شماره روزنامه ۶۰۱۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۶۷ دنیای اقتصاد

اخبار فرهنگ و هنر - روزنامه شماره ۵۹۶۷

  • ماجرای فرار ساسی از مسقط

    دنیای اقتصاد-گروه فرهنگ‌و هنر: ساسان حیدری یافته که با نام «ساسی مانکن» یا «ساسی» معروف شده این روزها دوباره در کانون حاشیه‌هاست. او هربار که ترانه یا کلیپ ویدئویی جدیدی منتشر کرده، واکنش‌های مختلف و بسیاری گرفته و حاشیه‌های بی‌پایانی ساخته است. موزیک‌ویدئوی اخیر او هم در ادامه حاشیه‌‍‌سازی‌های گذشته است اما این بار قضیه کمی متفاوت است. پس از انتشار این قطعه جدید که مانند همیشه مملو از الفاظ و کنایه‌های غیر‌اخلاقی بود، خبرهایی درباره کنسرت او در عمان منتشر شد.
  • تقوایی گوهر درخشان عالم هنر است

    دنیای اقتصاد: نسخه اصلاح و مرمت‌شده فیلم سینمایی «ناخدا خورشید» ساخته ناصر تقوایی با همکاری فیلمخانه ملی ایران و با حضور علی نصیریان بازیگر، هارون یشایایی تهیه‌کننده و جمعی از هنرمندان و علاقه‌مندان به سینمای ایران در سالن فردوس موزه سینما به نمایش درآمد.
  • نمایشگاه «در نبود یک عاشق»

    دنیای اقتصاد: نمایشگاه آثار نقاشی و مجسمه‌‍‌های زنده‌یاد نادر افشاری با نام «در نبود یک عاشق» در گالری کاما برپاست. نادر افشاری یکی از نقاشان صاحب‌سبک است که بیش از سه دهه به صورت حرفه‌ای فعالیت کرد و نمایشگاه‌های متعددی در داخل و خارج ایران برگزار کرد. نادر افشاری حدود چهارسال پیش در اثر بیماری سرطان از دنیا رفت. از افشاری ده‌ها تابلو به یادگار مانده که نزدیک به ۲۰ تابلو و ۶ مجسمه از او در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است. علاقه‌مندان به هنر نقاشی و مجسمه‌سازی تا جمعه ۲۵ اسفند فرصت دارند برای دیدن نمایشگاه «در نبود یک عاشق» به گالری کاما مراجعه کنند.
  • «تریلوژی رنگ؛ پالت آبی» در گالری گویه

    نمایشگاه نقاشی‌ گروهی با عنوان «تریلوژی رنگ؛ پالت آبی» به کیوریتوری بصیر حسین‌بر، در گالری گویه برپاست. تریلوژی رنگ عنوان پروژه‌ای است که به پیچیدگی رنگ‌ها می‌پردازد و سه پالت رنگی آبی، قرمز و سفید را بررسی کرده است. هر پالت رنگی نمایشگاهی گروهی با روایتی مستقل دارد و در تلاش است تا با استفاده از سه رنگ انتخابی و روایتی مرکزی، خوانشی امروزی از این رنگ‌ها ارائه کند. این نمایشگاه شامل ۲۵ اثر به کیوریتوری بصیر حسین‌بر است و در آن آثاری از فرزانه افشار، بهنام بخشی، فریال تقدس، پرستو تندرست، افسانه سلیم‌بیاتی، سارا شهریاری، شه‌گل صفرزاده، مرجان طومارخانی، فاطمه عباس‌زاده، فرناز فردوسیان، مینو کیانی، لیندا محمدی آزاد، کوثر میرزایی، مرجان هاتفی و حوریه هاشمی به نمایش گذاشته می‌شود. نمایشگاه «تریلوژی رنگ؛ پالت آبی» تا ۲۵ اسفند برپاست و علاقه‌مندان هر روز از ساعت ۱۲ تا ۲۰ می‌توانند به گالری گویه، واقع در میدان هفت‌تیر، خیابان لطفی، نرسیده به مشاهیر، شماره سی‌ونه مراجعه کنند.
  • «آبی ایرانی» در برج آزادی

    نمایشگاه گروهی «آبی ایرانی» در کافه گالری برج آزادی برپاست. این مجموعه به همت گالری‌گردان لیلا شاهنجرینی و با مشاوره استاد جلال عطارزاده در مدت زمان سه ماه جمع‌آوری و داوری شده است. نمایشگاه «آبی ایرانی» با حضور ۷۳ هنرمند نقاش با ۷۳ اثر در سایزهای مختلف و با سبک و تکنیک‌های آبرنگ، رنگ روغن، گواش، اکرولیک، پتینه، مدادرنگی و پاستل به نمایش گذاشته می‌شود. همچنین ورکشاپ‌های هنری با حضور استادان جلال عطارزاده، منوچهر فخاریان، صبرینه توپچی و صدیقه کرمانی همزمان با مراسم افتتاحیه اجرا می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند روزهای۲۰ تا ۲۲ اسفند از ساعت ۹ تا ۱۸ در کافه گالری برج آزادی از این نمایشگاه دیدن کنند.
  • بازی آنتونی هاپکینز ۸۷ساله در یک فیلم تخیلی

    دنیای اقتصاد: آنتونی هاپکینز، بازیگر برنده جایزه اسکار، پس از آخرین باری که در فیلم «آخرین جلسه فروید» در نقش زیگموند فروید جلوی دوربین رفت، اینک قرار است در «چشمانی در درختان» بازی کند. این فیلم اقتباسی از رمان کلاسیک «جزیره دکتر مورو» نوشته اچ جی ولز است و به کارگردانی تیموتی وودوارد جونیور ساخته می‌شود.
  • وداع ناباورانه با نی‌نواز پیشکسوت

    آیین تشییع و خاکسپاری جمشید عندلیبی، آهنگساز و نی نواز برجسته، روزگذشته (جمعه) در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار شد. در این مراسم گروهی از هنرمندان دف‌نواز اهل کردستان در قالب یک آیین ویژه دف‌نوازی، پیکر مرحوم جمشید عندلیبی را به سمت محل خاکسپاری مشایعت کردند. سپس حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی، در بخشی از این مراسم برای حضار سخنرانی کرد. وی گفت: چه کسی باورش می شد که جمشید عزیز را این‌چنین ناگهانی از دست بدهیم؟ همین دو ماه پیش بود که در مراسم خاکسپاری مرحوم محسن افتاده که در اینجا برگزار شد جمشید مظلومانه در جایی ایستاده بود. رفتم و او را بوسیدم و احوالش را پرسیدم. همان‌جا بود که احساس کردم انزوا گزیده است و حالا امروز در مراسم خاکسپاری او حضور داریم. به اعتقاد من اینها نشانه‌ای است تا وقتی زنده‌ایم احوال هم را بپرسیم تا در آینده حسرت نخوریم. چون این حسرت‌ها دیگر هیچ تاثیری ندارد جز اینکه فقط دلتنگی‌هایمان را سبک‌تر کند که آن هم بعید می‌دانم.
  • نمایش «طعم گیلاس» در موزه هنرهای معاصر

    دنیای اقتصاد: نمایش فیلم «طعم گیلاس» ششمین فیلم از بخش مروری بر آثار عباس کیارستمی فردا یکشنبه در سالن سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش درمی‌آید. داستان این فیلم که در سال ۱۹۹۷ نخل طلای جشنواره فیلم کن را از آن خود کرده، درباره مردی میان‌سال به نام بدیعی است که قصد خودکشی دارد و قبرش را در کنار درختی کنده‌ است. او می‌خواهد قرص‌های خوابش را یک جا بخورد و شب در این قبر بخوابد. بدیعی دنبال کسی است که پس از مرگش، صبح فردا روی جسد او خاک بریزد. علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه می‌توانند فردا یکشنبه ساعت ۱۵ به خیابان کارگر شمالی، جنب پارک لاله، موزه هنرهای معاصر تهران، سالن سینماتک مراجعه کنند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر