شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۷۹ دنیای اقتصاد

اخبار گردشگری - استان‌ها - روزنامه شماره ۵۸۷۹

  • بهشت ایران یا جنگل ویلا؟

    دنیای‌اقتصاد-صدیقه نژادقربان: یکی از مناطق اکوتوریسم ایران که زمانی به بهشت ایران شهرت داشته، با وجود مقصد نمونه گردشگری شدن، با چالش‌‌‌ها و تهدیدهای گسترده‌‌‌ای روبه‌رو است که در صورت برطرف نشدن و عدم‌آسیب‌‌‌شناسی و حل آنها، مانند بسیاری از مقاصد پرمسافر با خطر جدی زیست محیطی، شهری و روستایی مواجه خواهد شد که می‌تواند تهدیدی جدی برای آینده اقتصادی و گردشگری آن به‌‌‌ شمار آید.
  • کاهش فشار دام به مراتع با کشت یونجه کم‌آب در همدان

    دنیای‌اقتصاد - همدان- محبوبه یادگاری: متقاضیان تبدیل اراضی کشاورزی کم‌بازده به یونجه‌‌‌زار باید درخواست خود را به منابع طبیعی ارائه کنند و تاکنون کشاورزان رزن و ملایر استقبال بی‌‌‌نظیری از دریافت بذرهای یونجه داشته‌‌‌اند. معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان این مطلب گفت: با حضور کارشناسان در محل و تهیه نقشه جی.پی.اس تحویل رایگان بذر یونجه دیم به بهره‌بردار از اسفند امسال آغاز می‌شود و مجدد کارشناسان برای بررسی میزان بازدهی زمین، فروردین سال آینده از این اراضی و نحوه کشت بازدید می‌کنند. شاهرخ شجاع‌‌‌فر افزود: بذر موردنیاز برای کشت یونجه دیم در ۵۰۰ هکتار تهیه شده است و یک بار بارندگی برای رویش بذر یونجه دیم کافی است چرا که این گونه بذرها نیاز آبی بسیار کمی دارند.
  • دادرسی مالیاتی با استفاده از نیروهای متخصص

    دنیای‌اقتصاد - گرگان: نشست مشترک مدیر دادرسی مالیاتی استان گلستان با رئیس خانه صنعت و معدن گلستان در خصوص استفاده از ظرفیت بخش خصوصی متخصص و مطلع در جلسات رسیدگی به پرونده واحدهای تولیدی در هیات حل اختلاف مالیاتی برگزار شد. به گزارش روابط‌‌‌عمومی خانه صنعت و معدن گلستان، در این نشست که با هدف افزایش هم‌‌‌افزایی بین بخش خصوصی با اداره امور مالیاتی انجام شده بود، رئیس خانه صنعت و معدن گلستان بر ایجاد نگاه همکاری بین بخش دولتی و صنعتگران تاکید کرد.
  • پیشرفت ۷۳ درصدی طرح‌‌‌های محرومیت‌زدایی در ایلام

    خبرگزاری فارس: مدیرعامل آب و فاضلاب ایلام گفت: طرح‌‌‌های محرومیت‌‌‌زدایی در استان ایلام ۷۳‌درصد پیشرفت دارند. پرویز ناصری با اشاره به اینکه میزان پیشرفت طرح‌‌‌های جهاد آبرسانی در استان ایلام چشمگیر بوده است، افزود: این میزان پیشرفت در طرح‌‌‌ها استان ایلام را در ردیف استان‌‌‌های با عملکرد بالا در کشور قرار داده است. ناصری خاطرنشان کرد: تحویل موقت طرح‌‌‌های خاتمه‌یافته و اولویت‌‌‌بندی تکمیل طرح‌‌‌های عملیاتی بالای ۷۰‌درصد پیشرفت استان ضروری است. این مقام مسوول تصریح کرد: لازم است در جلساتی که با حضور نمایندگان مهندسین مشاور سه‌‌‌گانه استان و بسیج سازندگی سپاه امیرالمومنین (ع) به عنوان مجری طرح جهاد آبرسانی به روستاها تشکیل می‌شود، نحوه بررسی صورت‌‌‌مجالس، صورت وضعیت‌‌‌ها، دستورات کتبی به مجری قرارداد به جهت بهره‌برداری از آنها و انتفاع مردم از خدمات ارائه شده، تصمیم‌گیری شود. وی گفت: با اتمام قرارداد اول و تصویب قرارداد دوم با مبلغ یک‌هزار میلیارد تومان در قرارداد دوم شاهد پایداری وضعیت تامین آب و بازسازی کلیه زیرساخت‌ها در کلیه مناطق روستایی استان خواهیم بود.
  • تاسیس انجمن خیرین میراث فرهنگی

    ایلنا: قائم‌‌‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور گفت: انجمن خیرین میراث فرهنگی از هفته اول آذرماه رسما فعالیت خود را آغاز می‌کند. به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌‌‌رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌‌دستی، علی دارابی در این باره گفت: انجمن خیرین میراث فرهنگی به درخواست وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و موافقت وزارت کشور تشکیل شده و یک نهاد خیریه نیکوکاری و غیردولتی است. وی با قدردانی از زحمات و خدمات دولت‌‌‌ها و مدیران گذشته اظهار کرد: حال بناها، مجموعه‌‌‌ها و اماکن تاریخی ایران خوب نیست و بودجه و اعتبارات محدود دولتی برای حفظ، صیانت و نگهداری آن کفایت نمی‌‌‌کند و نیاز به یک نهضت بزرگ ملی دارد. رئیس هیات موسس انجمن خیرین میراث فرهنگی اظهار امیدواری کرد: با مشارکت حداکثری خیرین در حوزه میراث فرهنگی کشور، اتفاقات نیکویی رقم بخورد و علاوه بر حفظ مواریث ارزشمند کشور و انتقال آن به آیندگان، به ارتقای جایگاه ایران در فهرست جهانی یونسکو بینجامد.
  • «۱۰۰ مسیر طبیعت‌‌‌گردی ایران» به انگلیسی منتشر شد

    ایسنا: نسخه‌‌‌ انگلیسی دومین جلد از مجموعه‌‌‌ «ایران ۱۰۰۱» با عنوان «۱۰۰ مسیر طبیعت‌‌‌گردی ایران» منتشر شد. کتاب «۱۰۰ مسیر طبیعت‌‌‌گردی ایران» به نویسندگی پرویز شجاعی‌‌‌پارسا، در ۱۳۰ صفحه و مشتمل بر هشت فصل است، که به ترتیب مسیر صعود به ۳۸ قله و مسیرهای رکاب‌زنی، پیمایش، دره‌‌‌نوردی، آبشارها، دریاچه‌‌‌ها، تالاب‌‌‌ها و گنبدهای نمکی، بیراهه‌‌‌گردی و چهار مسیر پیشنهادی نویسنده برای دوستداران میراث طبیعی ایران را شامل می‌شود.
  • رفع مشکلات ۵۰ طرح گردشگری در دولت سیزدهم

    خبرگزاری فارس: وزیر میراث‌‌‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌‌دستی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، موانع ۵۰ طرح بزرگ که به دلایل مختلف دچار اشکال شده بودند حل شده است. عزت‌‌‌الله ضرغامی در مراسم افتتاح دهکده تفریحی، گردشگری و اقامتی دشت بهشت در روستای نایه بخش خلجستان استان قم درخصوص سیاست‌‌‌های دولت در حوزه گردشگری اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، موانع ۵۰ پروژه بزرگی که به دلایل مختلف دچار اشکال شده بود برطرف شده و این مجموعه‌‌‌ها اکنون خدمات شایسته‌‌‌ای به مردم ارائه می‌دهند. وی ادامه داد: مجموعه دشت بهشت، مجموعه بزرگی است. از سرمایه‌گذار این مجموعه تشکر می‌‌‌کنم. در این موقعیت طبیعی که هیچ امکاناتی وجود نداشت احداث این مجموعه گردشگری کار ارزشمند و بزرگی است. ضرغامی تصریح کرد: مجموعه‌‌‌های گردشگری متعلق به عموم مردم است. کسی فکر نکند این مجموعه‌‌‌ها به محلی برای حضور افراد خاص و مرفه تبدیل می‌شود. این مجموعه‌‌‌ها متعلق به مردم است و سیاست دولت نیز این است که مجموعه‌‌‌های گردشگری در اختیار مردم باشد.
  • تولید ۱۵‌هزار جعبه نشا‌‌‌ء گُل‌‌‌فصلی کشت پاییزه در کرمانشاه

    ایلنا: رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرمانشاه از تولید ۱۵‌هزار جعبه نشا‌‌‌ء گُل ‌‌‌فصلی کشت پاییزه برای توزیع بین مناطق هشت‌‌‌گانه شهرداری کرمانشاه خبر داد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر