شماره روزنامه ۵۹۹۹
|

  • هواپیمایی در دوراهی

    دنیای اقتصاد -رضا دهقان: صنعت حمل‌ونقل هوایی از مشکلاتی مانند تامین قطعه برای راه‌‌‌اندازی ناوگان زمین‌گیر، ‌‌‌ عدم‌یکپارچه‌‌‌سازی عرضه بلیت، ‌‌‌ کمبود صندلی-پرواز، ‌‌‌ ظهور ایرلاین‌‌‌های جدید با تعداد اندک ناوگان، توجه به سطح کیفیت خدمات در افزایش قیمت بلیت و بعضا عدم‌بهره‌گیری از افراد متخصص برای مدیریت ایرلاین‌‌‌ها مواجه است و برای عبور از آنها نیازمند چاره‌اندیشی جدیدی است.
  • رشد ۷.۵ درصدی حمل کالای اساسی توسط ناوگان جاده‌‌ای از بنادر کشور

    مدیرکل دفتر حمل‌‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌‌ونقل جاده‌‌ای، گفت: در فروردین‌‌ماه امسال میزان جابه‌‌جایی کالاهای اساسی از بنادر به ۱.۵ میلیون تن رسید که رشد ۷.۵درصدی نسبت به سال قبل داشته است.
  • پروژه‌‌های توسعه دریامحور به ارزش ۱۳‌هزار میلیارد تومان، آماده افتتاح و بهره‌‌برداری

    مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۱۰۰‌هزار میلیارد تومان برای توسعه دریامحور در حوزه عمرانی و زیربنایی سرمایه‌گذاری شد، گفت: بیش از ۱۳‌هزار میلیارد تومان از سرمایه‌گذاری انجام شده آماده افتتاح و بهره‌‌برداری با حضور وزیر راه و شهرسازی است.
  • توسعه ناوگان هوایی در صدر اولویت‌‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران باشد

    وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه توسعه ناوگان هوایی باید در صدر اولویت‌‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) باشد، ‌‌ گفت: «هما» با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در جلسه هیات‌مدیره شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» اظهار کرد: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم شریف و عزیز ایران در صدر اولویت‌‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.
  • تهدیدهای ترانزیت دریایی در ۱۴۰۳

    دنیای اقتصاد -رضا دهقان: در سال ۱۴۰۲ تغییرات بسیار زیادی در حوزه فعالیت‌‌‌های بندری و دریایی به ویژه در منطقه خاورمیانه رخ داده و به تناسب اهمیت و محتوای این تغییرات، صنعت دریانوردی و خدمات بندری ایران نیز دچار چالش‌‌‌ها، فرصت‌‌‌ها و تهدیداتی از جمله محدودیت تردد کشتی‌‌‌ها از کانال سوئز، توسعه و سرمایه‌‌‌گذاری در بندر ابوظبی امارات و بندر فاو عراق، عدم دستیابی به شناورهای جدید و با تناژ قابل قبول، عدم تکمیل ارتباط ریلی بین ایران و کشور آذربایجان و همچنین عدم ارتباط ریلی داخلی به بندر چابهار شده است.
  • تاکید بر نوسازی ناوگان گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

    نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: در سال ۱۴۰۲ با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۸ میلیون دلار، ۵ هزار دستگاه کانتینر جدید برای الحاق به ناوگان کانتینری شرکت خریداری شد.
  • کسب گواهینامه مدیریت کیفیت در رضایتمندی مشتریان

    هلدینگ لجستیک دکا در ادامه ارتقای سطح اعتباری فعالیت‌‌های خود، موفق به دریافت گواهینامه ISO ۱۰۰۰۲ شد. به گزارش روابط عمومی هلدینگ دکا، گواهینامه ISO ۱۰۰۰۲ مربوط به سیستم مدیریت کیفیت در رضایتمندی مشتریان و رسیدگی به شکایات است.
  • توسعه زیرساخت‌‌های جاده‌‌ای و بندری ایران و پاکستان

    وزیر راه و شهرسازی از عزم ایران و پاکستان برای توسعه زیرساخت‌‌های جاده‌‌ای و بندری برای دستیابی به تجارت ۱۰ میلیارد دلاری دو کشور خبر داد.
  • راز سقوط یک پل

    دنیای اقتصاد: در ۲۶ مارس۲۰۲۴، ساعت ۱:۲۸ بامداد به وقت محلی، «پل فرانسیس اسکات کی» در منطقه شهری بالتیمور، مریلند، پس از برخورد کشتی کانتینری «دالی» سقوط کرد. پخش گسترده ویدئو لحظه برخورد کشتی به پل بالتیمور آن را به یکی از رویدادهای پر حاشیه ۲۰۲۴ بدل کرد و در «دنیای اقتصاد» بر آن شدیم تا گزارش تفضیلی از این حادثه و حواشی مربوط به آن تهیه کنیم.
  • درس عبرتی برای حمل و نقل دریایی

    دنیای اقتصاد: طی هفته‌های گذشته پس از واقعه ریزش پل بالتیمور، منابع مختلف ویژگی‌های طراحی حفاظتی تمامی پل بزرگ ایالات متحده را که از کانال‌های کشتیرانی منتهی به بزرگترین بنادر این کشور می‌گذرد، بررسی کرده‌اند.
  • رمزگشایی از ترددهای نوروزی

    دنیای اقتصاد -رضا دهقان: در بازه زمانی ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۲ تا ۱۷فروردین امسال، ۱۸‌میلیون و ۶۱‌هزار و ۹نفر از هموطنان از ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سفرهای نوروزی استفاده کردند. این آمار حکایت از کاهش یک‌درصدی نسبت به مدت مشابه سال‌گذشته دارد. به گفته معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ‌ایام نوروز گذشته بیش از ۱۶‌میلیون و ۵۰۰‌هزار نفر از ناوگان عمومی حمل‌ونقل شامل اتوبوس‏‏‏‌های بین‌شهری، قطار، هواپیما و کشتی استفاده کرده‌اند که افزایش ۳ تا ۵‌درصدی این میزان متصور بود اما ناترازی ناوگان متناسب با تقاضای سفر وجود دارد.
  • زنجیره‌ای کامل از خدمات ۳۶۰ درجه‌ای لجستیک

    مدیرعامل هلدینگ لجستیک دکا گفت: این مجموعه با در اختیار داشتن ۱۰ شرکت تخصصی زیرمجموعه، درحال‌حاضر در نقش یک شرکت PL۳ نه تنها نیازهای هلدینگ مادر خود در صنایع مختلف از جمله لوازم خانگی، پتروشیمی، ساختمان، نفت و گاز را پوشش داده، بلکه قادر است خدمات خود را با انواع مختلف و متنوعی از محصولات، منطبق سازد و همچنین می‌تواند نیاز سازمان‌های تولیدی یا خدماتی را در کلیه فرآیندهای لجستیکی پاسخ دهد.
  • سرعت بازرگانی ۵ کیلومتری قطارهای باری

    مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی‌ ایران با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای رفع کابوس لکوموتیورانان، گفت: سرعت بازرگانی قطارهای باری ۵کیلومتر است. سید میعاد صالحی در نشست خبری، با یادآوری اینکه قبل از ورودم به راه‌آهن سالانه یک تا دو بار فرار قطار را داشتیم، اظهار کرد: در سال‌های قبل ۷ تا ۸‌هزار واگن باری در شبکه سیر بدون ترمز بودند و یکی از کابوس‌های لکوموتیورانان در سرپایینی‌ها، فرار قطار به دلیل عمل نکردن ترمز بود. وی افزود: حدود ۴۱‌درصد واگن‌های باری کشور ترمز داشت که خوشبختانه با اقدامات انجام‌شده امروز هیچ واگن باری بدون ترمز در شبکه ریلی سیر نمی‌کند و کابوس لکوموتیورانان را برطرف کردیم.
  • بازار سرمایه‌گذاری یا باتلاق سرمایه‌گذاران؟

    دنیای اقتصاد -رضا دهقان: مطالعه و بررسی قراردادهای مشارکت منعقدشده در حوزه‏‏‏‌ احداث آزادراه‏‏‏‌ها براساس قانون احداث پروژه‌های عمرانی بخش راه و ترابری از طریق مشارکت بانک‌ها و سایر منابع مالی و پولی کشور (مصوب سال‌۱۳۶۶) بیانگر چند عارضه و آسیب جدی از جمله تعمیم قانون بر‌‌گزاری مناقصات به قراردادهای مشارکت عمومی- خصوصی، اعمال تعرفه‌های دستوری و تکلیفی و عدم‌جبران آن توسط دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط، نرخ سود سرمایه‌گذاری نامتناسب با سایر بازارهای سرمایه‌گذاری، تحمیل مالیات بر سرمایه‌گذاران و دشواری تامین مالی با استفاده از منابع بانکی و بازار سرمایه است که به مهم‌ترین عوامل بازدارنده‏‏‏‌ جذب سرمایه‌گذاری در این حوزه تبدیل شده‌اند.
  • سهم بالای حمل و نقل عمومی جاده‌ای در جابه‌جایی ۱۷میلیون مسافر

    وزیر راه و شهرسازی در مراسم آغاز پویش «چشم به راهیم» گفت: در سفرهای نوروزی ۱۴۰۳ بالغ بر ۱۷میلیون مسافر جابه‌جا می‌شوند که بخش عمده آن در جاده‌ها و توسط ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای انجام می‌شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر