شماره روزنامه ۶۰۱۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۰۵ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۵۹۰۵

  • سال۲۰۲۴؛ سرآغازی بر انقلاب هوش مصنوعی

    دنیای اقتصاد: بعید نیست اگر هوش مصنوعی را یکی از پرتکرارترین کلیدواژه‌های دنیای فناوری در سال۲۰۲۳ بدانیم. اهمیت ظهور این پدیده در دنیای امروز، در یادداشت پایان سال بیل‌گیتس نیز کاملا مشهود بود. بنیان‌گذار مایکروسافت که در نوشتاری مفصل به تحلیل جهان در سایه‌ فناوری و دیگر پدیده‌های انسانی پرداخته بود، سال۲۰۲۴ را نقطه عطفی برای هوش مصنوعی دانسته و تاکید کرده است که به زودی فصل جدیدی از کاربردهای این فناوری در زندگی بشر آغاز خواهد شد. این میلیاردر که سال‌هاست بخش زیادی از ثروت خود را وقف بهبود زندگی بشریت و کمک به مردم محروم سراسر دنیا کرده، معتقد است که سال جدید فرصتی برای ایجاد جهانی بهتر خواهد بود و در این میان هوش مصنوعی نقشی کلیدی ایفا خواهد کرد.
  • همبستگی کسب‌وکارهای اینترنتی برای اشتغال مددجویان

    در سال‌های اخیر شرکت‌ها دغدغه‌‌‌‌های اجتماعی خود را به شکلی جدی‌‌‌‌تر دنبال کرده و با تعریف مسوولیت‌های اجتماعی به این دغدغه‌‌‌‌ها معنا بخشیده‌‌‌‌اند. در این میان مهار‌‌‌‌ت‌‌‌‌افزایی جوانان کم‌‌‌‌برخوردار و ایجاد فرصت‌های‌برابر برای برخی از کسب‌وکارهای اینترنتی در اولویت قرار داشته‌است. در همین راستا روز چهارشنبه گذشته رویداد مسیر فرصت‌برابر با هدف آموزش و حمایت از اشتغال فرزندان و جامعه هدف سازمان بهزیستی، با حضور مدیران‌عامل و مدیران منابع انسانی کسب‌وکارهای اینترنتی با همکاری بهزیستی استان تهران برگزار شد. این رویداد با هدف به اشتراک گذاشتن تجارب و دیدگاه‌های فعالان این صنعت برخاسته از فعالیت‌های مرتبط با پروژه‌های مسوولیت اجتماعی، جذب و استخدام نیروهایی که از سیستم بهزیستی جدا شده‌اند و با آموزش‌های متناسب به بازار کار وارد می‌شوند، شکل‌گرفت. همچنین اهداف و چالش‌های موجود در این مسیر بررسی شد تا با تسهیل فرآیندهای جذب و اشتغال، مسیری برای فرصت‌های‌برابر و پایدار در جامعه فراهم شود.
  • زباله‌های الکترونیک ناشی از رایانه به ۴۸۰میلیون کیلو می‌رسد

    مهر: طبق تحقیق موسسه کانالیس، تصمیم مایکروسافت برای پایان دادن به پشتیبانی از ویندوز۱۰ احتمالا سبب می‌شود حدود ۲۴۰میلیون رایانه شخصی بی‌مصرف شوند و از زمین‌های دفن زباله سر دربیاورند. به گزارش رویترز، تخمین زده می‌شود وزن زباله‌های الکترونیک مربوط به رایانه‌های شخصی به حدود ۴۸۰میلیون کیلوگرم برسد که معادل وزن ۳۲۰ هزار خودرو است.
  • اخراج کارمندان شیائومی به دلیل افشای اطلاعات خودروی برقی

    ایسنا: شرکت شیائومی اعلام کرد سه‌کارمند را به‌دلیل انتشار شایعات درباره خودروی برقی این شرکت، اخراج کرده است و قصد دارد علیه دو رسانه برای انتشار آنلاین تصاویر نخستین خودروی برقی این شرکت، اقدام حقوقی انجام دهد. ماه‌هاست گزارش‌های متعددی در شبکه‌های اجتماعی چین منتشر می‌شود که حاوی اطلاعات محرمانه درباره کسب‌وکار خودروی برقی شیائومی است.
  • قطع کامل ارتباطات اینترنتی و مخابراتی در داخل باریکه غزه

    سیتنا: خبرنگار العالم در غزه با اشاره به قطع کامل ارتباطات در داخل باریکه غزه از سوی رژیم صهیونیستی تاکید کرد که هیچ اطلاعی از محل بمباران و تعداد مجروحان وجود ندارد و تماس هلال احمر در جنوب و شمال نوار غزه قطع شده است.
  • شرکت مادر تیک‌تاک در فروش رکوردشکنی کرد

    ایسنا: فروش شرکت چینی بایت‌دنس در سال۲۰۲۳ با کمک کسب‌وکار تجارت الکترونیکی تیک‌تاک، به بیش از ۱۱۰میلیارد دلار افزایش یافت و از فروش رقیب اصلی خود، شرکت تنسنت هولدینگ سبقت گرفت. بلومبرگ به نقل از منابع آگاه نوشت: رشد ارزشمندترین استارت‌آپ جهان، مطابق با روند رشد ۳۰درصدی است که در سال۲۰۲۲ داشت و فروش بالغ بر ۸۰میلیارد دلار را گزارش کرده بود. افزایش فروش بایت‌دنس با وجود مشکلات اقتصادی در چین و برخوردها و محدودیت‌های قانونی بیشتر در بازارهای بزرگی نظیر آمریکا و چین، حاصل شد.
  • گوگل در روسیه ۵۰میلیون دلار جریمه شد

    مهر: دادگاهی در روسیه گوگل را ۴.۶میلیارد روبل (۵۰.۴۸میلیون دلار) جریمه کرده است؛ زیرا نتوانسته اطلاعات جعلی درباره درگیری در اوکراین و موضوعات دیگر را حذف کند. به گزارش رویترز، از زمان آغاز درگیری‌های روسیه با اوکراین در ماه فوریه۲۰۲۲ میلادی، اختلافات دولت این کشور با شرکت‌های فناوری خارجی به‌دلیل محتوا، سانسور، داده‌ها و تعیین نمایندگی محلی افزایش یافته است. خبرگزاری روسی ریانووستی اعلام کرد دلیل وضع این جریمه، ناتوانی گوگل برای حذف محتوای افراط‌گرایانه و گسترش محتوای غیرقانونی است. پلتفرم یوتیوب متعلق به آلفابت به‌ویژه موجب خشم دولت روسیه شده است. مقامات این کشور برخلاف توییتر، فیس‌بوک و اینستاگرام آن را مسدود نکرده‌اند. جریمه مذکور براساس سهم گردش مالی گوگل در روسیه محاسبه شده است. این شرکت در اوایل۲۰۲۱میلادی ۷.۲میلیارد روبل و در اوت ۲۰۲۲میلادی ۲۱.۱میلیارد روبل براساس گردش مالی‌اش در این کشور جریمه شده است.
  • عرضه هدفون‌هایی با قطعات گرافونی

    ایسنا: شرکت اورا گرافن و مری الکترونیکس به زودی درایورهای هدفون مبتنی بر گرافون را به بازار عرضه می‌کنند. این محصولات اولین درایورهای مبتنی بر گرافون خواهند بود. این درایورهای ۴۰ و ۵۰میلی‌متری در سه‌ماه اول سال۲۰۲۴ در دسترس خواهند بود. به گفته شرکت اورا گرافون، درایورهای مبتنی بر گرافون به‌طور اساسی کیفیت صدا را افزایش می‌دهند، اعوجاج را از بین می‌برند و فشار بلندگو را سه تا چهار برابر بیشتر از محصولات فعلی می‌کنند.
  • پاتوق مجازی کوهنوردان روی دیوار

    دنیای اقتصاد: شاید در نگاه اول دوستداران کوهنوردی و کمپینگ برای خرید و فروش تجهیزات طبیعت‌گردی به سراغ دیوار بروند، اما بررسی‌های انجام‌شده روی داده‌های این پلتفرم از جامعه کوهنوردان و طبیعت‌دوستان نشان می‌دهد که دیوار حتی توانسته در قالب یک شبکه اجتماعی تخصصی برای این جامعه کوچک عمل کند؛ به طوری که نه‌تنها افراد با علایق و مسیرهای مشترک را برای مشورت و همراهی در گردش‌ها به هم وصل می‌کند، بلکه زمینه‌ساز رساندن اشیای گمشده در کوهستان به صاحبانشان هم می‌شود.
  • اعطای ۲۰درصد از سهام «شب» به یک سرمایه‌گذار جدید

    دنیای‌اقتصاد: گلرنگ‌‌‌‌‌‌‌ونچرز با اعلام خبر سرمایه‌گذاری جدید خود در شب، رسما به جمع سهامداران این استارت‌آپ پیوست. ارزش این سرمایه‌گذاری جدید، حدود سه و نیم‌میلیون دلار برآورده شده و در ازای آن، ۲۰‌درصد از سهام استارت‌آپ شب به گروه سرمایه‌گذاری گلرنگ واگذار می‌شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر