ایسنا: نقدینگی در بازار و بودجه کم دستگاه‌های دولتی در حوزه نرم‌افزار موجب شد نرم‌افزار‌های سازمانی بازار خوبی نداشته باشد. صنعت نرم‌افزار در ایران نسبت به صنایع دیگر در سال‌های اخیر از رشد قابل‌توجهی برخوردار بوده تا حدی که به اعتقاد کارشناسان شرکت‌های نرم‌افزاری می‌توانند پاسخگوی بسیاری از نیازهای داخلی کشور باشند، اما بزرگ‌ترین مشکل در این حوزه سرمایه در گردش و کمبود منابع دولتی برای حمایت از فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است. رضا کرمی، رئیس سابق کمیسیون نرم‌افزار سازمان نظام صنفی رایانه‌ای (نصر) تهران با اشاره به اینکه وضعیت صنعت نرم‌افزار در کشور نسبتا خوب است، گفت: کمبود نقدینگی در بازار و بودجه کم دستگاه‌های دولتی در این حوزه باعث شد که نرم‌افزار‌های سازمانی بازار خوبی نداشته باشد. او با اشاره به اینکه صنعت نرم‌افزار ایران با کشور‌های پیشرفته صنعتی فاصله زیادی دارد، تصریح کرد: اما این صنعت در ایران نسبت به خیلی از کشور‌های دیگر وضعیت خوبی دارد و می‌تواند احتیاجات داخلی را برطرف کند. وی درباره امکان استفاده تجاری از صنعت نرم‌افزار در کشور‌های منطقه اظهار کرد: زبان فارسی در طراحی یک نرم‌افزار در کشور‌های منطقه نمی‌تواند چندان تاثیرگذار باشد. از سوی دیگر کشور‌های منطقه نیز بازار محدودی برای صادرات نرم‌افزار دارد. رئیس سابق کمیسیون نرم‌افزار نصر تهران با اشاره به اینکه بازار نرم‌افزار کشور به دو بخش نرم‌افزارهای سازمانی و نرم‌افزار‌ها برای مشتریان خرد تقسیم می‌شود، افزود: نرم‌افزارهای سازمانی در دو بخش دولتی یا شرکت‌های خصوصی طراحی می‌شوند. کمبود نقدینگی؛ مشکل بازار نرم‌افزار

ایسنا: نقدینگی در بازار و بودجه کم دستگاه‌های دولتی در حوزه نرم‌افزار موجب شد نرم‌افزار‌های سازمانی بازار خوبی نداشته باشد. صنعت نرم‌افزار در ایران نسبت به صنایع دیگر در سال‌های اخیر از رشد قابل‌توجهی برخوردار بوده تا حدی که به اعتقاد کارشناسان شرکت‌های نرم‌افزاری می‌توانند پاسخگوی بسیاری از نیازهای داخلی کشور باشند، اما بزرگ‌ترین مشکل در این حوزه سرمایه در گردش و کمبود منابع دولتی برای حمایت از فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است. رضا کرمی، رئیس سابق کمیسیون نرم‌افزار سازمان نظام صنفی رایانه‌ای (نصر) تهران با اشاره به اینکه وضعیت صنعت نرم‌افزار در کشور نسبتا خوب است، گفت: کمبود نقدینگی در بازار و بودجه کم دستگاه‌های دولتی در این حوزه باعث شد که نرم‌افزار‌های سازمانی بازار خوبی نداشته باشد. او با اشاره به اینکه صنعت نرم‌افزار ایران با کشور‌های پیشرفته صنعتی فاصله زیادی دارد، تصریح کرد: اما این صنعت در ایران نسبت به خیلی از کشور‌های دیگر وضعیت خوبی دارد و می‌تواند احتیاجات داخلی را برطرف کند. وی درباره امکان استفاده تجاری از صنعت نرم‌افزار در کشور‌های منطقه اظهار کرد: زبان فارسی در طراحی یک نرم‌افزار در کشور‌های منطقه نمی‌تواند چندان تاثیرگذار باشد. از سوی دیگر کشور‌های منطقه نیز بازار محدودی برای صادرات نرم‌افزار دارد. رئیس سابق کمیسیون نرم‌افزار نصر تهران با اشاره به اینکه بازار نرم‌افزار کشور به دو بخش نرم‌افزارهای سازمانی و نرم‌افزار‌ها برای مشتریان خرد تقسیم می‌شود، افزود: نرم‌افزارهای سازمانی در دو بخش دولتی یا شرکت‌های خصوصی طراحی می‌شوند.

رشد سالانه ۱۰ درصدی بازار جهانی نرم‌افزارهای خدمات سلامت

بر اساس گزارش جدید منتشر شده از سوی مرکز تحقیقاتی MarketsandMarkets، بازار جهانی نرم‌افزارهای ثبت اطلاعات بیماران بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ میلادی رشد ثابت سالانه ۹/۹ درصدی را تجربه می‌کند. به گزارش رایورز به نقل از sys-con، بازار جهانی نرم‌افزارهای ثبت اطلاعات بیماران در سال ۲۰۱۴ میلادی ۰/۳۸۱ میلیون دلار ارزش داشت که پیش‌بینی می‌شود این رقم در سال ۲۰۱۹ میلادی به ۸/۶۱۰ میلیون دلار برسد. در این بررسی مشخص شد که براساس تقسیم‌بندی جغرافیایی، آمریکای شمالی بزرگ‌ترین بازار نرم‌افزارهای ثبت اطلاعات بیماران را در اختیار دارد و پس از آن به‌ترتیب اروپا، آسیا و مابقی جهان (RoW) قرار گرفته‌اند. در پایان سال ۲۰۱۴ میلادی آمریکای شمالی بیشترین سهم از بازار جهانی نرم‌افزارهای ثبت اطلاعات بیماران را در اختیار داشته است. از مهم‌ترین دلایل رشد این بازار می‌توان به افزایش سرمایه‌گذاری‌های دولتی، تاکید بیشتر برای ثبت الکترونیکی اطلاعات بیمار، افزایش تمرکز بر بهبود سیستم‌های مراقبتی از بیمار و افزایش سرانه مردم از خدمات بهداشتی و درمانی بوده است.