پایان بمباران و آزادی گروگانان

در این نامه آمده است: ما از دولت شما و همه رهبران جهان می‌خواهیم که به جان همه در سرزمین مقدس احترام بگذارند و خواستار برقراری آتش‌بس بدون تاخیر و تسهیل آن و پایان بمباران غزه و آزادی امن گروگان‌ها باشند. در این نامه همچنین بر اظهارنظر جیمز الدر، سخنگوی یونیسف که بر ویرانی‌های واردآمده بر مردم غزه به دلیل حمله‌های هوایی مداوم اسرائیل و قطع آب و برق اشاره داشته، تاکید شده است.

در بیانیه الدر آمده است: کودکان و خانواده‌ها در غزه عملا غذا، آب، برق، دارو و دسترسی ایمن به بیمارستان ندارند و پس از چند روز حمله هوایی و قطع تمام مسیرهای تدارکاتی همه این ضروریات زندگی مسدود شده است. سوخت تنها نیروگاه غزه بعدازظهر چهارشنبه تمام شد و برق، آب و تصفیه فاضلاب قطع شد. بیشتر ساکنان دیگر نمی‌توانند آب آشامیدنی را از طریق خطوط لوله یا ارائه‌دهندگان خدمات دریافت کنند. وضعیت بشردوستانه به پایین‌ترین حد مرگ‌آور رسیده و با‌این‌حال همه گزارش‌ها حاکی از حملات بیشتر است. شفقت - و قوانین بین‌المللی - باید حاکم باشد.

پیش از این نامه دیگری که خواستار آتش‌بس در غزه و گشایش برای کمک‌های بشردوستانه در منطقه شده بود، با امضای چهره‌های مهم بریتانیا مانند تیلدا سوئینتون، چارلز دنس، استیو کوگان، میریام مارگولیز، مایکل وینترباتم، مایک لی و آصف کاپادیا امضا شده بود. در این نامه گفته شد دولت بریتانیا نه تنها جنایات جنگی را تحمل می‌کند، بلکه به آنها کمک می‌کند. در‌حالی‌که در حمله ۷ اکتبر حماس به اسرائیل بیش از ۱۴۰۰ نفر کشته شدند، رژیم صهیونیستی با آغاز «محاصره کامل» غزه تاکنون موجب کشته شدن بیش از ۳۸۰۰ فلسطینی در درگیری‌ها شده است. بایدن با سفر به اسرائیل، بر وفاداری آمریکا به اسرائیل تاکید کرد و گفت از کنگره درخواستِ یک بسته حمایتی بی‌سابقه برای دفاع از اسرائیل خواهد کرد.

متن کامل بیانیه و لیست امضاکنندگان چنین است: «رئیس‌جمهور بایدن، ما به عنوان هنرمند و فعال صنعت [سرگرمی] و مهم‌تر از همه به‌عنوان انسان‌هایی که شاهد تلفات ویرانگر و آشکار شدن وحشت در اسرائیل و فلسطین هستیم، گرد هم می‌آییم و از شما می‌خواهیم به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا خواستار کاهش تنش و آتش‌بس فوری در غزه و اسرائیل قبل از، از دست رفتن جان افراد دیگر باشید. بیش از ۵۰۰۰ نفر در ۱۰ روز اخیر کشته شده‌اند؛ رقمی که هر وجدانی درک می‌کند فاجعه‌بار است. ما معتقدیم زندگی همه محترم است، فارغ از مذهب و قومیت، کشتار غیرنظامیان فلسطینی و اسرائیلی را محکوم می‌کنیم. ما از دولت شما و همه رهبران جهان می‌خواهیم به جان همه در سرزمین مقدس احترام بگذارند و خواستار آتش‌بس و رسیدن هرچه سریع‌تر به آن، پایان بمباران غزه و آزادی امن گروگان‌ها باشند.

نیمی از دو میلیون ساکن غزه را کودکان تشکیل می‌دهند و بیش از دو سوم آنها پناهندگانی هستند که فرزندانشان مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند. باید اجازه داد کمک‌های بشردوستانه به آنها برسد. ما بر این باوریم که آمریکا می‌تواند نقش دیپلماتیک حیاتی در پایان دادن به رنج مردم ایفا کند و صدای خود را به کنگره آمریکا، یونیسف، پزشکان بدون مرز، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و بسیاری دیگر برساند. اضافه می‌کنیم تا بگوییم نجات جان مردم یک الزام اخلاقی است و حرف یونیسف را تکرار می‌کنیم که: شفقت - و قوانین بین‌المللی - باید حاکم باشد.

تا زمان نوشتن این مقاله، بیش از ۶۰۰۰ بمب در ۱۲ روز گذشته روی غزه پرتاب شده که منجر به کشته شدن یک کودک در هر ۱۵ دقیقه شده است. فراتر از درد و سوگواری ما برای همه مردم آنجا و عزیزانشان در سراسر جهان، ما انگیزه‌ای سرسختانه برای دفاع از انسانیت مشترک خود داریم. ما از آزادی، عدالت، کرامت و صلح برای همه مردم دفاع می‌کنیم و خواستار توقف خونریزی بیشتر هستیم. ما نمی‌خواهیم نسل‌های آینده ما را به سکوت متهم کنند و بگویند ایستادیم و کاری انجام ندادیم. همانطور که مارتین گریفیث، رئیس امداد اضطراری گفت: تاریخ در حال مشاهده است.»

آمریکا فررا، اندرو گارفیلد، انوشکا شانکار، باسم یوسف، چنینگ تاتوم، حسن منهاج، مارک روفالو، اسکار آیزاک، رونی مارا، رایان کوگلر، ساندرا اوه، سباستین سیلوا، شیلین وودلی، والاس شاون و کوئینتا برانسون از دیگر چهره‌هایی هستند که این نامه را امضا کرده‌اند.