شرکت مشاوره مالی «لیدر کپیتال مارکتز» که دفتر مرکزی آن در تل‌آویو قرار دارد، تخمین زده است که هزینه کلی این جنگ برای سال‌های ۲۰۲۳-۲۰۲۴، معادل ۴۸میلیارد دلار خواهد بود. به گفته این شرکت، اسرائیل احتمالا مجبور خواهد شد که دو سوم کل این هزینه را پرداخت کند و بقیه را آمریکا به این رژیم کمک خواهد کرد. این گزارش نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی اوراق قرضه بین‌المللی خود را به ین، یورو و دلار آمریکا از طریق بانک‌‌‌های وال‌استریت مانند گلدمن ساکس صادر کرده است.

یالی روتنبرگ، حسابدار کل وزارت دارایی اسرائیل به بلومبرگ گفت: ما با یک سناریوی پایه پیش می‌‌‌رویم که در آن چندین ماه جنگ همراه با بافرهای اضافی پیش‌بینی شده است. بنا بر این گزارش، رژیم اسرائیل به‌طور قابل توجهی هزینه‌های تامین مالی ارتش و سایر مسائل مربوط به این جنگ را افزایش داده است. این امر منجر به کسری بودجه بی‌‌‌سابقه برای این رژیم شده است به‌طوری که در ماه گذشته این رقم به ۶ میلیارد دلار رسید که در مقایسه با یک سال گذشته بیش از هفت برابر افزایش نشان می‌دهد. کسری بودجه اسرائیل اکنون ۲.۶ درصد تولید ناخالص داخلی این رژیم است و روتنبرگ گفت که منطقی است انتظار داشته باشیم که کسری بودجه در دو سال آینده حدود ۹ درصد از تولید اقتصادی سالانه سرزمین‌‌‌های اشغالی باشد.

وزیر دارایی اسرائیل بودجه اصلاح شده‌‌‌ای را برای باقی مانده سال ۲۰۲۳ با افزایش هزینه‌های ۹.۳ میلیارد دلاری ارائه کرده است که عمدتا از طریق استقراض تامین می‌شود. بلومبرگ نوشت: اسرائیل همچنین باید حدود ۱۵ میلیارد شِکِل (۴ میلیارد دلار) از درآمدهای از دست رفته را در سال ۲۰۲۳ جبران کند و سپس در سال آینده صندوق غرامت مالیاتی دولتی را که برای پرداخت ۱۸میلیارد شکل (۴.۹ میلیارد دلار) هزینه‌های پس از شروع جنگ خالی شده بود، دوباره پر کند. به گفته این شبکه خبری، صدور داخلی اوراق قرضه اسرائیل بیش از ۸۰ درصد از کل این اوراق را تشکیل می‌دهد، زیرا در خارج از سرزمین‌‌‌های اشغالی با «استقبال کمتر» بازار مواجه است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، هزینه بیمه کردن اوراق قرضه اسرائیل در برابر نکول از زمان حمله حماس در ۷ اکتبر تقریبا دو برابر شده است. همچنین گزارش شده است که اسرائیل از یک نهاد ثبت شده در ایالات متحده وابسته به وزارت دارایی این رژیم برای فروش ماهانه بیش از یک میلیارد دلار اوراق قرضه استفاده کرده است.