چون نفقه با مردان است زنان تحصیلکرده باید در خانه بمانند؟

در ادامه آمده است؛

به نظر می رسد یکی از بزرگترین مصادیق هدر دادن سرمایه ها در کشور همین است که زنان ۶۰ درصد صندلی های دانشگاه را بگیرند اما نتوانند بیشتر از ۱۰ درصد بازار اشتغال را به دست آورند. این به معنای آن است که بیشتر سرمایه های مادی و معنوی کشور که برای تحصیلات آنها هزینه شده است در واقع هدر می رود یا در صورت مهاجرت آنها، عاید کشورهای میزبان می شود. این یکی از مطالبات بحق زنان است که سالیانی است بر زمین مانده و دولت های پیشین هم کار چندانی در این زمینه نکرده اند. دولت کنونی در این باره چندان مواضع روشنی اعلام نکرده بود اما پاسخ عجیبی که یک مقام ارشد دولتی چهارشنبه قبل به پرسشی در همین زمینه داد شاید نشان از این باشد که دولت کنونی چندان اعتقادی به اشتغال زنان ندارد. ایشان گفته بود که چون در ایران موضوع نفقه را داریم و نفقه بر عهده مرد است و زنان نان آور خانه محسوب نمی شوند سهم اشتغال زنان پایین تر است.

مگر می شود خانواده و نظام آموزشی دختری را تربیت کند و در بهترین مدارس تحصیل کند و از دوره های کمک آموزشی هم بهره ببرد و در بهترین دانشگاهها تحصیل کند و وقتی یک مهندس الکترونیک یا صنایع یا برق شد به او بگوییم ببخشید چون نفقه با شما نیست فعلا منزل باشید!

این نوع دیدگاهها نشان از تقلیل واقعیت های عینی و ساده انگاری درباره پدیده های اجتماعی است که ممکن است در آینده به انباشت نارضایتی و بحران های اجتماعی منجر شود. همان طور که ساده انگاری های دیگری در سالیان پیش منجر به عوارض و عواقبی شد که اینک کشور با آن دست به گریبان است…

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.