شماره روزنامه ۶۰۰۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۷۷ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۸۷۷

  • دگردیسی تولید لوازم خانگی

    گروه شرکت‌ها: لوازم خانگی شاید برای اثرگذاری بر زندگی فردی، خط مقدم خودنمایی اینترنت اشیا است و شاید سریع‌‌‌تر از سایر صنایع، در افزایش سطح رفاه و رشد بنگاه‌‌‌های اقتصادی حوزه لوازم خانگی ایفای نقش کند. این وضعیت را باید مهم ارزیابی کرد زیرا شرکت‌های داخلی تولید لوازم خانگی هم راهی جز این ندارند که به این سمت متمایل شده و هم‌‌‌اکنون شاهد هستیم که فعالیت‌‌‌های جذابی در حوزه تولید لوازم خانگی با قابلیت اینترنت اشیا در شرکت‌های داخلی در حال انجام است. اما در ابتدا باید اینترنت اشیا را دقیق‌‌‌تر شناخت و آن را بررسی کرد زیرا یکی از روندهای آینده جهانی در حوزه لوازم خانگی خواهد بود. دیر یا زود مصرف‌کننده داخلی یا افراد در بازارهای هدف صادراتی لوازم خانگی مبتنی بر اینترنت اشیا را طلب خواهند کرد و باید به این روند مهم توجه جدی داشته باشیم.
  • پنج‌ضلعی مقابل شرکت‌های ساختمانی

    شهلا روشنی‌: بازار مسکن ایران در سال‌های اخیر با مشکلات بی‌‌‌شماری مواجه بوده؛ کاهش تعداد خریدار و افزایش سرسام‌‌‌آور قیمت‌ها از جمله مهم‌ترین مشکلات این حوزه است. اما دلیل افزایش قیمت و نابسامانی در بازار مسکن چیست؟ کارشناسان و فعالان در این بخش مسائل متفاوتی را در نابسامانی بازار مسکن موثر می‌‌‌دانند. این عده با بیان پنج ریسک عمده و چند ریسک خرد معتقد هستند در صورت اصلاح این چالش‌ها می‌توان آینده خوبی برای بخش ساخت‌وساز کشور متصور شد. به گفته فعالان این عرصه پنج ریسک کلان شامل مشکلات مالی و اقتصادی، مشکلات مرتبط با مصالح و ساختار، تغییرات قوانین و مقررات، مشکلات مرتبط با زمین‌‌‌یابی و مالکیت زمین و مشکلات مرتبط با تامین نیروی انسانی است. برای پیگیری این موضوعات سراغ چند تن از سازندگان رفتیم تا واکاوی جامعی در خصوص این ریسک‌ها داشته باشیم.
  • طرح «تکافل» برای کارکنان دولت

    با هدف افزایش آرامش کارکنان دولت و بهره‌‌‌مندی آنان از مزایای پوشش‌‌‌های تکافلی در کنار طرح‌‌‌های بیمه‌‌‌ای موجود در کشور، بیمه ایران «طرح تکافل تکمیلی عمر و حوادث کارکنان دولت» را عرضه کرد .
  • رکورد روزانه تولید در فولاد هرمزگان

    در ادامه رکوردشکنی‌های فولاد هرمزگان، تلاشگران واحد احیای مستقیم شرکت توانستند دو رکورد تولیدی را در روز جمعه ۲۶ آبان ماه به ثبت برسانند. به عنوان نخستین رکورد، در مدول B به میزان ۲۹۸۷ تن آهن اسفنجی تولید شد که نسبت به رکورد قبلی در تاریخ ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۰ که به میزان ۲۹۵۲ تن بود، ۳۵ تن افزایش یافته است.
  • ظرفیت‌‌‌‌های بانک شهر در جذب سرمایه

    شهردار کلان‌شهر تبریز گفت: از ظرفیت‌‌‌‌های بانک شهر در راستای جذب سرمایه‌گذار بهره‌‌‌‌برداری خواهیم کرد. به گزارش روابط عمومی بانک شهر، یعقوب هوشیار با اشاره به اینکه همایش بین‌المللی فرصت‌‌‌‌های سرمایه‌گذاری تبریز در راستای بهره‌‌‌‌گیری از ظرفیت‌‌‌‌ها و داشته‌‌‌‌های علمی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و در جهت رشد و توسعه شهرها و با مشارکت بانک شهر برگزار شد، گفت: این بانک در تمامی حوزه‌‌‌‌های بانکی به‌خصوص حوزه ارزی و ریالی ظرفیت‌‌‌‌های بالایی دارد و در همین راستا تلاش می‌‌‌‌کنیم از آنها در جهت تامین مالی پروژه‌‌‌‌های شهری و انتقال سرمایه‌‌‌‌های سرمایه‌گذاران به کشور بهره‌‌‌‌برداری کنیم. هوشیار خاطرنشان کرد: با رایزنی‌‌‌‌های صورت گرفته با مدیران ارشد بانک شهر تلاش می‌‌‌‌کنیم از تجربیات این بانک در جهت رشد اقتصاد شهری و ایجاد فرصت‌‌‌‌های سرمایه‌گذاری نیز استفاده کنیم. شهردار کلان‌شهر تبریز گفت: با توجه به اینکه سهامداران اصلی بانک شهر شهرداران کلان‌شهرهای کشور هستند، انتظار می‌رود از ظرفیت‌‌‌‌های این بانک در تمامی کلان‌شهرهای کشور بهره‌‌‌‌برداری شود.
  • رشد درآمد چادرملو

    شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با در اختیار داشتن زنجیره تولید فولاد، همواره در زمره سودآورترین فعالان صنعت فولاد و بازار سرمایه کشور بوده است.
  • کمبود نیروی کار حرفه‌‌‌ای

    سعید ابراهیمی علویجه / تولیدکننده پروفیل آلومینیومی
    در حال حاضر تولیدکنندگانی قادر به ادامه فعالیت هستند که از سرمایه در گردش کافی برخوردار باشند و در مقابل واحدهای تولیدی که نقدینگی بالایی ندارند، شرایط مناسبی نداشته و به سختی به مسیر خود ادامه می‌‌‌دهند؛ متاسفانه در این شرایط امکان اخذ وام و تسهیلات نیز برای تامین منابع مالی وجود ندارد. از دلایلی که باعث شد تاکنون واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش بیشتری نیاز داشته باشند می‌توان به افزایش قیمت مواد اولیه، خرید شمش آلومینیوم به صورت نقدی و فروش محصولات به صورت اعتباری در بازار مصرف اشاره کرد؛ ضمن اینکه در این شرایط حقوق کارکنان نیز باید در موعد مقرر پرداخت شود.
  • آیا دستگاه‏‏‌های تصفیه هوا خوب کار می‏‏‌کنند؟

    دنیای اقتصاد: با توجه به آلودگی‌‌‌های شهرهای بزرگ به‌‌‌خصوص در فصول سرد سال، ‌‌‌ تمایل خانواده‌‌‌ها به استفاده از دستگاه‌‌‌های تصفیه هوا افزایش یافته است. این دستگاه‌‌‌ها علاوه بر فیلتر کردن هوا، از پخش‌‌‌شدن ذرات آلرژی‌‌‌زا جلوگیری می‌‌‌کنند. در حالی که سیستم تهویه مطبوع سنتی شما می‌تواند گرد و غبار، گرده و سایر ذرات معلق در هوا را فیلتر کند، گاهی اوقات برای تمیز نگه داشتن هوا به اندازه دلخواه شما کافی نیستند. اینجاست که تصفیه‌‌‌کننده‌‌‌های هوا وارد عمل می‌‌‌شوند، زیرا این دستگاه‌‌‌های ثانویه را می‌توان در هر جایی در اطراف خانه‌‌‌ قرار داد تا تصفیه بیشتری ایجاد کند. آنها می‌توانند در ماه‌‌‌های سرد زمستان که پنجره‌‌‌ها و درها بسته می‌‌‌مانند، فوق‌‌‌العاده مفید بوده و از پخش همه آلرژن‌‌‌های (آلرژی‌‌‌زاهای) شناور در اطراف خانه جلوگیری کنند. در اینجا نگاهی دقیق‌‌‌تر به تصفیه‌‌‌کننده‌‌‌های هوا می‌اندازیم
  • چشم‌انداز کارآیی و نوآوری در ماشین ظرفشویی هوشمند

    در میان تنوع فراوان لوازم خانگی، ماشین ظرفشویی به عنوان یکی از عوامل ایجاد راحتی در زندگی معرفی شده است. در طول سال‌ها، ماشین ظرفشویی از یک کالای لوکس به جزء ضروری آشپزخانه‌‌‌های مدرن تبدیل شده است. اما مانند تمام فناوری‌‌‌ها، ماشین‌‌‌های ظرفشویی به طور مداوم در حال پیشرفت هستند و آینده‌‌‌ای را نوید می‌دهند که در آن کارآمدتر، چشم‌‌‌نواز و دوستدار محیط‌‌‌زیست باشند. بنابراین، چه آینده‌‌‌ای برای این کالای اصلی خانواده در پیش است؟
  • دلایل مهاجرت سازندگان مسکن

    دنیای اقتصاد: در حالی شاهد مهاجرت ‌انبوه‌سازان به کشورهای همسایه هستیم که بازار مسکن از کمبود عرضه رنج می‌برد. پر‌‌بیراه نیست اگر بگوییم منشا کوچ سازندگان در عواملی همچون قیمت بالای زمین، هزینه سنگین صدور مجوز، عوارض شهرداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان نهفته است. بگذریم که بخش ساخت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وساز از برنامه توسعه‌ای برخوردار نیست و مدام دستخوش سیاست‌های کوتاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مدت و بی‌ثبات دولت می‌شود. این در حالی است که کشورهای همسایه براساس برنامه بلندمدت، اهداف خود را پیش می‌برند و دست به تغییر پی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌درپی قوانین و مقررات نمی‌زنند. از سوی دیگر برای سرمایه‌گذاران امتیازات ویژه نظیر تسهیلات و زمین ارزان در نظر می‌گیرند که موجب امنیت اقتصادی و جذب سرمایه خواهد شد.
  • مسکن؛ چه باید کرد؟

    بابک رحیمیان / فعال صنعت ساخت‌وساز
    اخیرا بانک مسکن در حالی از افزایش ۱۰۰ درصدی وام خرید مسکن برای خانوارهای دارای چهار فرزند به مبلغ حداکثر ۲ میلیارد تومان و با اقساط ماهانه حدود ۳۵ میلیون تومانی خبرداده که معلوم نیست مخاطب این وام کدام دهک درآمدی است و یک خانواده ۶ نفره دارای چهار فرزند چگونه می‌تواند زیر بار اقساط این وام برود؟

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر