگزاری همزمان سه نمایشگاه تخصصی در مشهد

    دنیای‌اقتصاد - مشهد: مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد از برپایی همزمان بیست و سومین نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی، ماشین‏‏‌آلات و تجهیزات وابسته و یازدهمین نمایشگاه تخصصی چاپ و بسته‏‏‌بندی و همچنین چهاردهمین نمایشگاه تخصصی فرش دستباف خبر داد. به گزارش ستاد خبری نمایشگاه بین‌المللی مشهد، سعید صیفی با اشاره به زمینه فعالیت مشارکت‌کنندگان این نمایشگاه افزود: فعالیت مشارکت‌کنندگان در نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی، ماشین‏‏‌آلات خطوط تولید و فرآوری، سیستم‌های برودتی، تجهیزات آزمایشگاهی، تولیدات شیر و لبنیات، گوشت و پروتئین، انواع کره، گلاب، پنیر پیتزا و انواع سس است. همچنین هیات خارجی از کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان، کویت و ترکیه در این نمایشگاه حضور داشتند.
  • صدور پروانه فعالیت برای ۱۰۷‌هزار بهره‌‌‌بردار آذربایجان شرقی

    دنیای‌اقتصاد - تبریز- وحیده حاجی‌محمدیاری: دنیای‌اقتصاد – تبریز - امین بیل‌‌‌ساز: رئیس اتاق اصناف کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تا پایان سال ۱۴۰۱ از مجموع حدود ۲۵۰‌هزار بهره‌‌‌بردار در استان، ۱۰۷‌هزار بهره‌‌‌بردار ساماندهی شده و پروانه فعالیت برای آنها صادر شده است. هادی فرجی‌‌‌آزاد در تشریح زمان آغاز فعالیت اتاق اصناف کشاورزی استان، اظهار کرد: نظام صنفی کشاورزی از سال ۸۹ در آذربایجان شرقی همزمان با سراسر کشور تاسیس یافته است. وی افزود: نظام صنفی کشاورزی سپس تبدیل به اتاق اصناف کشاورزی شده و مثل سایر صنف‌‌‌ها، پروانه کسب این بخش نیز از طریق درگاه ملی مجوزها صادر می‌شود. اتاق اصناف کشاورزی همتراز با اتاق اصناف صنعت و معدن است و هر دو دارای کمیسیون نظارت بر اصناف هستند. وی در خصوص نحوه صدور پروانه کسب کشاورزی گفت: پروانه کسب کشاورزان از طریق درگاه ملی مجوزها صادر شده و سپس شناسنامه رایگان در حوزه زراعت، باغ، دام و طیور، شیلات، صنایع تبدیلی و منابع طبیعی به بهره‌برداران اعطا می‌شود.
  • ارائه اطلاعات ۹۰۰ وانت‏‏‌بار مزاحم به پلیس

    سعید بیگی، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع شهر تهران با اشاره به اینکه ۲۳۰۰ وانت‏‏‌بار در شهر تهران فعالیت دارند، گفت: از این تعداد ۹۰۰ وانت‏‏‌بار که موقعیتشان مورد گلایه مردم بود، شناسایی و اطلاعاتشان به پلیس راهور داده شده و به‏‏‌زودی برایشان اخطار صادر خواهد شد. مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع شهر تهران ادامه داد: اکنون با اقداماتی که انجام شده از ۲۰۰ ون‏‏‌کافه، ۳۸ ون‏‏‌کافه مجوز خود را دریافت کرده‏‏‌اند که این مجوز بر اساس ضوابط و مقررات و استانداردهاست و پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده تعداد ون‏‏‌کافه‏‏‌های مجاز به ۵۹ ون‏‏‌کافه برسد. بیگی تاکید کرد: اکنون فرآیند صدور مجوز به این شکل است که این افراد به شهرداری‏‏‌های مناطق مراجعه و درخواست خود را ارائه و در ادامه این موضوع به شرکت ساماندهی ارجاع داده می‌شود و با توجه به محل‏‏‌هایی که از قبل در نظر گرفته شده، ون‏‏‌کافه‏‏‌ها در این محل‏‏‌ها مستقر می‏‏‌شوند.
  • اجرای طرح «من شهردارم ۲» برای دومین سال از ۱۱ آذر

    عبدالمطهر محمدخانی، رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران از آغاز نظرسنجی عمومی از شهروندان تهرانی در راستای اجرای طرح «من شهردارم۲» از ۱۱ آذر امسال خبر داد وگفت: بالغ بر حدود ۶‌هزار پروژه پیشنهاد شده و در حال امکان‌‌‌سنجی است تا ببینیم چه تعداد از این پروژه‌‌‌ها می‌توانند در مرحله نظرسنجی نهایی قرار بگیرند. محمدخانی ضمن اظهار امیدواری از اینکه بتوان با زیرساخت‌‌‌های خوبی که ایجاد شده فاز نظرسنجی طرح «من شهردارم ۲» را به خوبی پیش برد، یادآور شد: پیش‌بینی ما این است که بیش از یک میلیون شهروند در نظرسنجی این طرح شرکت کنند. محمدخانی با بیان اینکه این طرح یکی از ابرپروژه‌‌‌های مشارکتی در شهر تهران است، یادآور شد: ما در سال گذشته شاهد مشارکت تعداد قابل‌توجهی از شهروندان در این طرح بودیم و طرح‌‌‌های زیادی بر اساس نظرات مردم در بودجه سال ۱۴۰۲ قرار گرفت و به مرحله اجرا درآمد. وی با تاکید بر توجه شهردار تهران به جلب مشارکت عمومی در مدیریت شهر، تصریح کرد: طرح «من شهردارم» در راستای همین رویکرد مدیریت شهری دوره ششم، برنامه‌‌‌ریزی و اجرا شد و با توجه به اقبال شهروندان، تصمیم بر ادامه این روند برای دومین سال گرفته شد و امیدواریم با تسریع در اجرای طرح‌‌‌های پیشنهادی مردم در سطح شهر، رویکرد مشارکت‌‌‌پذیری و توسعه شهر با نظر مردم، به صورت ملموس قابل مشاهده باشد.
  • جزئیات احداث زباله‌سوز ۶۰۰۰ تنی در پایتخت

    نوید خاصه‌باف، مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌‌‌های مردمی جزئیات قرارداد احداث زباله‌‌‌سوز ۶۰۰۰ تنی را تشریح کرد و گفت: شهردار تهران و هیات همراه در سفر چین، بازدیدی هم از مجموعه بزرگ زباله‌سوز متعلق به یک شرکت بزرگ چینی داشتند و با توجه به جدیت شهرداری تهران در احداث زباله‌‌‌سوز، بلافاصله بعد از اعلام آمادگی شهرداری تهران و ارسال دعوت‌نامه، هیات چینی بازدیدی از وضعیت زباله‌های شهر تهران و روش امحای آن داشته و در جلسات مختلفی این موضوع را آنالیز کردند.
  • آمادگی شهرداری برای اجرای پایلوت سطح سوم معاینه فنی خودروهای تهران

    شادی مالکی، مدیرعامل ستاد معاینه فنی شهر تهران در مورد سرانجام طراحی و اجرای معاینه فنی سه‌سطحی با تاکید بر اینکه معاینه فنی سه‌سطحی یعنی معاینه فنی عادی، برتر و ویژه، اظهار می‌کند: سطح ویژه سطوحی از معاینه فنی است که پیشنهاد داده می‌شود با توجه به شرایط و وضعیت خاص جغرافیایی یا آلودگی هوا به‌ویژه در کلان‌شهرها پیاده‌سازی شود و حتی چند ماه قبل تهران به عنوان یک پیشگام اعلام آمادگی کرد که سطح‌بندی معاینه فنی سطح سوم به شکل پایلوت در شهر تهران صورت گیرد. مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران با بیان اینکه معاینه فنی عادی معاینه فنی است که اکنون وجود دارد، ادامه داد: معاینه فنی برتر شامل یک سری بسته‏‏‌های تشویقی است و معاینه فنی ویژه هم بابت خودروهایی است که پر‌پیمایش و پر‌ترددند و وانت‏‏‌های بار و موتورسیکلت‏‏‌های کار و برای این گروه از خودروها معاینه فنی ویژه انجام می‌شود چرا که بیشترین تردد را در سطح شهر دارند. مالکی افزود: این نوع از معاینه فنی لحاظ می‌شود و در مراکز خاصی برابر استانداردهای سازمان محیط‌زیست می‌توانند مجوزهای لازم را دریافت کنند.
  • بهره‏‏‌برداری از ۲۰۰۰ هکتار کمربند سبز در تهران تا پایان سال

    علی‌محمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‏‏‌ها و فضای سبز شهر تهران در مورد طرح کمربند سبز پایتخت اظهار کرد: ما امسال طرح‏‏‌های بزرگی داریم که تا پایان اسفند مورد بهره‏‏‌برداری قرار می‌گیرد، از جمله اجرای ۲۰۰۰ هکتار کمربند سبز که برای اولین بار نسبت به سال‌های گذشته در ۱۵ اسفند مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. وی افزود: دو پارک فرامنطقه‏‏‌ای بزرگ نیز امسال مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، عملیات ساخت فاز اول رود‌دره فرحزاد و فاز اول بوستان چهار باغ نیز تا پایان امسال به اتمام می‏‏‌رسد. وی در رابطه با جزئیات طرح رود فرحزاد گفت: فاز اول رود‌دره فرحزاد به مساحت ۵۴هکتار تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید. مساحت کل پروژه حدود ۱۴۰ هکتار است، فاز نخست آن ۵۴ هکتار (حدفاصل پل آبشار تا پل خوش‏‏‌مرام) است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر