شماره روزنامه ۶۰۰۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۷۱ دنیای اقتصاد

اخبار بورس - روزنامه شماره ۵۹۷۱

  • ۴ ریسک بورس تهران

    دنیای اقتصاد: بورس تهران در سالی که گذشت، نتوانست انتظارات را برآورده سازد و از تورم عقب ماند. در سال جاری انواع و اقسام ریسک‏ها معاملات بورس تهران را تحت‌الشعاع قرار داد و هر یک در مقطعی، مانع از رشد نماگرهای سهامی شد. سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی، منازعه خاورمیانه و ترس از گسترش آتش جنگ، شکاف میان دلار بازار آزاد و دلار نیمایی و ضعف سیاستگذار در ایجاد اعتماد، از مهم‌ترین ریسک‏هایی بودند که معاملات بازار سهام را در سال۱۴۰۲ در معرض تهدید قرار داد.
  • ردیابی پول شویی در صاحب منصبان

    روح‌الله نجفی / دبیر اسبق کمیته مبارزه با پول‌شویی سازمان بورس و اوراق بهادار مرجان ترابیان‌پور
    افراد در معرض ریسک سیاسی (PEP) افرادی به شمار می‌روند که دارای مناصب عمومی برجسته هستند یا این مناصب را داشته‌اند و به دلیل برخورداری از نفوذ و قدرت، رانت اطلاعاتی و دسترسی به منابع مالی، در معرض خطر بیشتری برای دخالت در فساد یا فعالیت‌های مالی غیرقانونی هستند.PEP‌ها شامل مقامات دولتی، ‌‌‌ سران کشورها، سیاستمداران ارشد، افسران عالی‌رتبه نظامی و مدیران شرکت‌های دولتی و همچنین اعضای خانواده و وابستگان نزدیک آنها هستند.
  • ابزارهای مالی بورسی مسیری هموار برای رونق تولید

    یک کارشناس بازارهای مالی بیان کرد: با راه‌‌‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری و هدایت منابع موجود این صندوق‌ها به سمت واحدهای تولیدی در بخش‌‌‌های مختلف، شاهد کنترل تورم خواهیم بود.
  • بندبازی بورس در روزهای انتهایی سال

    دنیای‌اقتصاد- عاطفه چوپان: تمام تلاش بازار در آخرین هفته کامل سال‌۱۴۰۲ صرف حفظ تعادل خود بر طناب باریک محرک‌ها و ریسک‌ها شد. با وجود اینکه صف عرضه‌ها به‌سنت اسفند هر سال‌در کلیت بازار سرمایه شلوغ است، اما خبرهای خوشی که از چند سهم لیدر بازار منتشرشده نماگر اصلی را نسبت به شاخص هم‌وزن در وضعیت بهتری قرار داده‌است. روز گذشته اگرچه ارزش معاملات خرد همان‌طور که انتظار می‌رفت کم‌فروغ‌تر از دوشنبه بود و با حدود ۲۹‌درصد افت در کانال ۴هزار و ۴۰۸همت ثبت شد، اما شاخص‌کل بورس توانست با ۱۹۲۱ واحد ارتفاع در کانال ۲‌میلیون و ۱۶۳‌هزار واحد تثبیت شود و وضعیت بهتری را نسبت به شاخص هم‌وزن که ۰.۲۶‌درصد منفی بود ثبت کند.

بیشتر

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر