شماره روزنامه ۶۰۰۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۰۰ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۹۰۰

  • رکود «خودرو» پنج‌ماهه شد

    دنیای اقتصاد: شامخ وسایل نقلیه و قطعات وابسته‌ در آبان‌ماه نشان از آن دارد که روند رکودی صنعت خودرو برای پنجمین ماه متوالی ادامه داشته است، با این وجود اعداد و ارقام شامخ خودرو در آبان‌ماه حاکی از آن است که سرعت حرکت صنعت خودروی کشور به سمت رکود در این ماه با کاهش همراه بوده است.
  • مخبر؛ مخالف واردات خودروهای کارکرده؟

    دنیای اقتصاد: در شرایطی که آیین‌نامه واردات خودروهای دست‌دوم هنوز رونمایی و اعلام نشده، یک نماینده مجلس شورای اسلامی تلویحا می‌گوید معاون اول رئیس‌جمهور میلی به ابلاغ آن ندارد.
  • مجوز آزمایشی چین به بی‌ام‌و

    دنیای اقتصاد: بی‌ام‌و قصد دارد سرعت رشد تولید خودروهای الکتریکی خود را در اروپا کاهش دهد، هرچند البته عرضه همچنان صعودی خواهد بود. این شرکت همچنین مجوز آزمایشی برای رانندگی خودکار سطح ۳ را در شانگهای دریافت کرد. به گزارش ایسنا، سباستین مکنسن، مدیر اجرایی و رئیس بی‌ام‌و آمریکای شمالی، به بلومبرگ گفت: بازار رو به رشدی برای وسایل نقلیه برقی وجود دارد که البته در سطحی که برخی از کارشناسان یک سال یا ۶ ماه پیش تخمین زدند، نیست. وی افزود: بی‌‌ام‌‌و قصد دارد شش مدل خودروی تمام‌الکتریکی را در کارخانه خود در اسپارتانبورگ کارولینای جنوبی، تا سال ۲۰۳۰ تولید کند.
  • رکوردزنی فروش خودروهای برقی

    دنیای اقتصاد: فروش مدل‌های انرژی نو در بزرگ‌ترین بازار خودروی جهان به رکورد یک‌میلیون دستگاه در ماه رسید تا نوامبری شگفت‌انگیز را برای این خودروها رقم بزند. این رقم شامل تمام انواع وسایل نقلیه از جمله الکتریکی‌های باتری‌دار (BEV)، هیبریدی پلاگین‌ها (PHEV) و خودروهای سلول سوختی هیدروژنی (FCEV) می‌شود. در نوامبر، علاوه بر چین، فروش جهانی خودروهای برقی در سطح جهان نیز با رشد مواجه شد. پیش‌بینی می‌شود با توجه به رشد شتابان این خودروها، مدل‌های مناسب‌تر و ارزان‌‌تری طی دو تا سه سال آینده وارد بازار شود. فروش جهانی خودروهای الکتریکی باتری‌دار و پلاگین هیبریدی نسبت به سال گذشته ۲۰درصد افزایش یافته، زیرا رشد قوی در آمریکای شمالی و چین فروش کمتر در اروپا را جبران کرده است. فروش این خودروها به رکورد ماهانه ۱.۴ رسید.
  • یخبندان بازار خودرو

    دنیای اقتصاد: بازار خودروی کشور همچنان در رکود به سر می‌برد، با‌این‌حال قیمت برخی خودروها روندی صعودی طی چند روز گذشته داشته است. آن‌طور که رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران در گفت‌و‌گو با ایلنا عنوان کرده، عرضه و تقاضا در یک ماه گذشته تغییر چشمگیری نداشته و تنها اتفاق قابل‌توجه در این مدت، افزایش قیمت برخی خودروها به دلیل فاکتور نشدن آنهاست. سعید موتمنی افزود: خودروهای پژو پارس معمولی و TU۵ و هایما S۷ در یک ماه گذشته افزایش قیمت داشته‌اند. پژوی معمولی ۱۰میلیون و TU۵ حدود ۲۵میلیون تومان افزایش قیمت داشته‌اند و هایما نیز جهشی ۷۰میلیون تومانی داشته است.
  • فروش خودرو از محل انصرافی‌ها

    دنیای اقتصاد: امکان لغو سفارش و انتخاب خودروی جایگزین از بین محصولات سایپا، در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو فراهم شده است. به گزارش ایسنا، سامانه یکپارچه خودروهای داخلی برای همه متقاضیان مرحله اول و دوم سامانه یکپارچه که ۱۰۰میلیون تومان پول بلوکه کرده و نوبت‌دهی شده و موعد زمانی تحویل خودروی آنها در فصول آتی تعیین شده بود، باز شده است. متقاضیان امکان لغو سفارش و انتخاب خودرو از میان محصولات عرضه‌شده توسط گروه خودروسازی سایپا را تا ساعت ٢٣ و ٥٩ دقیقه روز دوشنبه (٢٧ آذرماه) دارند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر