شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۹۲ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۸۹۲

  • نقطه‌کور خودروی چینی

    دنیای اقتصاد: بازار لوازم یدکی خودروهای مونتاژی در وضعیت نابسامانی به سر می‌برد؛ به‌طوری‌که کمبود و گرانی حالا کابوس خریداران محصولات چینی شده است. دارندگان این خودروها معتقدند لوازم یدکی مورد نیاز به سختی، آن هم با قیمت بالایی عرضه می‌شود. همچنین عنوان می‌شود برای تولیدکنندگان، اولویت واردات قطعه با خطوط تولید است. با این حال اما تولیدکنندگان، خودتحریمی‌های داخلی و سوءمدیریت را عامل نابسامانی در بازار لوازم قطعات یدکی عنوان می‌کنند و اینکه راه‌اندازی سیستم شناسه کالا و کدرهگیری کالا به جای شناسایی کالاهای قاچاق، حالا سد راه شرکت‌هایی شده است که به‌صورت قانونی اقدام به واردات قطعات می‌کنند.
  • موافقت «صمت» با واردات خودروهای نو به مناطق آزاد

    دنیای اقتصاد: پس از خودروهای هیبریدی و برقی و همچنین کارکرده‌ها، شورای عالی مناطق آزاد حالا به دنبال گرفتن مجوز ورود خودروهای نو به این مناطق است. آن‌طور که دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی عنوان کرده، این شورا به ‌دنبال واردات خودروهای نو به مناطق آزاد است و وزارت صمت نیز موافقت خود را اعلام کرده است.
  • رشد فروش ولوو

    دنیای اقتصاد: فروش ولوو در نوامبر ۸درصد افزایش یافت. به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، شرکت خودروسازی ولوو اعلام کرد فروش ولوو در ماه نوامبر نسبت به سال گذشته ۸درصد رشد داشته و به ۶۳هزار و ۶۸۲ دستگاه رسیده است. ولوو کارز که اکثریت آن متعلق به جیلی چین است، در بیانیه‌ای اعلام کرد خودروهای تمام‌الکتریکی و هیبریدی این شرکت در ماه نوامبر بیش از ۵۰درصد از کل خودروهای فروخته‌شده در اروپا را تشکیل می‌دهند که بزرگ‌ترین بازار آن است. ولوو کارز روز دوشنبه اعلام کرد که فروش در ایالات‌متحده ۲۶درصد افزایش یافته است، در‌حالی‌که در چین ۲۱درصد افزایش یافته است. فروش در اروپا در ماه نوامبر ۲درصد افزایش یافت.
  • امیدواری جنرال موتورز به خودروهای برقی

    دنیای اقتصاد: جنرال موتورز در‌حالی‌که با مشکلات مالی دست‌و‌پنجه نرم می‌کند، با چالش بزرگ هدایت کسب‌و‌کار خود به عصر جدید مواجه است. مدیر ارشد مالی جنرال موتورز، پل جیکوبسون، اوایل این هفته اذعان کرد که خط تولید خودروهای الکتریکی فعلی این شرکت با ضرر مالی کار می‌کند. بااین‌حال، او همچنان خوش‌بین است و تاکید می‌کند که جزر‌و‌مد تا نیمه دوم سال آینده تغییر خواهد کرد و پیش‌بینی می‌شود خودروهای برقی سود بیشتری تولید کنند.
  • فورد فراخوان داد

    دنیای اقتصاد: برای کسانی که فورد فیستا مدل ۲۰۱۵، فیوژن مدل ۲۰۱۶ یا لینکلن MKZ مدل ۲۰۱۶ دارند، خطر باز شدن ناگهانی درها در حین حرکت وجود دارد. فورد فراخوانی برای ۴۵ هزار و ۱۷۳ دستگاه از این خودروها برای رفع این مشکل صادر کرد. مشکل این است که زبانه فنر لچ پاول می‌تواند ترک بخورد و در نهایت از کار بیفتد. اگر قطعه شکسته شود، کسی باید چندین بار تلاش کند تا در را ببندد. اگر بسته شود، در هنگام رانندگی به طور غیرمنتظره‌ای باز می‌شود. به عنوان یک هشدار، رانندگان چراغ «در بازشده» را روشن می‌بینند.
  • مردم خودشان خودرو وارد کنند

    ایسنا: یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: از آنجا که واردات خودروهای کارکرده لزوما نیاز به تامین ارز از سوی دولت ندارد، لازم نیست که در بودجه سال آتی دیده شود. لطف‌الله سیاهکلی با اشاره به گمانه‌زنی‌ها در خصوص حذف واردات خودروهای کارکرده از لایحه بودجه ۱۴۰۳، بیان کرد: واردات خودروهای کارکرده اکنون به تصویب مجلس رسیده است و برای اجرا نیز لزومی ندارد که در لایحه بودجه ۱۴۰۳ آورده شود. این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه واردات خودروهای کارکرده نیازمند بودجه دولتی نیست و حتما نباید در بودجه آورده شود، اظهار کرد: ما اعتقادی به تامین بودجه از سوی بانک مرکزی برای واردات خودروهای کارکرده نداریم. همین که مردم را آزاد گذاشته و در چهارچوب یک آیین‌نامه افراد بتوانند خودرو وارد کنند، واردات انجام خواهد شد. مردم خودشان وارد و توزیع می‌کنند. سیاهکلی تصریح کرد: برای واردات خودروهای نو لازم است در بودجه مصوبه داشته باشیم تا منابع ارزی برای واردات خودروهای نو پیش‌بینی شود.
  • احتمال تغییر مصوبه واردات خودروی جانبازان

    رئیس سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه طبق توافق‌های صورت‌گرفته، به این نتیجه رسیده‌ایم که مصوبه هیات وزیران در رابطه با واردات خودروی جانبازان نیاز به اصلاح دارد، ابراز امیدواری کرد که با تغییرات در مصوبه هیات وزیران، واردات خودروی جانبازان سهل شود. مهدی ضیغمی در رابطه با آخرین وضعیت واردات خودروی جانبازان، اظهار کرد: در بحث خودروی جانبازان، طبق توافق صورت‌گرفته، به این نتیجه رسیدیم که بتوانیم مصوبه هیات وزیران را در اسرع وقت تغییر دهیم؛ زیرا درصدی که در بحث سود و خدمات برای جانبازان در این مصوبه در نظر گرفته شده، مقداری زیاد است. رئیس سازمان توسعه تجارت ادامه داد: بنیاد شهید انتظار دارند که این درصد کمی کاهش پیدا کند؛ این موضوع از روش‌های عادی امکان‌پذیر نیست، بنابراین ما درخواست خود را به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه کردیم و ظرف چند روز آینده، وزارت صمت به هیات وزیران تقدیم خواهد کرد.
  • برنامه تویوتا برای فروش سالانه ۲۵۰هزار خودروی برقی

    ایسنا: تویوتا موتور اعلام کرد تا سال ۲۰۲۶ خط تولید خودروهای برقی باتری‌دار خود را در اروپا به ۶ مدل افزایش خواهد داد و انتظار دارد تا آن زمان این خودروها بیش از ۲۰درصد فروش محصولات جدید در منطقه را تشکیل دهند. بزرگ‌ترین خودروساز جهان در بیانیه‌ای اعلام کرد که انتظار دارد تا سال ۲۰۲۶ سالانه بیش از ۲۵۰هزار خودروی باتری‌دار در اروپا بفروشد، زیرا به دنبال رشد در این بازار است. تویوتا علاوه بر یک خودروی برقی باتری‌دار که در حال حاضر در اروپا به فروش می‌رساند و یک خودروی کامپکت اسپرت (SUV) که در سال گذشته به نمایش گذاشته بود، از دو کانسپت جدید برای مدل‌هایی که قصد دارد اواخر این دهه در منطقه بفروشد، رونمایی کرد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر