شماره روزنامه ۶۰۰۸
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۵۵ دنیای اقتصاد

اخبار خبر - روزنامه شماره ۵۹۵۵

  • مهم‌ترین دستورکار مجلس آتی

    مصطفی پورمحمدی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در گفت‌وگو با روزنامه «دنیای‌اقتصاد» تاکید کرد که مجلس آینده باید دستورکارش اقتصاد، نظام اداری و سامان نظام سیاسی باشد و مجلس خبرگان نیز استحکام‌بخشی به نظام رهبری و تقویت این نظام را برعهده دارد.
  • اسرائیل جام شوکران را می‌نوشد؟

    دنیای اقتصاد-گروه خبر: هفته‌نامه تایم در گزارشی برای اولین‌بار از جزئیات نقشه صلح آمریکا برای جنگ غزه رونمایی کرد. در این مطلب با تاکید بر اینکه اسرائیل سرانجام ناچار خواهد شد جام شوکران را سر بکشد و نیروهای خود را از غزه خارج کند، از مشارکت مصر و عربستان در این طرح خبر داد.
  • تنور انتخابات در شهرستان‌ها داغ‌تر از تهران

    دنياي اقتصاد: رضا تقی‌پور، نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که در انتخابات مجلس دوازدهم در نهایت چند لیست از سوی اصولگرایان ارائه می‌شود، گفت: اینکه اصولگرایان در نهایت به چند لیست می‌رسند، خیلی قابل پیش‌بینی نیست، چون به دلیل فقدان احزاب قوی در کشور معمولا در آستانه انتخابات ائتلافات شکل می‌گیرد .
  • دو سناریو برای «صبح ایران»

    دنياي‌اقتصاد: هر چند قرار است از امروز تبلیغات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز شود، ‌هنوز تکلیف لیست‌های انتخاباتی هر دو جریان سیاسی کشور مشخص نیست‌. در این میان کار در اردوگاه اصولگرایان سخت‌تر از دوره‌های پیشین است و تشکیل ائتلاف‌ها و جبهه‌های تازه نیز وضعیت را برای این جریان دشوار‌تر کرده است‌. در آخرین حلقه از انشعاب و جداشدن اصولگرایان از هم، این‌بار جبهه جدیدی به نام جبهه «صبح ایران» با دبیرکلی ‌علی‌اکبر رائفی‌پور‌ در حاشیه نمایشگاه رسانه‌های ایران اعلام موجودیت کرده است‌. جبهه‌ای که به واسطه افراد حاضر در آن و جایگاه دو نفر از آنها از جمله ‌سعید محمد، مشاور رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، دبیر پیشین شورای‌ عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی دولت سیزدهم و فرمانده اسبق قرارگاه سازندگی خاتم‌النبیاء ‌و ‌محمدرضا غلامرضا، معاون پیشین سیاسی وزارت کشور دولت سیزدهم‌ قابل تامل است‌.
  • دکه - ۱۴۰۲/۱۲/۰۳

    روزنامه جمهوری اسلامی دیروز در حالی که تیتر اصلی خود را به «هشدار تکرار فساد چای دبش، این‌بار در مونتاژ موتورسیکلت» اختصاص داد؛ در سرمقاله خود به موضوع «رابطه دولت با مطبوعات» پرداخت و نوشت: «فارغ از اینکه تمایلات مسوولان کنونی حکمرانی در کشور ما در زمینه آزادی بیان و قلم چیست، آنچه مایه تاسف است این است که بعضی از افرادی که عهده‌دار امور مربوط به رسانه‌ها و اطلاع‌رسانی هستند، به تهدید معتقدند، عده‌ای به تحدید متوسل می‌شوند و بعضی دیگر اعتیاد عجیبی به جوابیه دادن دارند. این دسته سوم که گویا بر سایرین غلبه کرده است، کار را به جایی رسانده که دستور می‌دهد وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی حتی به نقدهای نمایندگان مجلس، مرکز پژوهش‌ها، مسوولان دولتی در دستگاه‌های مختلفی مثل مرکز آمار جواب بدهند و همه‌چیز را انکار کنند.»
  • حملات آمریکا به یمن بی‌خاصیت است

    دنیای اقتصاد: روزنامه الشرق الاوسط عربستان سعودی در گزارشی تحلیلی از بی‌نتیجه بودن حملات آمریکا و بریتانیا علیه ارتش یمن می‌‌‌نویسد: حملات هوایی آمریکا و بریتانیا به تاسیسات و پایگاه‌‌‌های نظامی حوثی‌‌‌ها در یمن جنبه غافلگیرکننده نداشته است. از مدت‌‌‌ها پیش تلویحا به امکان انجام چنین حملاتی اشاره شده بود و گفته شد که در پاسخ به اقدامات یمنی‌‌‌ها در دریای سرخ خواهد بود. اما با این حال این حملات پرسش‌‌‌های متعددی درباره اثر آنها بر بحران یمن به‌خصوص تبعات آنها بر توان و نفوذ حوثی‌‌‌ها مطرح می‌‌‌کند.
  • پروژه‌های اقتصادی ایران در سریلانکا کلید می‌خورد

    فارس: حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران که در نخستین سفرش و در پاسخ به دعوت همتای سریلانکایی به کلمبو سفر کرده بود، پس از دیدار و گفت‌‌وگو با مقامات ارشد این کشور روز گذشته راهی تهران شد. وی در این سفر ضمن دیدار و گفت‌‌وگو با علی صبری وزیر خارجه سریلانکا با رانیل ویکرمسینگه رئیس‌جمهور و دنیش گوناواردانه نخست‌‌وزیر هم دیدار و در نشست خبری مشترک با همتای خود حضور یافت. وزیر خارجه سریلانکا در دیدار امیرعبداللهیان از آمادگی کشورش برای اجرای پروژه‌‌های اقتصادی توسط ایران در سریلانکا خبر داد و ۲ وزیر خارجه بر برقراری پروازهای مستقیم بین ۲ کشور تاکید کردند.
  • «حوزه رقابتی» واقعی ایران کجاست؟

    دنیای‌اقتصاد: علی نصری در یادداشتی می‌نویسد: انتخاب هوشمندانه «حوزه‌های رقابتی»‌ و تمرکز نیروها و منابع خود بر آنها، از بارزترین ویژگی‌های کشورهای قدرتمند در جهان امروز است. به گزارش «دیپلماسی ایرانی» تاکر کارلسون، خبرنگار آمریکایی در بخشی از مصاحبه‌ جنجالی اخیر خود با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به او می‌گوید: شما اگر مدعی هستید که انفجار «خطوط لوله نورد استریم» کار آمریکا بوده، چرا اسنادش را منتشر نمی‌کنید تا به یک پیروزی بزرگ تبلیغاتی علیه آمریکا دست یابید، پوتین در پاسخ می‌گوید: شکست دادن آمریکا در جنگ رسانه‌ای بسیار دشوار است؛ چراکه اکثر رسانه‌های‌ جهان و از جمله اروپا را تحت کنترل خود دارد. ما اگر چنین کاری بکنیم، به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر